Şimdi Ara

Çıkmış sorular yeterli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiziğim kendimi bildim bileli kötü. Bu sene çalıştım toparladım biraz ama özgüvensizim sanki çok saçma bir durum var ortada. Oturup çıkmış soruları çözdüğümde sorun yaşamıyorum ama denemelerde yarı yarıya anca yapıyorum. Hiçbir şey anlamadım bu işten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denemelerde iyi yapmak için farklı soru tarzlarına alışmak gerekiyor ve “denemelerde iyi yapamıyorum” şeklindeki önyargınızı da kırıp denemeye girmeniz gerekiyor. Kendimden örnek vereyim:Fizikte 2018 yılında ayt de sadece 2 netim vardı. Önyargılı yaklaşsaydım çok üstüne çıkamazdım. 2019 senesinde ise 11.5 net yaptım. Kendinize güvenin.

• Üçüncü senem bu.. 2018'de 1d 4y yaptım, 0 net. 2019'da 11 net yaptım. Şimdi de fena değilim sanki, mantığını kavradım her konunun. Çıkmış sorularda hiç takılmıyorum ama denemelerim gerçekten kötü, anca yarı yarıya çözebiliyorum, anlam veremedim

• Hocam tmciyim aynı sey edebiyat icinde gecerli osym hep aynı seyleri isitip isitip soruyo soru bankasında bir sürü gereksiz sey var denemelerde sınavin ustunde cok takmayın bence cikmislarin cogunu yapabiliyorsanız sıkıntı yok

• Evet ÖSYM pek kasmıyor gibi. Sorular çok zor olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.