arkadaşlar electro worldden 15 tl ye ''freeman'' markalı bir müzik çalar aldım. ipod shuffle çakması bir şey :D gülmeyin, ihtiyacı karşılaması içindi, arkadaşım 6 aydır kullanıyor-muş. benim 1.ayımda darmadağın oldu. neyse soruna gelelim. bu müzik çaların şarjı bittiğinde arkadaşımın telefona taktım hafıza kartını, boş gözüktü, eve geldim baktım kendini biçimlendirmiş, baştan şarkıları yükledim. sonra bi kez daha şarj bitince aynı şeyi yaptım, 2 gün sonra eve gelebildim dersanede kalıyorduk. bilgisayara taktım içi dolu gözüküyor. biraz şarj oldu kulaklığı taktım bi şarkı yarım çalıyor atlıyor, bazılarını hiç çalmıyor. biçimlendiriyim dedim sürücüyü yerleştirin dedi. şimdi tekrar biçimlendire tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. daha önce bellek kullanımı gözükürken şimdi sadece FAT yazıyor böyle. bir bilgisi olan var mı?
Virüs durumunu kontrol ettiniz mi?biçimlendirmeyi hangi formatta yapıyorsunuz fat mı nfts mi?
Cengaver53C
kullanıcısına yanıt
biçimlendirme yapamıyorum ki biçimlendir diyorum hiçbir ekran gelmiyor önüme hocam
fatihacikgoz
kullanıcısına yanıt
disk yönetimine girin oradan yapmayı deneyin görüyor mu?