Şimdi Ara

Cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleykum herkeze. 5.1.1 kullanirken root yaptm yarim saat sonra kaldirdim telefon abuk subuk hata verince smart swich ile 6 surumunu kurdum sorunsuz kullaniyorm. Ama guncellemelere baktigimda baslikdaki hatayi veriyor. Nasil cozebilirim

Telefonda suan root yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Knox sayacı root yaptığında 1 atar. Knox 0 rootsuz telefonlar knox 1 rootlu telefonlarda yazar. telefonu download moduna al orda yazar. Samsungun önlemi bu.Cihazında herhangi bir sıkıntı olursa garantiye girmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbey006

Knox sayacı root yaptığında 1 atar. Knox 0 rootsuz telefonlar knox 1 rootlu telefonlarda yazar. telefonu download moduna al orda yazar. Samsungun önlemi bu.Cihazında herhangi bir sıkıntı olursa garantiye girmez.

Dediklerinizi biliyorum ama ben yine guncellemeyi nasil alicam onu soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunsaglam

quote:

Orijinalden alıntı: turkbey006

Knox sayacı root yaptığında 1 atar. Knox 0 rootsuz telefonlar knox 1 rootlu telefonlarda yazar. telefonu download moduna al orda yazar. Samsungun önlemi bu.Cihazında herhangi bir sıkıntı olursa garantiye girmez.

Dediklerinizi biliyorum ama ben yine guncellemeyi nasil alicam onu soruyorum

sammobileden odin ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.