Şimdi Ara

Cihazınız düşük bellekte çalışıyor hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam. Demin bilgisayarı kullanırken çok program açıktı. Birden girmek istediğim siteler açılmamaya ve tarayıcı otomatik kapanmaya falan başladı. Tekrar chrome'u açmaya çalıştım tekrar kapandı. Görev yöneticisine girmeye çalıştığımda da neredeyse hiçbir sekme gözükmüyordu ve cihazınız düşük bellekte çalışıyor şeklinde bir hatayla karşılaştım. Daha sonra bilgisayarımı yeniden başlatınca sorun çözüldü fakat yine de konu hakkında bir fikriniz, öneriniz varsa çok sevinirim.



  • bellek miktarı gerçekten düşükse...
    sanalbellek ayarını artırarak...
    geçici bir çözüm üretebilirsiniz...
  • Son windows 10 güncelemenden kaynaklan bazı sorunlarından biri dostum tavsiyem

    -Windows 10 güncelemeni güncel olduğunu kontrol et

    -win+r tuşuna bas %temp% yaz ve sayfadaki her şeyi sil
    -Service kısmında bir kontrol et böyle abidik normal durmayan bir servis varsa böyle flan yaza (presfsfspdfküsz) bir araştır internete trojan rami yiyo olabilir.
    -Bu tavsiyem İleri seviye bilgisayar kullanısı isen bu yolu izle derim öncesi geri yüklemsi noktası oluştur ve internete TronScript yazıp genel bir tarama yap derinlerde bir trojan ya da virus bilgisayırını sömürüyor olabilir.
    -Chorme genel olarak çok fazla data transfer yaptığı için rami sömürür firefox ya da brave browser tavsiye edebilirm dostum
  • Mehabalar bende birlaç gündur bilgisayarımda yavaslama hissediyorum oyinları ve birçok şeyi açmiyor kasıyor windowsun kendi fabrika ayarlarina alma bölumunden sıfirladim ama sorun devam ediyor trojan olabilir mi bu dediğiniz tron scripti nasil kullanırim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.