Şimdi Ara

Cihazım Elma Logosunda Kaldı , Açılmıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı IOS 5 Tethered JB ile kullanıyom. 2 haftadır hiç kapatmamıştım ama bugün kapatmak zorunda kaldım. Cihaz açılırken Elmada kalıyor. Redsn0w 9.9B7 ve B4 ile defalarca deniyom ama beklenmeyen hata uyarısı veriyor. Aşağıdaki işlemi aynen yapıyom ama nafile. Çözümü nedir acaba? iTunes Restore etmiyor. Hata 3194 veriyor

• hala elmadamı arkadaşım yardım edeyim msj at
  • Redsn0w u aç.Extras a gir Just boot a tıkla.Çıkan sayfada next de.DFU moda al açılır.DFU moda almak için.Power ve home tuşuna basılı tut ekran siyah olana kadar.Sonra power tuşundan elini kaldır sadece home tuşuna basılı tut redsn0w işleme başlayınca dfu moda almış olursun home tuşunu bırak.
  • S@ldırg@n
    arkadaşım dikkat edersen adam videodaki herşeyi yapıorum diyor aynı sorun bendede var soruyu iyi anla ona göre cevap ver bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: enstrumantal

S@ldırg@n
    arkadaşım dikkat edersen adam videodaki herşeyi yapıorum diyor aynı sorun bendede var soruyu iyi anla ona göre cevap ver bence

dfu modda 3 sn powere bas yazar onu yazma bekle ardından home ve powerw 10 sn bas der ordan itibaren yap açılacaktır bende ilk yapıtığımda senin gibiydim
  • sorun dfu moda almak değil dfu moda alabilioruz zaten o basit bir iş sorun yeni sürüm redsn0wla joostbost olmuyor ve ios 5 firmware önceden ios5 8jjQ felan filan böyle bir version ken şimdiki ios5 sürüm ios5 9a334 diye geçior sorun burayla alakalı f güncellemek isterkende 3194 hatası alınıor host dosyasını düzenlendiği halde apple satırlarının ilgili her satırının silinmesine rağmen gene güncelleme yapılamıor biz her halukarda dfu modda güncelleme yapmak zorundayız bize sorunların çözümü lazım mesele sadece dfu noda almak değil saygılar arkadaşın demek istediğide bu
  • Ipsw dosyasını kontrol edin. Bendeki sorun o yüzdenmiş. Siteden tekrar indirince düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .ipsw dosyasını kontrol edin ama ondan önce adımları doğru yaptığınızdan emin olun Benim başımada 4.3.5 jb sırasında gelmişti.İos 5 ve 4.3.5'den memnun kalmadığım için SHSH kaydım ile geri 4.3.3'e döndüm Jb yapacaksanız ios 5 düşünmemenizi tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.