Şimdi Ara

CİHAN OSKAY'A ŞİKE YAPTI DEDİĞİ İÇİN TAZMİNAT CEZASI (PALAVRA ATTIĞI GÖRÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-Samsunspor ve eski teknik direktörü Yücel Uyar'ın futbolda şike olaylarına karıştığını iddia eden kişiye, 5 bin YTL manevi tazminat cezası verildi.

Samsun 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde, 2000-2001 sezonunda oynanan Samsunspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili bir te levizyon ka nalında, Samsunspor ve eski teknik direktörü Yücel Uyar'ın şike olayına karıştığını iddia eden Cihan Oskay hakkında açılan 6 bin YTL'lik manevi tazminat davasına devam edildi.

Bugünkü duruşmaya taraflar katılmazken, hazır bulunan Uyar'ın avukatı Refik Moral sanığın cezalandırılmasını istedi.

Hakim, Cihan Oskay'a 5 bin YTL manevi tazminat cezası vererek, paranın Yücel Uyar'a ödenmesine hükmetti

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=62693

Bakalım bu duruma Oskay'cı arkadaşlar ne diyecekler.

Davanın birisinden cezayı yemiş. İkincisinden de 6 bin'i yiyecek gibi gözüküyor.

Hani Oskay'ın süper delillerine ne oldu. Hani o delillerde şike yapıldığı %100 belliydi.

Haberi biraz karışık yazmışlar. Anladığım kadarıyla Yücel Uyar'ın şahsi olarak açtığı dava nedeniyle Oskay 5000 ytl tazminat cezası almış ve Samsunspor'la Yücel Uyar'ın birlikte açtıkları dava devam ediyor.

Bir sözümde FB'li medya olduğuna dair iddaaları olan arkadaşlara. Sözde FB medyası Cihan Oskay palavralarını atarken haftalarca hata bir ay yay ın yapmış haber bültenlerinde bile bu adamı göstermişlerdi. Futbolla ilgili olmayanlara bile FB'nin şike yaptığına inandırmışlardı.

Bakalım bu adamın palavra attığını kaç gün gösterecekler yada lütfedif ekranlarda 1 dakika bile olsun gösterecekler mi? O kafasını bulandırdıkları insanlara o durum öyle değilmiş bu adam yalan söylüyormuş diye mesaj gönderecekler mi. SÖZDE FB MEDYASI BUNU YAPACAK MI?

Hiç sanmıyorum çünkü onlar takım tutmazlar onların ekmeği, rating, kaos ve kavga gürültüden çıkar.
    Bir sürü FB düşmanı çıkardılar ortaya onları niye azaltsınlar ki..

• birşeyler derdimde
    forum kurallarına ters
  • Tamburacı efendi de görsün sözde FB medyasının ne yaptığını. Neymiş GS 'a FB ile aynı puan vermişlermiş te FB medyasıymışta falanmış fıstıkmış.

Medyadan en çok zararı gören FB'dedir. Adamı çıkardılar piyasaya öyle bir lanse ettiler ki tarafsızları bile FB'nin şike yaptığına inandırlar.

Bu tür haberleri olumlu yada olumsuz olsun iyice abartarak FB'ye bir sürü düşman kazandırıyorlar.

Bundan büyük zarar verilebilir mi bir kulübe.

Ama bazı arkadaşlara sorsanız. FB medyası FB'ye çalışıyor.
  • Ben kulaklarıma ve gözlerime inanıyorum..

Sonuçta bu ülkede ve dünyada yargı herzaman doğru karar vermiyor, binlerce insanın suçsuzluğu yıllarca hapiste yattıktan sonra anlaşılıyor..Ki zaten Türkiye' de şikenin kanunda cezası yok, olmayan birşeyin cezası nasıl verecek..

Neyse başka bişi yazmicam siz inanın neye istiyorsanız, ben gözlerime ve kulaklarıma inanıyorum..
  • soho gördüklerini açıklar mısın peki?
  • Bir rivayete göre de o maçta paraları çantayla Tanju Çolaka vermişler götürsün dağıtsın diye ama o götürüp vermemiş hepsini kendi yemiş. O günden sonra da Tanjuyu fenerbahçenin kapısından bile sokmamışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Bir rivayete göre de o maçta paraları çantayla Tanju Çolaka vermişler götürsün dağıtsın diye ama o götürüp vermemiş hepsini kendi yemiş. O günden sonra da Tanjuyu fenerbahçenin kapısından bile sokmamışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

Ben kulaklarıma ve gözlerime inanıyorum..

Sonuçta bu ülkede ve dünyada yargı herzaman doğru karar vermiyor, binlerce insanın suçsuzluğu yıllarca hapiste yattıktan sonra anlaşılıyor..Ki zaten Türkiye' de şikenin kanunda cezası yok, olmayan birşeyin cezası nasıl verecek..

Neyse başka bişi yazmicam siz inanın neye istiyorsanız, ben gözlerime ve kulaklarıma inanıyorum..

Hocam o zaman sen Alaattin Çakıcı'nın BJK belgeleriyle yurtdışına çıkarıldığına da inanıyorsundur.

Eğer doğruysa bir mafya üyesi bir kulubün belgeleriyle yurt dışına kaçırılıyorsa bence o suç şikeyle vb kıyaslanamaz bile.
    Benim görüşüme göre öyle bir işe karışan eğer karıştığı ispatlanırsa o kulübün kapısına kilit vurulmalı.

Ayrıca Sergen ve Şike iddaaları da vardı. Onlara da kayıtsız şartsız inanman lazım.

Bunlarda oldu bunlara da inanıyorum diyebiliyormusun. ?

Ayrıca sen sadece sana gösterilenleri gösterilmek istenilenleri gördün.

Filmlerde de bir sürü şeyler gösteriliyor. Mesala E.T. sen şidi E.T' ye de inanıyormusun hocam

• Bilgilendirmek için yazıyorum beyler şike herzaman vardı ve var olmaya devam edecektir bunun önüne kimse geçemez. Yalnız şikeyi ispat etmek için yöneticileri değil futbolcuları dinlemeye yada takibe almanız gerekir. Şike yapıldığından çoğu zaman klüplerin haberi dahi olmaz. Bazı yöneticiler Fanatik parası bol taraftarlara haber uçurur ya da bu taraftarlar kendi kendilerine bu işi düzenleyip takımların kilit oyuncularına maçtan önce haber uçurur paralarını da onların tanıdığı birilerine elden postalarlar. Yani bi bakarsınız bir hafta önce canavar kesilen bir orta sah oyuncusu ya da defans durup duruken sakatlanır ya da kendini oyundan attırır ya da abuk subuk işler yapar. Takımın tamamı hiçbir zaman satın alınmaz. Bu yüzden olaydan habersiz ölümüne kendi takımı için çabalayan birkaç oyuncu herzaman kafaları rahatlatır.

Sonuç olarak bu tür haberleri görmezden gelmek de fayda vardır. Ne düzünü ne de tersini ispat edemezsiniz zira hepsi de bu yollardan geldiği için ne hakem eskileri ne futbolcu eskileri ne de yönetici eskileri kendilerini ateşe atamazlar.

• antiyoba hocam bu işleri yapmış gibi konuşmuşsun.

Hocam konu FB olunca nedense bir kısım değil herkes düzüne inanıyor yada inandırılmaya çalışılıyor.

Bende buna karşıyım. Haa dediğin gibi her kulubün böyle işlere bulamış olması da olası ama. Belki de FB'de yaptı böyle şeyleri. Ama Cihan Oskay olayında mahkeme adam sen yalan söylüyorsun demiş. Ben buna inanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Ben kulaklarıma ve gözlerime inanıyorum..

Hocam o zaman sen Alaattin Çakıcı'nın BJK belgeleriyle yurtdışına çıkarıldığına da inanıyorsundur.

Eğer doğruysa bir mafya üyesi bir kulubün belgeleriyle yurt dışına kaçırılıyorsa bence o suç şikeyle vb kıyaslanamaz bile.
    Benim görüşüme göre öyle bir işe karışan eğer karıştığı ispatlanırsa o kulübün kapısına kilit vurulmalı.

Ayrıca Sergen ve Şike iddaaları da vardı. Onlara da kayıtsız şartsız inanman lazım.

Bunlarda oldu bunlara da inanıyorum diyebiliyormusun. ?

Ayrıca sen sadece sana gösterilenleri gösterilmek istenilenleri gördün.

Filmlerde de bir sürü şeyler gösteriliyor. Mesala E.T. sen şidi E.T' ye de inanıyormusun hocam

Yok @cdemir hocam anlatamadım sanırım..

Ben o akşam o programı evdeki Fenerbahçeli ev arkadaşımla beraber izlerken oda dedi evet bişiler olmuş galiba diye..

Ben kendi gözüme gördüklerime ve kulağımla duyduğum şeylere mi inanayım yoksa şikenin kanunda cezası olmayan x mahkemesinin x kararına mı ? Ben kendi kulaklarıma inanmazsam ben ben olabilir miyim ?

Beşiktaş' da Sinan Engin' in Alaattin Çakıcı ile olan bir ilişkisi var gibi..Bakın ben bir Beşiktaşlı olarak bunu söyeyebiliyorum değil mi ? YAni göz var kulak var, diyorsunuzki montaj..Montajın tanımını tekrar bi bakın derim ben size..O zaman sizde montajsınz, bende..Herkesin sesi montaj o zaman.

Ortada bişi varsa "var" dicez yoksa "yok " dicezi olabilir ise "olabilir" dicez..

Tekrar söyliiym ben kendime inanıyorum ..E.T yi de kendi gözlerimle görsem E.T ' ye de inanırım..

• Her defasında aynı şeyi yapıyorsunuz her defasında yazıyoruz , Fb medyası veya medya denen şey bu iddiaları dahi sümenaltı mı etmeliydi veya yeter kadar etmedi mi.Fb nin şike yağtığına nasıl inandırdılar haberlere kişi veya olay ile ilgili yorum mu kattılar , madem inandırdılar siz neden inanmadınız.

Fb medyası nedirin cevabını her defasında veriyoruz daha fazlasını istiyorsunuz.

Trt gibi devlet televizyonunda en çok izlenen spor programında sunucu dahil üç kişinin de Fbli olması , Fbli yorumcu olmayan hiçbir futbol programının olmaması , yolda görsen yüzüne tükürüleceklerin sırf Fbli diye editör ,genel yayın yönetmeni olması , çok okunan gazetelerin kiminde Gs muhabirinin dahi Fbli olması , birçok spor gazetesinin genel yayın yönetmeni ve editörünün Fb li olması yetmiyor mu Fbli medya için.

Siz Fb ile ilgili hiç aleyhte haber çıkmasın istiyorsunuz da o biraz zor artık

• Hocam mahkemede zaten birisinin şike yaptığı yada yapmadığı görüşülmüyor. Sadece atılan bir iftiranın gerçek olmadığı ispatlanmış. Hani senin o gözünle gördüğün kulaklarınla duyduğun delil olarak kabul ettiğin şeyler var ya onlara mahkeme demiş ki. Bunlar yalan dolan düzmece şeylerdir. Hiç bir şeyi ispatlamaz. Dolayısıyla yalan söyleyen adama da 5000 ytl ceza vermiş.

Yani senin gördüğün inandığın şeyler DÜZMECEymiş. Hala ben o düzmecelere inanıyorum diyorsan kendi tercihindir. Ama o düzmecelere inanıyorsan bence BJK hakkında söylenenlere de inanmalısın diyorum.

E.T bir sinama değil mi hocam. Sinama da dinazorları bile canlandırıyorlar. Şehirleri yerle bir ediyorlar vb. Onları da gözlerinle görüyorsun ama film diye inanmıyorsun.

Ama Serhat Ulueren'in Cihan Oskay'la beraber çevirdiği filme inanmayı tercih ediyorsun. (Mahkeme yalan söyleniyor dediğine göre olsa olsa ucuz bir film olarak bakılmalı o programda yapılanlara)

BJK için Var gibi mi Var mı ? Çünkü Fb için kesin konuşuyorsun var diyorsun ama BJK için var gibi diyorsun.

Bana göre ne BJK böyle bir olaya karıştı ne FB ve Samsunspor şike yaptı. BJK içinde mahkeme kayıtlarındaki konuşmalar vb dendi ama mahkeme de BJK ile ilgili bir karar çıkmadı. Ben mahkemeye inanırım.
    Keza BJK içinde Sergen şike yaptı vb dendi ama şike Tahkik kurulu yok böyle bir şey dedi. Buna da inanırım. BJK böyle bir olaya karışmamıştır derim.

quote:

Yok @cdemir hocam anlatamadım sanırım..

Ben o akşam o programı evdeki Fenerbahçeli ev arkadaşımla beraber izlerken oda dedi evet bişiler olmuş galiba diye..

Ben kendi gözüme gördüklerime ve kulağımla duyduğum şeylere mi inanayım yoksa şikenin kanunda cezası olmayan x mahkemesinin x kararına mı ? Ben kendi kulaklarıma inanmazsam ben ben olabilir miyim ?

Beşiktaş' da Sinan Engin' in Alaattin Çakıcı ile olan bir ilişkisi var gibi..Bakın ben bir Beşiktaşlı olarak bunu söyeyebiliyorum değil mi ? YAni göz var kulak var, diyorsunuzki montaj..Montajın tanımını tekrar bi bakın derim ben size..O zaman sizde montajsınz, bende..Herkesin sesi montaj o zaman.

Ortada bişi varsa "var" dicez yoksa "yok " dicezi olabilir ise "olabilir" dicez..

Tekrar söyliiym ben kendime inanıyorum ..E.T yi de kendi gözlerimle görsem E.T ' ye de inanırım..

• @cdemir hocam,

E.T sadece uzaylı diye tabir edilen bir yaratık, ismi E.T olsun olmasın şu kapıdan dışarı çıktığımda gökten ufo' dan inen bir yaratık göreyim inanırım çünkü gözlerimle görüyorum ses çıkarıyorsa da duyduğum sese inanırım ve o yaratığın var olduğuna inanırım..Mahkemeye bu ufonun ve yaratığın resimlerini göndersek mahkeme bunlara montajdır derse, bide bana yalancısın diye 5.000 ytl para cezası verse bu senaryo' da haklı olan kimdir sence..?

Ben Sinan Engin' in Alaattin Çakıcı ile olan konuşmalarının montaj olduğunu düşünmüyorum, tıpkı Cihan Oskay' ın Fenerbahçe ile ilgili kayıt ettiği telefon görüşmeleri gibi..Ortada bişiler dönmüş nasıl göremiyorsunuz aklım almıyor..KAnunda şikenin cezası yok, cezası olmayan birşey kanıtlanırsa - ki bence kanıtlar çok- mahkeme nasıl karar verecek..Bu biraz bence hukuk konusuna giriyor.

Bir kaç sorum olacak;

1 - Hocam sen Türkiye' de hiç şike yapılmadığına inanıyormusun?

2- Eğer inanıyorsan bunun kanıtı için hangi "kanıt" olursa inanırsın ?

• Hocam bak örneği vermişim yukarıda da açıklamışım ama sen hala FB medyası diye diretiyorsun.

Haberleri sümenaltı etsinler demiyoruz. SAHTEKARLARA DÜRÜST gibi davranıp onların saçmalarıyla FB'yi lekelemesinler diyoruz.

Sen şimdi anlatacakmısın bu haberi görmeyenlere. "FB şike yapmamış Cihan Oskay dolandırıcı" diye.
    Pek sanmıyorum. Bu haberi görmeyenlerde hala FB şike yaptı diyecekler böyle düşünecekler. FB'li medya FB'yi böyle lekeler mi?

Oskay efendiyi milletin gözüne sokarcasına haber yaptılar mı yaptılar. Yalan haberi abarttıkça abartıp yorum bile yapıp FB'yi şike yapmış gibi gösterdiler mi gösterdiler. Haberin yankıları aylarca sürdümü sürdü.

Ama FB'nin şike yapmadığını gösteren mahkeme kararını kaç kişi duydu.

Şike yaptı denilen haberi belki 10 milyon kişi duydu ama şike yapmadığını gösteren haberi belki 100 bin kişi bile duymadı.

Senin haberin oldumu Oskay'ın tazminat cezası aldığından.

FB medyası bunu yapar mı.
    Hadi onu geçtim ekmeğini kaostan çıkartmak istemeyen dürüst medya biz yanlış yapmışız bu adam sahtekar dolandırıcınını tekiymiş diye günlerce yayın yapıp FB'nin zedeledikleri imajını düzeltmeye çalışması gerekmez mi.

Tazminat haberi sadece maraton da ve adı sanın pek duyulmamış bir kaç sitede. Ne biçim FB medyası bunlar böyle. FB'yi şikeci göster. Göstermek için allem et kullem et bunu da başar ama böyle olmadığı ile iglili haberi es geç. Bundan daha büyük nasıl zarar verirsinki bir kulübe.

Haa pardon GS'a FB ile (5.5) aynı notu vererek GS'a büyük darbe vurmuştu bu medya öyle değil mi hocam.

Biz Basın için FB hakkında hiç bir şey yazmasın demiyoruz. Saçma sapan haberler yapıp abartmasınlar diyoruz. Sahtekarları dürüst gibi gösterip milleti kandırmaya çalışmasınlar diyoruz. FB hakkındaki haberleri (olumlu-olumsuz) abartmasınlar diyoruz.

Her taraf FB'li ama yapılan haberlerle zedelenen en çok FB. Bu da sana medyanın gerçekte takım tutmadığını kaos ve kavga gürültünün peşinde olduğunu göstermiyor mu?

Simsar operasyonu diye bir şey çıkmıştı bir aralar. GS- Adnan Sezgin hakında. (Çoğu kişi duymamıştır simsarı)
    FB medyası öyle bir abartmıştı ki aylarca konuşulmuştu değil mi hocam.
    Orda takımları ve yöneticiyi değiştirsen. Örn. FB - Mahmut Uslu. oooo ne fırtınalar kopardı neler neler konuşulurdu.

Haa bir de her tarafı FB li dediğin medyanın GS ve BJK'a ne gibi büyük zararları dokunmuş.

BJK hakkında Alaattin Çakıcı, ve Sergen Yalçın olayı var ama Oskay kadar allayıp pullamadılar o konuları.

GS için Simsar çıktı 2 günde yok oldu Simsar falan kalmadı.

GS'a BJK'a şunları şunları yaptılar onlar yüzünden GS BJK şu zararları gördü diyebilecek misin ? (Bu sorumu cevaplarsan sevinirim. )

quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Her defasında aynı şeyi yapıyorsunuz her defasında yazıyoruz , Fb medyası veya medya denen şey bu iddiaları dahi sümenaltı mı etmeliydi veya yeter kadar etmedi mi.Fb nin şike yağtığına nasıl inandırdılar haberlere kişi veya olay ile ilgili yorum mu kattılar , madem inandırdılar siz neden inanmadınız.

Fb medyası nedirin cevabını her defasında veriyoruz daha fazlasını istiyorsunuz.

Trt gibi devlet televizyonunda en çok izlenen spor programında sunucu dahil üç kişinin de Fbli olması , Fbli yorumcu olmayan hiçbir futbol programının olmaması , yolda görsen yüzüne tükürüleceklerin sırf Fbli diye editör ,genel yayın yönetmeni olması , çok okunan gazetelerin kiminde Gs muhabirinin dahi Fbli olması , birçok spor gazetesinin genel yayın yönetmeni ve editörünün Fb li olması yetmiyor mu Fbli medya için.

Siz Fb ile ilgili hiç aleyhte haber çıkmasın istiyorsunuz da o biraz zor artık

• Hocam çok yazıyorsun ama cevap yok.

10 tane gazete al genel yayın yönetmenlerine , editörlerine bak .

Tv kanallarındaki futbol programlarını aç yorumcuları say.

Sonra gel bana Fb medyası yok de.
  • Ama FB'nin şike yapmadığını gösteren mahkeme kararını kaç kişi duydu.

Hocam sözkonusu dava manevi tazminat davasıdır. Yani şike davası değil ve burda samsunspor yöneticisi hakkında çıkan haberlerden ve suçlamalardan dolayı dava açıp kazanmıştır. Bu olayla FBnin aklanması sözkonusu değil. Bu davada suçlama ispat edilemediği için tazminat istemi haklı bulunmuştur ki Çölaşan Gökçek e dünya kadar para kazandırdı bu şekilde. Bir suçun ispat edilememesi olmadığı anlamını çıkarmaz. Eldeki delillerin mahkemece yetersiz kabul edildiğini ispatlar. Yani sonuç olarak sıfıra sıfır elde var sıfır. Bence bu tür konuları daha fazla uzatmanın anlamı yok sebebini yukarda yazmıştım zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Hocam çok yazıyorsun ama cevap yok.

10 tane gazete al genel yayın yönetmenlerine , editörlerine bak .

Tv kanallarındaki futbol programlarını aç yorumcuları say.

Sonra gel bana Fb medyası yok de.

Hocam sen az yazıyorsun ama sende de cevap yok.

Senin FB medyasından kastın FB'li yorumcuların vb. GS'lı yorumculardan vb. sayıca fazla olmasıysa tamam FB medyası var. Ama beni sayılar değil yapılan icraatlar ilgilendiriyor.

O adamların FB'li olması hiç bir şeyi değiştirmiyor onların FB olması FB'yi övüp diğerlerini yerdiklerinin göstergesi değildir diyorum. Örneklerinide veriyorum daha nasıl cevap yazayım ki?

Ben de sana soruyorum. Simsar davası nerde. FB medyası'nın asıl görevi GS'a hakkına çıkanları örtbas etmek midir ki 2 gün yazıldıktan (her yerde de değil) sonra başka bir şey yazılmadı niye Oskay olayında ki gibi milletin gözüne gözüne sokulmadı diyorum. FB'li olsalar GS'a zarar vermek için pelesenk etmezler miydi diyorum. Sen bana hala şu adam FB'li bu adam FB'li diyorsun.

Bir kere daha sorayım. FB medyası dediğin medya FB ile ilgili neyi saklamış senin dediğin gibi sümenaltı etmiş. GS ile ilgili olarak neleri abarta abarta anlatarak hatta yalan söyleyenleri destekleyerek milleti GS düşmanı yapmıştır ? (Umarım bu sefer cevaplarsın )

İstemem ben böyle medyayı
    Medya varsın GS'lı olsun her taraf GS'lı yorumcu dolsun. GS hakkında şike haberleri yapsınlar aylarca gösterip taraflı tarafsız herkesi GS'ın şike yaptığına inandırsınlar. Fb 'ye ise 5.5 lik notlar versinler X oyuncu gece barda dolaşıyor desinler. Mahmut Uslu'nun Simsar () davasını görmezden gelsinler. Ben razıyım FB'nin böyle zarar görmesine.

• hoca fenerli medya olması çok doğal neden bunu kafanıza çok takıyorsunuz bende bunu anlamıyorum.medya kimden ekmek çıkıyorsa onun yanında olur.bu ömrü hayatımda da fenerbahçeliler kadar spor gazetesi alan adamlar da görmedim.yeri geldiğinde fenere yalakalık yapmaları da doğal,ekmek kapıları adamların.2003-2004 de bu uğurda kıtır kıtır doğradılar beşiktaşı.girmeyelim gene bu mevzulara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Ama FB'nin şike yapmadığını gösteren mahkeme kararını kaç kişi duydu.

Hocam sözkonusu dava manevi tazminat davasıdır. Yani şike davası değil ve burda samsunspor yöneticisi hakkında çıkan haberlerden ve suçlamalardan dolayı dava açıp kazanmıştır. Bu olayla FBnin aklanması sözkonusu değil. Bu davada suçlama ispat edilemediği için tazminat istemi haklı bulunmuştur ki Çölaşan Gökçek e dünya kadar para kazandırdı bu şekilde. Bir suçun ispat edilememesi olmadığı anlamını çıkarmaz. Eldeki delillerin mahkemece yetersiz kabul edildiğini ispatlar. Yani sonuç olarak sıfıra sıfır elde var sıfır. Bence bu tür konuları daha fazla uzatmanın anlamı yok sebebini yukarda yazmıştım zaten.

Hocam sen bana diyorsun ki sen bu işleri yaptın elimde delillerim var.
    Bende diyorum ki yalan söylüyorsun ve seni dava ediyorum.
    Mahkeme diyor ki Antiyoba sen iftira atıyorsun elindeki deliller geçersizdir.
    Deliler geçersiz olduğuna göre yapıldığı söylenilen eylemin geçerliliği kalır mı? Deliller bu mahkemede kullanılamaz dersen hakim yalan söylenip söylenmediğine neye göre karar verecek.

Ama mahkeme deseydi ki bu deliller doğrudur Cengiz bu işleri yapmıştır. O zaman da sen ilgili mahkeye dava edersin elindeki delillere göre başka bir davada ben cezamı çekerim. Yada şike vb yaptıysam mahkeme de delilleri kabul ettiğine göre zaman aşımı olduğu için ceza alamasam bile kamuoyu şike yaptığımı resmen bilecek.

ilker hocam FB'li medya FB'ye neden bu kadar zarar versin. Mantıklı bir açıklaması varmı bu işin.
    FB popüler olduğu için iyi yaptığını da abartıyorlar kötü yaptığını da olmamış haberini de her şeyi abartıyorlar. Bu demek değildir ki FB Medyası var. FB'yi koruyor vb.

BJK'a da bir şeyler yaptılarsa ki FB'nin kara kaşı kara gözü adına yapmazlar. Sadece çıkacak kaostan rantlarını çıkartırlar. O sene sizi yakan çirkefliğiyle Lucescu olmuştu. (O zamanlar da bunu savunmuştum şimdide söylüyorum.)

Peki 2003-2004' de FB için BJK'ı doğradılar da FB bir sezon UEFA'ya bile gidememişti. (Son haftalardaki hakem hataları nedeniyle) O zaman niye kıllarını kıpırdatmadılar vb.....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.