Şimdi Ara

Cigara yüzünden neler başıma geldi toplanın anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • olay bundan 2 sene önce önce sıcak bir temmuz ayında oldu babamla birlikte biraz gezip dertleşcektik canımız sıkılmıştı evde otura otura dolmuşa bindik herşey burda başladı dolmuş ölesiye doluydu fortlayanmı arasın fortlatmayı isteyenmi dersin ne ararsan vardı babamda kredi kartı vardı hemde limitide baya fazlaydı tam hatırlamıyorum onu cüzdanına koymazdı cüzdanı arka cebe kartıda onun yanındaki cebe koyardı dışardan bakıldığında belli oluyodu yol uzundu dolmuş küçüktü ve herkes yapışıktı pis pis kokuyrdu klasik teyzelerden teki oflanıp püflenmeye başladı sonrada ay bana bişiy oluyo edasıyla elini başına koydu herkes o tarafa bakmıştı teyze düzeldi yolumuza devam ediyorduk ben etrafa bakınıyordum sonra gözüm babamın kaportaya kaydı her zaman arka cebinde olan kredi kartı orda değildi artık onla ne anılarımız geçmişti tek sevgilimdi o benim neyse babama söyledim az etrafına bakındı bulamadık almadınmı dedim aldım dedim o sırada babamın sağ tarafında olan adamın elinin bi değişik durdunu farkettim baktım sevgilimi kaçırmış hemen 43 numara havalı bazı tarafları açık ayakkabımla adamın başşaklarına tekme atmak istedim attım ama o pattpoffftss s sss sesi gelmedi ayağımdada hissetmedim sonra fortçu ananıza bacınıza fortluyor ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyleyin ve çökün diye bağırdım o sırada bende sevgilimi aldım sonra gözlerim karardı karakter ekranım geldi liderlik ve kurnazlık yükselmişti hayata döndüm ve otobüsten indik biraz yürüdük tenha yerlerdi buralar dedim bi cigara yakayım yakmaz olaydım gözümü açtığımda arabadaydık şeqil bi arabaydı volvoydu markasıda modelini bilmyom.

    Beyler ilham bacılarım gitti birazdan gelirler severseniz devam ederim gerçek olaydır. Tam ders alınası bişey







  • Hikaye kurgusu güzel ama içindeki csb lik kısımları çıkarıp ciddi bi tavırla yazarsan okunabilir. Nolur nolmaz takip.
  • +1
  • OKUMAYIN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle okumayın bana güvenin csb hikayelerinin yüz karası 2 dakikam boşa gitti 10 saniye de bunu yazmak ile uğraştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Pisagor-

    Kesinlikle okumayın bana güvenin csb hikayelerinin yüz karası 2 dakikam boşa gitti 10 saniye de bunu yazmak ile uğraştım.

    Denemektemi suç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.