Şimdi Ara

Çiğ köfteci ne kadar kazanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten bakınca maşallah kazandıkları paraa gayet güzel.

ama etrafımdaki çiğköfte dükkanlarına bakıyorum pek o havayı sezmiyorum.

para kazandırıyor mu çiğ köfte dükkanı ya da ortalama ne kadar kazanıyorlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çiğ Köfte Dükkanı Ne Kadar Kazandırır?

Çiğ köfte dükkanı açmak, Türk mutfağının sevilen lezzeti çiğ köfteyi satışa sunarak kazanç elde etmenin bir yoludur. Bir çiğ köfte dükkanının elde edebileceği gelir, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Faktörler:

• Lokasyon: Dükkanın bulunduğu yer, müşteri trafiğini ve dolayısıyla geliri etkiler.
    • Kiralar: Kira maliyetleri, özellikle şehir merkezlerinde yüksek olabilir ve geliri azaltabilir.
    • Hammadde Maliyetleri: Çiğ köftede kullanılan et, bulgur ve baharatlar gibi hammaddelerin maliyeti geliri etkileyebilir.
    • Çalışan Ücretleri: Dükkanın büyüklüğüne ve iş hacimine bağlı olarak çalışan ücretleri değişebilir.
    • Pazarlama ve Tanıtım: Müşterilere ulaşmak için yapılan pazarlama ve tanıtım faaliyetleri, geliri artırabilir.

Tahmini Kazanç:

Çiğ köfte dükkanının elde edebileceği tahmini kazanç, yukarıda belirtilen faktörlere bağlı olarak önemli ölçüde değişebilir. Bununla birlikte, iyi yönetilen ve popüler bir çiğ köfte dükkanı, ayda ortalama 100.000 TL ile 250.000 TL arasında kazanç elde edebilir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Rekabet, çiğ köfte dükkanlarının gelirini etkileyebilecek önemli bir faktördür.
    • Çiğ köfte dükkanı açmadan önce kapsamlı bir iş planı hazırlamanız önerilir.
    • Müşteri memnuniyeti, geri dönen müşteriler ve olumlu ağızdan ağıza iletişim için çok önemlidir.

Çiğ köfte dükkanı açmayı düşünüyorsanız, ilgili faktörleri dikkatlice değerlendirmeli ve gerçekçi kazanç beklentilerine sahip olmalısınız. İyi yönetilen ve müşteri odaklı bir yaklaşımla, çiğ köfte dükkanınız karlı bir işletme olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.

konum önemli de, iyi konumları kapmışlardır zaten.

ortalama yerde ne kadar kazandığını merak ettim. yani kötü günün kaarı ne kadardır.

• Mesleklerin ne kadar kazandığı dışarıdan bakınca pek belli olmayabilir. Çiğ köftecilerin hepsinin iyi kazandığını sanmıyorum, zaten çok fazla var etrafta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkorn

Mesleklerin ne kadar kazandığı dışarıdan bakınca pek belli olmayabilir. Çiğ köftecilerin hepsinin iyi kazandığını sanmıyorum, zaten çok fazla var etrafta.

bence olay direkt merkezi biyerde açmak. tam işlek caddede. mutlaka alan çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.

aylık 5 bin kazandırcaksa okayim. dükkana 1 kişi yeter zaten 20 metre kare yer.

kendi çalıştığm yerden de maaşım olacak. gayet güzel olur.

ama 5 bin kazanılır mı işte

• Cig kofteyi gercek adamlar yapar birader senin gibi ılıkdan niye çiğ köfte alsınlar

• Siz esnaflığı kolay sanıyonuz dimi hele ki gıda ve hizmet sektörü aman yarabbi tamamen sabır işi ticari zekan varsa çoğu kişiden fazla para kalır cebine ama 3 yıla saçları dökersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

aylık 5 bin kazandırcaksa okayim. dükkana 1 kişi yeter zaten 20 metre kare yer.

kendi çalıştığm yerden de maaşım olacak. gayet güzel olur.

ama 5 bin kazanılır mı işte

Alıntıları Göster

Adım başı çiğköfteci dolu. 5k çok çok zor kazanırsın. Aksaray'da arkadaşımın çalıştığı dükkan ayda 7-8k kazanıyordu. Karşısına 2 tane komagene açıldı, işler azaldı.

BEnce şuan en mantıksız iş çiğköfteci açmak.

• Eskisi gibi kaçak et bulunmuyor. Kazançları çok iyi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Tabi ki para kazanılır ama stratejiler önemli. Konuma yakın başka satıcı yoksa, okula vs bir yere yakınsa, sipariş verebilme vs çok önemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.