Şimdi Ara

Çiğ Köfteci İşlermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kilosu 7 tl ye geliyor. toplam lavas fln . 9 tl maliyet i var. kilosunu 25 tl den satıyorsun
    Açarsam Pan Açmayı Düşünüyorum. Ayın 2 sinde 1 alana 1 bedava kampanyası yapıyor Millet beles diye doluyor o gün
    ilk başta 10 bin fln maliyeti var tabele fln. pan şöyle bi kampanyada başlatmış bayi açanlara 300 kg hediye çiğköfte 5000 el ilanı 1000 mağnet kıyafet fln..
    tabelayı dekarosyonu da onlar hallediyor.

şöyle ufak bir dükkanı açsam 2 masa alacak kadar kirası da az olur diye düşünüyorum. birde müşteriye çift lavas fln yaptın mı masalarada nar ekşisini koyacan , birde okul yanında olursa liselileri de kapacan .

Günde 5 kg satsam bana yetiyor.

Sizce işlermi , napıyım açıyım mı ? TAvsiyelerinizi Bekliyorum.

Çiğ Köfteci İşlermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reisz -- 17 Temmuz 2014; 0:33:29 >

• 3-4 sene önce açsan iyiydi de şimdi çok var etrafta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paran varsa işlemezse üzülmesseniz denemeye değer hocam açtıgınız yerde pek çiğköfte dukkanı olmassa daha iyi olur pan sevilen bi marka zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi il hocam?

avril da belirtmiş, birkaç sene önce açsan iyiydi ama şimdi her köşede 1 adıyaman dürümcüsü var. he paran varsa, riks budur demenden yanayım ama
  • İyiymiş, güzel yere açıp düzgün esnaflık yaparsan işler bence.
    Bu bayilik nasıl oluyor ve tarifi şirket mi veriyor nasıl tüm pan çiğköftelerin tarifi aynı oluyor ?

• Zibbk kullanıcısına yanıt
    Ankara
  • Vay i*ne herifler 7 liraya aldıkları çiğ köfteyi 25 e satıyor öyle mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reisz

Ankara

ankaranın hangi ilçesi gelebilirim

• muğla merkezde açmayı düşünüyosan iyi iş yaparsın. çünkü sadece 2 tane çiğ köfteci var ki birisi daha açılalı 2 ay oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSoldier61

İyiymiş, güzel yere açıp düzgün esnaflık yaparsan işler bence.
    Bu bayilik nasıl oluyor ve tarifi şirket mi veriyor nasıl tüm pan çiğköftelerin tarifi aynı oluyor ?

çiğ köfteyi onlar yapıp getiriyor yani hepsi aynı. isim hakkı fln da istemiyorlar
  • giden para seni çok sıkıntıya sokmıcaksa getirisi baya iyi gibi duruyor. hayırlısı olur umarım. :3

quote:

Orijinalden alıntı: Bogdan Bogdanovic

muğla merkezde açmayı düşünüyosan iyi iş yaparsın. çünkü sadece 2 tane çiğ köfteci var ki birisi daha açılalı 2 ay oldu

hocam ben açıkçası işleyeceğini düşünmüyorum çünkü kötekli dolu. karşılıklı çiğ köfteciler var anasını satiym :3 nüfusun çoğunluğu da öğrenciden oluştuğundan merkeze gidenin kötekli'de yiyebileceği bir şey alacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zibbk -- 17 Temmuz 2014; 0:43:26 >
  • Etrafı iyi araştırmak lazım, müşteri gibi düşün yolda gidiyorsun kendine sor "ben bu çiğ köfteciye neden girmeliyim ?" ya da öğrenci gibi düşün cepte beş kuruş para ya var ya yok şimdi ben tost mu almalıyım yoksa çiğköfte mi ?

tabii bunlar uzar gider onun haricinde eğer potansiyel varsa iyi gider.
  • Modası geçmeye başladı ben şahsen bıktım artk içim bulanuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesterKafa

quote:

Orijinalden alıntı: Reisz

Ankara

ankaranın hangi ilçesi gelebilirim

bizim dükkan daha açmadan müşteri bulmaya başladı.
  • Iyi iş. Aç bence

• 7 kg 25 tlye he vay be sonra neden çiköfte yiyemiyoz

• İşer tabi çiğköfteci insan değil mi

• 10 bin TL büyük bir rakam değil dolayısıyla herkes hemen hemen bulabiliyor. Gidiyorlar hemen çiğköfteci acıyorlar herşeyi firma temin etcek sende adam çalıştırıp tıkır tıkır para sayacaklarını sanıyorlar. Kar marjından dolayı adam az bi müşteriyle dükkanı döndürebiliyor zor belada olsa. Bu gidişle yakında millet birbirini baltalayacak etmeyin eylemeyin. Git tantunici filan aç.
  • 10 bin liraya açamazsın tahminimce ayrıca açsanda kendini kurtarana dek kaç yıl istediğin düzeyde satış yapman gerekiyor hesapladın mı ? Ayrıca söylendiği gibi insanlar artık fazla ilgi göstermiyor ya da canı isteyince internetten sipariş veriyor.Yani açsan bile müşteri ayağına gelmeyecek çoğunlukla sipariş.Tek başına zor.

• Her yerde çiğ köfteci var.

Normal kofteci aaçarsan çok kazanırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.