Şimdi Ara

Çiğ Köfteci Açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, çiğ köfteci açmak için ne kadar bir sermayeye ihtiyaç var ? Aylık getirisi ortalama ne olur ?

Birde içeriye eleman alsak nasıl olur ? Eleman tutsak ? Güvenebilir miyiz sizce ? Veya başta mı durmak lazım ?

• bayilik alırsan belki iş yapar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atalarımız çiğ köfteyi bulmayaydı işsizlik şimdiye %15 idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ṯıbbi Atık !!

bayilik alırsan belki iş yapar

Sait Çiğköfte ücretsiz bayilik veriyormuş... Yani açmak için ortalama ne kadar sermaye gerekiyor ?
    Başına bir çalışan bıraksak, çalma çırpma olayı olur mu sizce ?
  • up
  • Tabelaya 'meshur' lafini cakarsan 1 ayda koseyi donersin usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAKKAL AÇMAK
    13 yıl önce açıldı
    Tütüncü dükkanı açmak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çiğköfteci ali usta gibi bi çalışan bulursan millete kısır da yedirsen zengin olursun.

• uppp
  • Valla reis nerede açacağına bağlı kar marjına bağlı çiğköfteyi herkes gibi 3,50 tlden satarsan zor ama 1,50-2,00 lira arasi kapiş kapiş gider.Bayburtta çiğköfteci açarsan işlemez saha analizi yapmak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: UncleGrndpa

Valla reis nerede açacağına bağlı kar marjına bağlı çiğköfteyi herkes gibi 3,50 tlden satarsan zor ama 1,50-2,00 lira arasi kapiş kapiş gider.Bayburtta çiğköfteci açarsan işlemez saha analizi yapmak lazim

İstanbul'da düşünüyorum, birde liseden mezun olacağım bu sene elimde 5bin lira var bunu değerlendirmek istiyorum.
  • 5 bin lira ile zor. öncelikle çiğköfte firmaları ile görüşüp fiyat alın franchising için. ayrıca dükkan içi için harcamanız olacaktır. kirayı da hesaba katmak gerek. dükkana elemana güvenebilir miyiz sorusunu bize değil kendine sorman lazım. çevrende bu iş için uygun biri varsa düşünülebilir. nacizane tavsiyem işi kurar kurmaz eleman düşünmeyin. hele ki liseden yeni mezunum diyorsun. hayatının bir kısmından feragat edip işi kendin idare etmeye çalışabilirsin bir süre. yaşın genç çünkü(yaş büyükte olabilir açık lise vs.)
  • 5 Bin liraya dükkan açamazsın, anca tezgah açarsın. Eleman işini filan geç, açarsan ve kazancın normal düzeyde olursa ilk aylar solo takılırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

5 bin lira ile zor. öncelikle çiğköfte firmaları ile görüşüp fiyat alın franchising için. ayrıca dükkan içi için harcamanız olacaktır. kirayı da hesaba katmak gerek. dükkana elemana güvenebilir miyiz sorusunu bize değil kendine sorman lazım. çevrende bu iş için uygun biri varsa düşünülebilir. nacizane tavsiyem işi kurar kurmaz eleman düşünmeyin. hele ki liseden yeni mezunum diyorsun. hayatının bir kısmından feragat edip işi kendin idare etmeye çalışabilirsin bir süre. yaşın genç çünkü(yaş büyükte olabilir açık lise vs.)

yok 18 yaşındayım ben. Benim farklı bir işte olacaktı da orda çalışacğaım buda yan gelir olsun diyorum. Farklı planlarım var zaten. Ortalama ne kadar sermaye lazım sizce bu iş için ?

• Ben uzun süre çiğ köftecide çalıştım. Size yardımcı olmak isterim. Öncelikle franchise ücreti yoktur. Bu açıdan size avantaj sağlar. Onun dışında 5 bin TL gerçekten az para kirası dükkan malzemeleri yetişmez. 10-15 bin gerekir en az. Çiğ köftenin toptan alış fiyatı kilosu 5 tldir. Ortalama 25e satılır(markadan markaya değişir sait 5e 25 iken komagene 6ya 30 dur genelde) . Ooo 1 kiloda 20tl kar ediyorum diye atlamayin ambalaj marul lavaş masrafı derken 10tlyi geçer maliyeti(1 TL ambalaj, 3 TL marul 1tl lavaş) . İşi tutturmak önemli günde 20 kilonun altına dükkan açmaya pek değmez açıkçası. Elektrik kira mira zor olur sizin için. Karlı bir iş ama unutmayın ki her yer çiğ köfteci. Alacağınız yerin konumu çok önemli aklınıza bir şey takılırsa yardımcı olmak isterim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.