Şimdi Ara

Çiğ Köfte İndirim Günleri [%50 Bedava] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
10
Favori
76.425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elitearmyLeader

quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

hani bi şarkı varya " tatmadığım zevk kalmadı dünyada..." diye devam eden.

benimde tatmadığım çiğköfte kalmadı.
    şu iyi bu kötü demeyeceğim...

Ankarada yaşıyorum
    Ben HAKİKİ GERÇEK ÇİĞ KÖFTE İSTİYORUM ARKADAŞLAR...
    kilosu 50 tl olsada vermeye razıyım.
    Hakiki urfa çiğköftesi nerden bulabiliriz??

Yöresel ürün satan sitelerde özellikle gezdim göremedim/bulamadım...
    kısacası artık hakiki çiğköfte arayışındayım.
    bulamazsam sırf birgün, yıllık iznimde urfaya çiğköfte yemeye gideğim. O derece kafaya taktım...

Aynen hocam , bende kayseride yaşıyorum yemediğim marka , tatmadığım çiğ köfte kalmadı ama halen o jübileyi yaptıracak çiğ köfteyi yiyemedim. Şuanda damak tadıma en uygun olan oses'ten yiyorum.
    Sorunuzun cevabını ben buldum ancak gitmek kısmet olmadı Ahmet Nitik usta / Tatlıses burada damak tadımızı zirveye çıkaracak çiğ köfteyi yapacaklarını söylüyorlar.

sizlerin işten anlayan, kıymayla patatesle değil hakiki makinede çiğ köfte için çekilmiş et ile sizlere çiğköfte yapacak birine ihtiyacınız var. güneydoğulu bir arkadaş bulmanızı öneririm.

• pan 30 lira değil miydi?
  • Adamlar nerdeyse et fiyatına acılı bulgurla milleti kafalıyor . Ne güzel memleket bunlar da güzel bir şeymiş gibi yiyor sıcak fırsat diyor . O kadar merakliysanız evde yapması zor değil bunu . Malzemeleri alırsınız hem ucuz hem daha sağlıklı olur , mıçını başını karıştırıp çiğköfte mıncıklayan binbir çeşit adamın elinin değdiği pis şeyleri yemeyin.
  • http://www.grupanya.com/yeme-icme/firsat/kasikcidede-cigkofte-lezzetleri?irc=adl2-cmad

800 gr lık alınır mı sizce? Daha önce bu markadan yiyen oldumu?
  • Bakırköy/ İncirli'deki Komagene'yi arkadaşımın anne babası işletiyor. Kesinlikle temizlik ve ürün tazeliği konusunda çok titizler. 1 Kilo normalde 30TL ama ekstra bir kampanyayla 25TL'ye düşüyor. Yani ayın 15'inde 1.5kg 25TL olmuş oluyor. Bence Komagene için güzel fiyat. Bunu sadece bulgur olarak düşünmeyin 1.5 kg daki lavaş göbek sosu pazardan alsanız 4-5 TL'den aşağı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

Bakırköy/ İncirli'deki Komagene'yi arkadaşımın anne babası işletiyor. Kesinlikle temizlik ve ürün tazeliği konusunda çok titizler. 1 Kilo normalde 30TL ama ekstra bir kampanyayla 25TL'ye düşüyor. Yani ayın 15'inde 1.5kg 25TL olmuş oluyor. Bence Komagene için güzel fiyat. Bunu sadece bulgur olarak düşünmeyin 1.5 kg daki lavaş göbek sosu pazardan alsanız 4-5 TL'den aşağı olmaz.

hey gidi günler geçen sene incirli finaldeyken kültürden arkadaşlarla hep oraya giderdim, iyiydi cidden
  • quote:

etlik caddesi tam olarak nerede?
    şose dutluk tarafında mıydı.

urfalı kebapçı keko diye bi yer duymustum
    orası mı yoksa.

yolun düşerse mutlaka uğrayacağım

hocam bende tavsiye ederim urfalı kebapçıyı. adam güzel çiğköfte yapıyo kebaplarda fena değil, çiğköfte en azından has çigköfteye yakın.

haritada işaretledim.

birde özler döner yakın oraya, tadmayan varsa tadsın. yiyebileceğiniz en güzel dönerlerden biridir, ankarada en iyidir de türkiyede de sıralamaya girer, gezen bir mühendis olarak yaklaşık 65-70 şehirde her türlü et ürünü yiyen biri olarak söylüyorum.
     Çiğ Köfte İndirim Günleri [%50 Bedava]

• Arkadaş bu Komagene'nin olayı ne? Çiğköftesi rezil, fiyatlar tavan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Encinyır.

Arkadaş bu Komagene'nin olayı ne? Çiğköftesi rezil, fiyatlar tavan.

Helal gıda yazıyordu ondandır belki. En son aldığımda tadı fena değildi bizim burdaki Komagene'nin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

quote:

orası mı yoksa.

hocam bende tavsiye ederim urfalı kebapçıyı. adam güzel çiğköfte yapıyo kebaplarda fena değil, çiğköfte en azından has çigköfteye yakın.

haritada işaretledim.

birde özler döner yakın oraya, tadmayan varsa tadsın. yiyebileceğiniz en güzel dönerlerden biridir, ankarada en iyidir de türkiyede de sıralamaya girer, gezen bir mühendis olarak yaklaşık 65-70 şehirde her türlü et ürünü yiyen biri olarak söylüyorum.

Hocam sivasta mis kebap'in donerini yediniz mi hocam siralamada yeri nasil

• quote:

quote:

orası mı yoksa.

haritada işaretledim.

Hocam sivasta mis kebap'in donerini yediniz mi siralamada yeri nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: PunchFly

quote:

quote:

orası mı yoksa.

haritada işaretledim.

Hocam sivasta mis kebap'in donerini yediniz mi siralamada yeri nasil

mis efsanedir, sivasa her gidişte yerim, özler le aynı yerlerde o da türkiyenin en iyi dönerlerindendir. tercih meselesi birazda mesela özler daha yağlıdır mise göre, birdem is şubeleşmedi dayı aynı yerde aynı döneri satıyor bu güzel, özlerin şubeleri var ama etlik kasalar özlerde yiceksiniz avm deki sıhhıyedeki özlerlerde değil.

• tatlıses in kampanyası devam ediyor mu ? yarın ayın 10 u boş geçmeyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

tatlıses in kampanyası devam ediyor mu ? yarın ayın 10 u boş geçmeyelim :)

devam ediyor hocam. yalnız gramaji ve fiyatları diğer yerlere göre pahalı. cerezim diye bir paketi 7 lira 7 sıkım çiğ köfte var. ibo ya twitter dan yazmak lazım.

• awdasase kullanıcısına yanıt
    eyw hocam cidden pahalıymış battalbey den farkı var mı lezzet olarak acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

eyw hocam cidden pahalıymış battalbey den farkı var mı lezzet olarak acaba ?

ibo da az yedim battal dan hiç yemedim istanbuldayım ama hiç rastlamadım battalbeye. butun cig köftelerin hemen hemen aynı tadı var.

• Konu hort

var mı kampanya?

• İsanbul çig kofte var 29 unda %50 veriyor. Gayet guzel tadi da

• Bimde legash marka var 350 gram 3.5 Tl falan alın deneyin gayet güzel

• eskiden 5 kiloyu 25 tlye satiyorlardi burada.. cig koftesi de digerleri gibiydi ( ne cok iyi ne kotu )... ne oldu o arkadasa? uygunsa yine alayim..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.