Şimdi Ara

Çiğ Köfte Dükkanı Açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
18.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar Ankara’da yaşıyorum kendim gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum eşim çalışmak istediğini söylüyor iş aramaya başladık eleman aranıyor yazan yerlere gittik çok insafsız adamlar hepside 900 ₺ ye veririm sigortanı yapmam 10 saat çalışırsın falan diyorlar bende dükkan açıyım hemen 1 ayda açarım aynı şartlarda sen çalışır mısın dedim ben patronum neden çalışayım dedi. Bir çok gittiğimiz işte bu şekilde asgari ücret ve sigortalı bir yer bulamadık. Bende çiğ köfte dükkanı açmak geldi aklıma enazından 2.000 ₺ net kâr getirir dedim. Ama geç mi kaldık bilmiyorum sizce geç mi kaldık çiğ köfte sektörünün modası geçti mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotokopici tukkani ac

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Detay verir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHarunUysal

Detay verir misin?

Usta unv etrafinda tum dukkanlar dolu her bolum notlari kendi kafalarina gore kirtasiyeye birakiyor. Bizim orda plastation cafede bile fotokopi cekiliyor her zaman dolu oluyor. Tip fakultesinin yakinina kurul

• Başlığa göre konuşuyorum kâr marjı çok yüksek. 3₺ ye sattığın dürümü 1₺ ye mâl edersin. Ayranı 30 kuruşa alıp 1₺ ye satarsın. Günde sadece 200 dürüm+ayran 540₺ kâr bırakır. Müşterin bol olursa ertesi sene ikinci dükkanı açarsın. Boşuna her köşe başı çiğköfteci dolmadı ülkede.

• Mekanı iyi seçersen ayda 5kdan aşağı bırakmaz.Mekan önemli.Ayrıca tanınmış ve çiğ köftesi güzel olan bir yer seçmelisin.Tanınmamış bir yerin bayisini alırsan kimse tercih etmez.
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Sayfasını kaç kuruştan çekiyoruz ? Fotokopi çekicez zaten 2 tane kaliteli makina alsam başka bir şeye gerek yok sanırım 😀 Açılış maliyetini 5.000 ₺ ye yapabilirim herhalde ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Waffle dükkanı için öneriler?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Önerebileceğiniz bayilik var mı ?

• quote:

En çok satan Meşhur Adıyaman.Ama en çok şubeye sahip olanda o.Çevrende varsa aynı markadan riskli olur yoksa düşünmeden bu markayı alın derim.Dükkanda bardakta mısır falanda satarsanız onunda getirisi olur.
  • quote:

Battalbey şubesinin sahibi bir abi bana tepsisini 100 tlye aldığını söylemişti ben inanamadım ne kadar doğru bilmiyorum sabah hazır geliyormuş sen sadece satışını yapıyorsun.
  • quote:

Sayfasını kaç kuruştan çekiyoruz ? Fotokopi çekicez zaten 2 tane kaliteli makina alsam başka bir şeye gerek yok sanırım &#128512; Açılış maliyetini 5.000 ₺ ye yapabilirim herhalde ?

1 yaprak 5 kurus. Malesef pcde gerekli ilk sene adamin 4 pcsi vardi sonraki sene dukkani buyuttu suan rahat 13-15 pc var. Sadece fotokopi cekmiyor kirtasiye urunleri hediyelik esya vs satiyor. Hatta vesikalik bile cekiyor

Playsation kafede 2 tane fotokopi makinasi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

quote:

Sayfasını kaç kuruştan çekiyoruz ? Fotokopi çekicez zaten 2 tane kaliteli makina alsam başka bir şeye gerek yok sanırım &#128512; Açılış maliyetini 5.000 ₺ ye yapabilirim herhalde ?

1 yaprak 5 kurus. Malesef pcde gerekli ilk sene adamin 4 pcsi vardi sonraki sene dukkani buyuttu suan rahat 13-15 pc var. Sadece fotokopi cekmiyor kirtasiye urunleri hediyelik esya vs satiyor. Hatta vesikalik bile cekiyor

Zaten a4 kağıtlarının maliyeti 2 kuruş masraflar var kartuş var. 10 kuruş olması lazım değil mi ?

• Hocam alabiliyorsan komagene bayiliği al.İş yapacak bir yer olsun.Tabi ki ticaret ris kişi işin bu gün iyi gider 5 yıl sonra sinek avlayabilirsin.Her şey var sonuçta.

Ancak çiğköftenin modası geçmez sanmıyorum.Ucuza bol lezzetli herkesin sevdiği bir yiyecek.
  • En güzeli Adıyaman

• quote:

quote:

quote:

Zaten a4 kağıtlarının maliyeti 2 kuruş masraflar var kartuş var. 10 kuruş olması lazım değil mi ?

Tum fotokopiciler 10 kurus yapmadigi surece 5 kurus yapan yerden alirim bu yuzden 10 kurus yapamiyor. Dun bidr kirtasiyeci eger makinaniz iyise maliyeti 1.5 kurusa kadar dusurursunuz. Genelde 2-4 kurus maliyeti var diyordu.

• Eğer açarsan bi süre sonra beni alıntılar mısın çok acil diyeceklerim olacak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tum fotokopiciler 10 kurus yapmadigi surece 5 kurus yapan yerden alirim bu yuzden 10 kurus yapamiyor. Dun bidr kirtasiyeci eger makinaniz iyise maliyeti 1.5 kurusa kadar dusurursunuz. Genelde 2-4 kurus maliyeti var diyordu.

Fotokopi aklıma yattı ama mantık hatası var :D 1.000 ₺ kira + 2.000x2=4.000 ₺ (sigorta+maaş) eleman masrafı = 5.000 ₺
    Ben sadece maliyeti çıkarmam için 167.000 adet fotokopi çekmem lazım (3 kuruş net kar olarak hesapladım). Günlük 5.600 tane fotokopi çekilmezse zarar.. 10 saat çalıştığını düşünürsek dükkanın saatlik 560 adet fotokopi demek ve dakikada 10 fotokopi demek. İşin içinden çıkmak mümkün mü ?

10 kuruştan hesap etsek 62.500 tane çekilmesi lazım. Dakikaya 3 fotokopi düşüyor bu mümkün.

• çiğ köfte sektörünün modası geçti, hem de şöyle geçti:

• Bilindik bir bayilik alıp bende düşünmüyor değilim. Daha önceden 10.000 15.000 bayilik ücreti isteyen markalar artık isim hakkı bedeli talep etmiyor. Zaman olarak 2017 geldi doygunluk gelmiş midir diye bir soru işaretim var ama işlek yer ve yemek sepeti olursa iş yapıcağını düşünüyorum. Şuanda kendi işimi yapsamda her zaman 2. Bir gelir olmalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.