Şimdi Ara

Çiğ köfte bayiliği almak üzereyim.. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
9
Favori
104.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çüş bee 3 yıllık konuyu hortlatmışsınız sazan gibi yazdım 2 saat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 16 Nisan 2014; 22:16:36 >
  • Tatlıses'te nar ekşisi yok bikere, ziyan olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse köksalbey dememiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oncelikle cig kofte delisiyim kahvaltida aksam yemegi okul cikisi full her zaman yerim Osesten baskasini tanimam adiyaman komagene falan hikaye cig kofte tadlarini begenmiyorum dolayisiyla almiyorum tatlises ise sirf bulgur ve cig kofteyi cok az koyuyo onerim hocam oses acman hem adamlarinin arkasinda duruyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komagene ac bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oses üzerine düşünebilirsin. Adamlar televizyonada reklam verdiler son zamanlarda. Ayrıca metrobüslerdede reklamı vardı bi ara. "Tek acınız oses olsun" falan gibi de akılda kalıcı ve tebessüm ettirici bir reklam sloganlarıda vardı yanlış hatırlamıyorsam. Başka hangi çiğköfte zincirinin televizyonda reklamını gördük ki. Adamlar iyi reklam veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 17 Nisan 2014; 2:38:54 >
  • Çiğ köfteyi kaça alıyorsunuz merak ediyorum. :)
  • Gençler öğrenciler genelde KOMAGENE ye gidiyor ama bence çok güzel çiğ köftesi yok. Biz arkadaşlarla genelde ADIYAMAN çiğ köftecisinden alıyoruz.

    Ama dediğim gibi Komagenenin potansiyeli daha fazla olabilir biraz daha cafcaflı renkli bir de güzel oturacak yerler falan olursa öğrenciler gelir bol bol.
  • Adam dükkanı açmış ve belkide batırmıştır. Kaç sene geçmiş. :-D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu bir de ben hortlatayım. Konuyu açan arkadaş 3 sene sonra da olsa giriş yapıp işlerin nasıl gittiğini yazmış, öyle batırıp kaçma filan yok. Bundan sonra yazacak arkadaşlara hitaben de şu noktaya dikkat çekmek istiyorum: Burada gerçek çiğköfte kalitesini tartışmıyoruz. Bayilik alacak arkadaşlara yönlendirme olsun diye yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yoksa gerçek çiğköftenin tadını da kalitesini de biliyoruz. Ama dışarıda satılanların ayrı bir aroması var. Onu da seviyoruz. Asıl konumuz yemek değil satmak burada. O yüzden görüşüm, ticari yorumların daha etkili olacağı yönündedir.

    Saygılar
  • adam yolunu bulmus 4 bayi acmis siz hala oneri yapin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sait ve Oses favorim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • midnight18 M kullanıcısına yanıt
    Sonuç ne oldu acaba? Çiğ köfteciler zinciri kurabildiniz mi?
  • 3 senelik mazisi olan konuya bende dahil olayım Sonuçta girişimci arkadaşlara bikaç tavsiyede bulunabilelim. Ben daha 5 gün önce Komagene açtım. Başlarda tereddütüm vardı. Batar mıyız çıkar mıyız diye. Çokta ayak üstü yer değil zaten yemek sepetine güvenerek tuttum. Ancak yemek sepeti daha açılmadan, yaz sezonu, ramazan, henüz eksik reklam vs. olmasına karşı beklentimin üstünde devam ediyor. Tam olarak bir oh çekemesemde umutluyum. Eğer bu şekilde devam ederse bayramdan sonra bir veya iki eleman yanıma alabilirim. Şu an için haftanın 7 günü gündüz gece ben ve annem çalışıyoruz. Kendini ispat etmiş bir markayı seçmeniz anında müşteri bulabilmeniz açısından önemli. Tesislerde üretilip gelen çiğ köftenin tadı her bayide standart olması önemli etken. Burayı açmadan eleyerek en son Adıyaman ve Komagene arasında kaldım. Son tercihim Komageneden yana oldu. Bana daha profesyonel ve kurumsal geldi. Lokasyon içinde bayağı bir araştırma yaptım. Mezeleri gerçekten çok güzel lezzetli. Çiğ köftelerde ceviz, fındık, fıstık olmasından dolayı besleyici. Vegan, vejeteryan sınıfında üretiliyor. Helal sertifikası da dahil birçok sertifikası var. Adıyaman da iyidir arkadaşlar. Bilindik bir firmayı tercih etmeniz hızlı biçimde geri dönüş sağlamanız açısından önemli. Nasıl yerde açacağınıza karar verin. Paket servis yemek sepeti mi yoksa ayak üstü satış öncelikli mi olacak. Ayak üstü yerler paketi ikinci plana atar bu sayede mazot parası ve yemek sepetine ödenecek komisyondan yırtar. Paket servis için açılan yerler daha cüzzi kiraları olur. Ayak üstü yerlerin kiraları yüksek ve üstüne hava parası da vermek zorunda kalınabilir. Bunları halletikten sonra güler yüz, işinize ciddiyet, mali tablo gelir-giderleri katarsanız, ürünlerinizi eksik koymazsanız, hijyene dikkat ederseniz zaten müşteri sizi bırakmayacaktır. Daha 5 günde müdavimi olan müşterilerim oldu. Güzel sohbetlerimiz var kendileriyle. Açması işletmesi çokta kolay değil ama kendi işiniz olacağı için göz ardı edeceksiniz bunları. Yorgunluğunuz akşam evde paralarınızı sayarken bir nebze dinecektir. Ticaret doğru hamleler yapıldığı taktirde en iyisidir. Elbette yüksek risk oranı var. Risk almayı sevmeyen kendi yağında kavrulmak isteyenlar bu işe girmeden bir daha düşünsün derim çiğ köfteci açıp daha sonra başka bayiler veya daha büyük ticari işler yapabilirsiniz. Çiğ köfte dükkanı az maliyetle açılabildiği için battığınızda hayata küstürcek bir iş değil. Ticarete iyi bir başlangıç sektörü. Gerçi sadece tek çiğ köfteci dükkanıyla ayda 15.000tl kazananlar da var. Çiğ köfteci açarsam ne kadar kazanırım sorusunun bir yanıtı yok. Ayda 1.000tl de kazanabilirsiniz, 10.000tl de. Tamamı ile açtığınız lokasyon, strateji ve sizin çabalarınıza bağlı. Bol kazançlar




  • Ben komsgeneyi hiç beğenmedim
    Bence çiğköftem daha güzel hem de uluslararası bir firma

    Not:Hocam anket yapsanız daha iyi olur bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şiddetle Komagene öneririm Yeni Tarzz
  • hala dusunen varmıdır bılemıyorum ama ben cıgköfte ısıne sıcak bakıyorum konu zamanı gecelı cok olmus yardımcı olacak varmıdır veya bılgısı tşk arkadaslar.
  • Ben hep kral çiğköfteden alırım.
  • Komagene yi tek geçerim ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar yılda batmıştır büyük ihtimalle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.