Şimdi Ara

ÇİFTLİK BANKA 22000 TL YATIRDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Başlıktan da anlaşılacağı üzere bir çılgınlık yapıp böyle bir işe giriştim. Normal şartlar altında (NŞA) bu tip projeleri, oyunları saçmalıktan başka bir şey olarak görmüyordum. (ki hala değişen bir şey yok) Ama kenarda köşede sürekli kendini yiyen paramı lan gidecekse bari böyle gitsin diyerekten (ticaretin 10 da 9 u cesarettir derler) bastım. Hala şüphelerim yok mu ? Var elbet lakin diğer sitelerin aksine neden bilmem bir güven oluşturdu.

    Bu güvenin oluşmasının nedeni bir bakıma benim de bu tarz bir fikrimin olmasıydı. Açıkçası bu şekilde bir sistem düşünüyordum ama benden önce başkaları hayata geçirmişler güzel de geçirmişler.

    Neyse işte dediğim gibi 09.05.2017 tarihinde 22bin tl para gömdüm oyuna 15 günde aşağıda ki resimde görüleceği üzere 2633tl kazancım.
    Oyun hakkında bilgi isteyen arkadaşlar yeşillendirebilirler. Hatta aklıma gelmeyip de önemli olan durumları da çözebiliriz.

    üyelik link: https://tr-1.ciftlikbank.com/index.html?ref=MPZVKI referans sistemi mevcut

    ÇİFTLİK BANKA 22000 TL YATIRDIM



  • Merhaba bu sistemde merak ettiğim verdiğinden fazla para alabilen var mı ? Sonuçta binlerce insan para yatırıyor . Adamda o parayı işletiyordur , size de verdiğiniz parayı taksit taksit ödüyordur . Ne güzel sizde para kazanıyorum diye seviniyorsunuz sonuçta .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.