Şimdi Ara

Çift Sim Kart+Dokunmatik Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çift sim kartlı dokunmatik telefon arıyorum. ayrıca wi-fi da olmasını isterdim ve bu şekilde çin malları hariç sadece dstl1 var. onda da gençcell'in beceriksizliği yüzünden cesaret edemiyorum. bu şartlarda tavsiyelerinize ihtiyacım var. 3 model bulabildim:

1- samsung b5722
    2- samsung d980 (b5722 ile arasında pek bir fark göremedim)
    3- general mobile dst sense (diğerlerine göre daha ucuz ama samsung gibi olamaz, kronik sorunları yüzünden tedirgin ediyor)

4- çin malı telefon önerilerinde bulunabilirsiniz, trident hariç. o kocaman bir şey. daha kibar olmasını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 22 Mart 2010; 23:10:56 >

• lg ks660 öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: levocan987

lg ks660 öneririm

telefonun çok yavaş olduğu, dokunmatik ekran hassasiyetinin ve telefonun komutlara geç cevap verdiği söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

quote:

Orijinalden alıntı: levocan987

lg ks660 öneririm

telefonun çok yavaş olduğu, dokunmatik ekran hassasiyetinin ve telefonun komutlara geç cevap verdiği söyleniyor.

yazılımsal sorunlar çoğu cihazda oluyor ozaman sen en iyisi samsunglarda yoğunlaş
  • general mobile'lar ilgimi çekiyor ama sorunları nedeniyle korkuyorum. muhtemelen b5722 üzerine gideceğim ama farklı öneriler bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 22 Mart 2010; 23:11:47 >
  • ? ? ?
  • smartcell s90

anycoll troya

ikiside aynı cihazdır. çift hat tv-wifi hepsi var. nakit 260a alabilirsin. bende araştırdım bundan almayı düşünüyorum tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • videolarını izledim bu telefonların, ekran hassasiyeleri pek güzel değil gibi. yani dokunuyrsun dkunuyorsun komutu almıyor cihaz.
  • Tabikide her türlü general mobile dstl1 süper telefon
  • ama şansa kalmış bir telefon :)

quote:

Orijinalden alıntı: nurisexygüzel

Tabikide her türlü general mobile dstl1 süper telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.