Şimdi Ara

Çift sim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam için çift sim kartlı bi telefon arıyorum. Çoğu çift simli modelde 2 kart takılabiliyor ama menüden birini kapatıp diğerini seçiyorsunuz doğal olarak biri kapalı oluyor. Bazılarında da bir hatla görüşürken diğeri arandığında meşgul yerine kapalı diyor. Aradığım özellik bir hatla görüşürken diğerinin meşgul çalması ve konuşmanız bittiğinde bunu görebilmeniz.

Bugün telefoncuya gitmiş, Nokia x i önermişler. Normalde hiç dokunmatik kullanmadı ancak alışırım diyor yeter ki çift sim olsun.

Önerilerinizi bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

• Burda bile fanboyluk yapıyolar adam babama alıcam diyor ne gm'si.Vertu Mini Cep Telefonu var hem tuşlu hem çift hatlı babanın işini görür 100 Tl civarı bişey tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skiwer -- 15 Mayıs 2014; 19:58:53 >

Orijinalden alıntı: -Company-

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaKemalAtatürk

Burda bile fanboyluk yapıyolar adam babama alıcam diyor ne gm'si.Vertu Mini Cep Telefonu var hem tuşlu hem çift hatlı babanın işini görür 100 Tl civarı bişey tavsiye ederim.

Alıntı yaparak konuşun da ne yazdığınızı bilelim.

Adama Nokia X önermişler, GMD demenin ne zararı var? Bizzat benim babam da kullanıyor çift simle, üstelik tüm gün telefon elinde bir zararını görmedim.

Lafım sadece size değil Nokia X önerenlerede.Onların politikası zaten pahalı olanı satmak ihtiyacı olmasa bile.Ben hiç görmedim babanın oyun oynadığını falan ki oynasa yazardı adam istisna olduğu için.Alıntılamamamın sebebi tartışma çıkarmamak.Böyle birgünde tartışmaya giremem.Varsa kusurum affola.İyi günler size.

• Moto G'yede bakabilirsin çift sim aynı anda aktif kalabiliyor

''Aradığım özellik bir hatla görüşürken diğerinin meşgul çalması ve konuşmanız bittiğinde bunu görebilmeniz.'' Bu kısma kesinlikle uyması gerekiyor, bu özellikte adı bilinen bi marka olması yeterli.

Bu zamana kadar nokianın sağlam ve şarjı uzun giden telefonlarından kullandığı için akıllı telefon almak istemiyorum açıkçası, çünkü çok yoğun kullanıyor ve şarjı 1 günde bitince sıkıntı olacak.Eski tip bu özellikte ve markası bilindik bi telefon var mı? Fiyat sınırı 500tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Izet Hajrovic

@skywalker06 @MustafaKemalAtatürk @-Company-

''Aradığım özellik bir hatla görüşürken diğerinin meşgul çalması ve konuşmanız bittiğinde bunu görebilmeniz.'' Bu kısma kesinlikle uyması gerekiyor, bu özellikte adı bilinen bi marka olması yeterli.

Bu zamana kadar nokianın sağlam ve şarjı uzun giden telefonlarından kullandığı için akıllı telefon almak istemiyorum açıkçası, çünkü çok yoğun kullanıyor ve şarjı 1 günde bitince sıkıntı olacak.Eski tip bu özellikte ve markası bilindik bi telefon var mı? Fiyat sınırı 500tl.

Asha 501 var ama dokunmatik.Yarın birdaha bakayım kardeş bana hatırlat.İyi geceler.

• Nokia C2-06 buldum ben ama dediğin özellik hakkında bilgi bulamadım.Bimeks'te var.
    Daha Fazla Göster
  • Yarın bi çıkıp konuda yazılan bütün ürünleri inceleyeceğim, çok fazla bilgi bulamadım internette , en iyisi gidip görmek. Hepinize yardımlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.