Şimdi Ara

ÇİFT LNB GİRİŞLİ DSMART RECEİVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÇİFT LNB GİRİŞLİ DSMART RECEİVER ALDIM ,APARTMANDA MERKEZİ SİSTEM OLDUĞU İÇİN TEK LNB GİRİŞİNE BAĞLIYORUM BU ŞEKİLDEDE BAZI KANALLARI AÇIYOR BAZILARINI AÇMIYOR. ÇİFT LNB TAKMA İMKANIMDA YOK. SİZCE BU SORUNU NASIL HALLEDEBİLİRİZ.
    İLGİNİZE TŞK EDERM KARDEŞLERM..



  • çift lnb li reciver kayıtlı plus kutu üyeliğin ne normalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satın almış olduğun paketle ilgili olabilirmi bende apartmanda tek uydu kablosuyla kullanıyorum ve paketimde olan tüm kanallar açık diğer paket kanalları ise kapalı, yani benimki maxi paket full paketteki kanalları göstermiyor şifreli yayın diyor
  • hocam bnmkinde sinyal yok diyor bazı kanallarda. mesela kanal d yi lnb 2 den dğer atv star fox vs vs kanallarıda lnb den açıyor ..
  • mrblar. d smartı yeni kullanmaya başlıyorum. biraz kurcalayayım derken "Ayarlar-Sistem Ayarları-LNB Ayarı" na girdim.
    Sonra "LNB Tipi" bölümüne bastım ve Çift Bant" tan "Tek Bant"a çevirdim. ve kaydete bastım. Sonra baktım ki bazı kanallar kayboluyor.
    O zaman tekrardan "Çift Bant" yapayım dedim. Ama bir türlü olmadı. Naptıysam eski haline döndüremiyorum. Tek yaptığım bu yani.
  • plus cihazlarda maalesef böyle bir sorun var. bende aynı cihazı kullanıyorum ilk aldığımda bendede aynı sorun vardı. yalnız bende kendi çanağımda var merkezi sistemde var.
    Kesin çözüm:
    1. hdd kablosunu takma yani hdd yi iptal et.
    2. plus özelliğini kullanacaksan iki kabloyu da bağlamalısın.
    3. merkezi anten varsa bir an önce kurtul kendi çanağını al.

    ilk etepta bende tek kablo ile kullandım, bazı kanallarda sinyal yok diyordu. Servis ilk önce kabloyu değiştir dedi şayet ek falan varsa ki vardı değiştirdim sinyal seviyesi 97 kalitesi 98 oldu. ama yine aynı sorun devam etti. Bu defa servisten geldiler kontrol ettiler ve sistemde bir şey bulamadılar. en sonunda hdd kablosunu çıkartınca düzeldi. ve ikinci kablo şart dediler.
    Bende fazla anten kablosu yoktu kısa bir kablo ile ikinci kabloyu merkezi antene bağladım, sonuç bu sefer daha iyi oldu ama yine bazı kanallarda sinyal yok uyarısı verdi. yine servisi aradım merkezi anten olmaz dediler illa kendi lnb ne bağlamasın dediler. gittim kablo aldım ve dediklerini yaptım. Sonuç: sıkıntı giderildi.




  • tşk ederim cevabınız için. ancak benim sormak istediğim şuydu: aygıtı ilk açtığımda -ilk yorumumda yazdığım ayarlar bölümünde- "çift bant" kayıtlı olarak görünüyordu.
    ben de değiştirip "tek bant" olarak kaydettim. baktım ki bazı kanallar kayboluyor, tekrar "çift bant" sekmesini tıklatıp kaydete bastım . ancak kaydetmiyor.
    "tek bant"a geri dönüyor otomatik olarak. yoksa kablolarla falan hiç oynamadım. sadece kumandayla ayarlara girdim. budur. ilk açtığımda sorun yoktu yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.