Şimdi Ara

Çift İşlemcili Çift Sim Kartı Telefon Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çift işlemciye sahip yani hatların ikisininde aynı anda açık olduğu çift sim kart özelliklik bir telefon arıyorum.

İstediğim özellikler

* 2 hattında da konuşma ve ses sorunu olmasın.
    * Telefonun siyah ya da yakın bir rengi bulunsun.
    * Çift işlemcili olsun.

Kamera v.s. önemli değil. Fiyatı da çok uçuk olmazsa iyi olur.

Uzun süredir (4 ay) araştırıyorum, bazı arkadaşlar General Mobile aldılar ancak 2. hatta yankı sorunu yaşıyorlar.

Kısacası temiz bir çift hatlı telefon arıyorum. Marka ve model önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çift İşlemcili Çift SIM Kartlı Telefonlar: Bilmeniz Gerekenler

Günümüz teknolojisinin gelişmesiyle birlikte, çift işlemcili çift SIM kartlı telefonlar giderek popüler hale geldi. Bu tür telefonlar, kişisel ve iş hayatınızı tek bir cihazda birleştirerek size kolaylık ve esneklik sunar.

Çift SIM Kartlı Bir Telefonun Avantajları

• Birden Fazla Telefon Taşımaktan Kurtulun: Çift SIM kartlı bir telefonla hem kişisel hem de iş numaranızı tek bir cihazda kullanabilirsiniz.
    • Farklı Tarifelerden Faydalanın: Farklı operatörlerin farklı tarifelerinden yararlanarak aramalar, mesajlar ve internet kullanımı için en uygun seçenekleri seçebilirsiniz.
    • Yurt Dışına Çıkarken Maliyetleri Azaltın: Yurt dışında, yerel SIM kart kullanarak uluslararası arama ve veri dolaşım ücretlerinden tasarruf edebilirsiniz.
    • Gizlilik ve Güvenlik Artışı: Kişisel ve iş numaralarını ayrı tutarak gizliliğinizi ve güvenliğinizi artırabilirsiniz.

Telefonun Çift SIM Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

Bir telefonun çift SIM olduğundan emin olmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• SIM Kart Yuvası Sayısı: Farklı modellerde farklılık gösterse de, çift SIM kartlı telefonlar genellikle iki SIM kart yuvasına sahiptir.
    • Ayarlar Menüsü: Telefonunuzun ayarlar menüsüne gidin. "SIM Kartlar" veya "Ağlar" gibi bir seçenek olmalıdır.
    • Kullanıcı Kılavuzu: Telefonunuzun kullanıcı kılavuzunu kontrol edin. Çift SIM özelliği burada belirtilmelidir.

Çift işlemcili çift SIM kartlı telefonlar, iş hayatı ve özel yaşam arasında denge kurmak isteyenler için çok yönlü ve kullanışlı cihazlardır. Bu telefonlar, birden fazla telefonu taşıma ihtiyacını ortadan kaldırır, maliyetleri düşürür ve gizlilik ile güvenliği artırır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben geçen hafta anycool aldım.forumda bu konuda bir başlık var orayı inceleyınız.işte burada.http://forum.donanimhaber.com/m_23033119/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmigaOS

Cevap için teşekkürler. O telefon hem büyük hemde tipi pek iyi değil. Birde bana TV özelliği filan lazım değil özellik önemsiz 2 hattı da sorunsuz aratsın ses iyi gitsin yeter.

çift çekirdekli telefon istemenizin amacını anlayamadım fakat samsungun bir modeli far çift sim kartlı ona bakabilirsiniz modelini hatırlamıyorum
  • çakma ı phone tavsiye ederim
    Yok böle bişi yaw
  • ben general mobile dst3g cool black modelini düşünüyorum ama halen emin olamadım dün telefonu gördüm. biraz büyük gibi ama 3g ve çift sim kart özelliği cezbedici.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMİRCİEFE

ben geçen hafta anycool aldım.forumda bu konuda bir başlık var orayı inceleyınız.işte burada.http://forum.donanimhaber.com/m_23033119/tm.htm

kesınlıkle tavsıye etmem

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

Cevap için teşekkürler. O telefon hem büyük hemde tipi pek iyi değil. Birde bana TV özelliği filan lazım değil özellik önemsiz 2 hattı da sorunsuz aratsın ses iyi gitsin yeter.

çift çekirdekli telefon istemenizin amacını anlayamadım fakat samsungun bir modeli far çift sim kartlı ona bakabilirsiniz modelini hatırlamıyorum

çift işlemcili telefonlarda bır hattan konusurken dıgerı aktıf olur yanı bı hattan dıgerını arayınca mesgul çalmaz

bence aklmısken duzgun bırsey al samsung d880 veya pahalı gelırse c5212 olabılır

• quote:

Çift işlemciye sahip yani hatların ikisininde aynı anda açık olduğu çift sim kart özelliklik bir telefon arıyorum.

İstediğim özellikler

* 2 hattında da konuşma ve ses sorunu olmasın.
    * Telefonun siyah ya da yakın bir rengi bulunsun.
    * Çift işlemcili olsun.

Kamera v.s. önemli değil. Fiyatı da çok uçuk olmazsa iyi olur.

Uzun süredir (4 ay) araştırıyorum, bazı arkadaşlar General Mobile aldılar ancak 2. hatta yankı sorunu yaşıyorlar.

Kısacası temiz bir çift hatlı telefon arıyorum. Marka ve model önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

AVE TDS55 model telefon çift sim kartlı + çift işlemcili + java (msn)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung B5702

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

• dst3g cool black almanı tavsiye etmem teknik servis çok kötü cihazın yazılımı sorunlu ilk cihazda 3g arızalı cıktı bıre bır değişim oldu gelen cıhazdada sım 2 yok dıyordu teknık servıs 21 gun beklettı sonrada cıhazda arıza yok sım kartlarınız arızalı dedıler ama cıhaza yazılım dahı yuklenmedıgı soylenmıstı ama sorun duzeldı.fotografa onem verıyorsan kamerada zoom yok vıdeo kaydı cozunurlugu dusuk tusları kucuk cok rahat bır kullanımı yok sattım bende yenı
  • samsung c3212
  • samsunglardan beğendiğini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin1fb

samsung c3212

arkadaş bu telefon tek işlemcili yalnız.
  • sanırım öyle bi telefon yok...ben de araştırdım bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvia06 -- 16 Ekim 2011; 23:37:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.