Şimdi Ara

Çift Hatlı En iyi Telefon Hangisi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
83.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • General Mobile DST 33 düşünüyorum arkadaşlar... Teknosa'da 265 YTL.. Kullanan arkadaş var mı tavsiye eder mi?
  • selamlar
    iki gün önce bir internet sitesinin mağazasından telefonu elden teslim aldım. Sadece tavsiye niteliğinde yazıyorum çok güzel bir telefon alacaklara tavsiye ediyorum. malzeme kalitesi çok iyi. telefon menüleri çok kullanışlı. ayrıca iki hat çok iyi çekiyor. iki hatta da konuşmada bir problem yok. üzerinde 512 mb micro sd kart geliyor. mp3 player ve hoparlörü çok iyi ses veriyor. sadece 2 hat çalışsın görüşme yapayım ve sms göndereyim diyenler için tam bir fiyat performans ürünü .

    birkaç eksiği. bana göre tam olarak eksik sayılmasa da ekranı biraz küçük kalıyor. ama bu sarj süresini olumlu etkiliyor.
    kamera bluetooth vs yok. ben zaten kullanmıyordum.
    benim için tek olumsuz yanı java uygulamalarını çalıştırmaması. şifrematik programını kuramıyorum bu nedenle. ne yapalım o kadar olur.

    bu arada şimdi yok sen bunun satıcısısındır falan diyenlere peşinen söyleyeyim. ne üreten firma ile ne de cep telefonu ticareti ile uzaktan yakından alakam yoktur. sadece yardımcı ve bilgilendirme amaçlı yazılmış bir yazıdır.


    bahsettiğim model DST-10 modelidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinak -- 1 Ağustos 2008; 6:18:16 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Xas

    General Mobile DST 33 düşünüyorum arkadaşlar... Teknosa'da 265 YTL.. Kullanan arkadaş var mı tavsiye eder mi?


    245 YTL 12 taksit
    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=5349880&categoryId=11758
  • Ben de aynı telefonu (dst-10) dün aldım ve açıkçası çok hoşuma gitti. Sadece konuşurken ses biraz boğuk geliyor. Bununla ilgili bir sorununuz oldu mu sizin de?
  • Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler gerçekten çok iyi ancak karar vermeme yetmedi aslında aradığım özelliklere cevap alabilmiş değilim . Ben çift sim kartı aynı anda çalıştıran ayrıca cep telefonunda msn kullanabileceğim bir model arıyorum. Sanırım msn için java destekli bir telefon seçmem gerekecek ki şimdilik gözüme çarpan tek telefon Anycool DS66N. Acaba başka bi tavsiyesi olan var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sanal03

    Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler gerçekten çok iyi ancak karar vermeme yetmedi aslında aradığım özelliklere cevap alabilmiş değilim . Ben çift sim kartı aynı anda çalıştıran ayrıca cep telefonunda msn kullanabileceğim bir model arıyorum. Sanırım msn için java destekli bir telefon seçmem gerekecek ki şimdilik gözüme çarpan tek telefon Anycool DS66N. Acaba başka bi tavsiyesi olan var mı?


    ARKADAŞIM ANYCOOL TELEFONLARININ VE DE ÇİN TELEFONLARININ HİÇ BİRİNDE JAVA YOKTUR....MSN VE DİĞER HİÇ BİR UYGULAMA YÜKLENMEZ....KESİNLİKLE ALMA ALACAKSAN GENERAL MOBİLENİN TELEFONLARINDAN AL ONLARDA JAVA VAR..UYGULAMA YÜKLERSİN....SAKIN SAKIN HA ANYCOOLLERDE JAVA YOKTUR..YANILMA..SEVGİLER..




  • merhabalar,

    samsung çifthatlı telefonu babam kullanıyordu ve bir süre de çok memnundu ancak kısabir süre önce ikincihat çalışmamaya başladı. servis telefonu 15 gün tuttuktan sonra yetkisiz müdahale var diyerek garantisini geçersiz saydılar.oysa babam ücretsiz yetkili servise verebilecekken garanti dahilinde tabiki öyle birşeyyapmadı. sonrasında telefonankaraya gitti ancak oradan da aynı cevapla döndü. servisin kötülüğü belki ama serviste aynı model çok arızalı telefon varmış. bence daha ucuz birtelefon alıp sorun çıkarınca çok birşey beklememek daha mantıklı,samsung bu fiyatın karşılığında beklenen güvenilirlik ve sa ğlamlığı verememiş bence. samsung adına güvenip o parayı o telefona yatırmayın derim.
  • Piranha markasından özelliklede Fox modelinden uzak durun derim başka birşey demem. 150 tlye aldım 3 hafta sonra 60 tlye sattım. Bu kadar iğrenç bir telefon kullanmamıştım. Şarj 1 gün bile gitmiyor. Ekran hafif güneş ışığında bile yansıyor. Neyse kısacası Piranhayı kesinlikle almayın derim.
  • Eşimin çift hatlı telefon ihtiyacı olunca bir süre süre araştırıp NG 688'i Gold dan aldık. Eşim kullanmaya başladı. İlk gün miniSd kard yuvasına girmez oldu, götürdüm. Hemen bire bir değiştirdiler. Şarj olurken pilin dolduğunu gösteren animasyonun çalışmadığını farkettik. Modoko da işimiz vardı. (Servis Ümraniye de) Servise uğradık. yanımızda faturası ya da garanti belgesi yok dedik. Hiç önemli değil dediler, servise aldılar. Pili değiştirip, yeni yazılım yüklemişler. 10 dk sonra geri verdiler. Söylemek istediğim sorun çıktı ama hemen hızlı bir şekilde halledildi. Satış sonrası destek çok güzel. Eşim telefondan çok memnun. şarj 4 gün gidiyor. Bir de orijinal yedek pil aldık. 15 TL. Her iki hatla da net konuşuyor.

    Bende çift hatlı telefon almak istedim. Eşimle aynı olup karışmasın diye Bimeks den Piranha Fox aldım. Bin pişman oldum. Akşam aldım evde açtım. 2. sim kartı görmüyordu. sabah Bimeks'e götürdüm. Piranha servise gidecek sizden mi yoksa üründen mi onlar karar verecekler dediler. Epeyi sert tartışmalar oldu. Kısaca sorun çıkabilir ama bunlar sorunu müşteri lehine değil aleyhine kullanıyorlar. Ürün servise gitti 22 gün orada kaldı. Kısaca telefonu kullanmak bile kısmet olmadı. Değiştirilmesine karar vermişler. Bu arada benim ihtiyacım devam ediyor, ne ile telefon edeceksin soran yok. telefonu iade etmek istedim Bimeks değişime karar verildi iade alamayız dedi. uzun konuşmalardan sonra çek verdiler. Bir daha ne Bimeks'e giderim ne de Piranha alırım.

    Ben, Elektro World'den (Bimeks, Piranha Fox servise gidecek dediğinde) Samsung D880 aldım, Arkadaşlar 2. hat ses boğukluğundan söz ediyorlar ama böyle bir şey yok her iki hattan da net konuşuluyor. Her halde sonraki üretimlerde düzeltilmiş olsa gerek. Bana çift hatlı telefonlara göre çok büyükte gelmedi. Kızağı sağa doğru 1 mm kadar oynamaya başladı. Servisi Levent' te, götürdüm baktılar sizi çok rahatsız etmiyorsa kızağı değiştirmiyelim. Evet bir oynama var ama kızağı değiştirirsek bu sefer açılışı daha sert olabilir. Bu açılış daha rahat, ne zaman rahatsız olursanız, getirin değiştirelim dediler. Bana da mantıklı geldi, rahatsız da etmiyordu. Telefondan çok memnunum.

    Kısaca üründe hata, arıza olabilir, satış sonrası hizmet çok önemli yukarı da yazdığım gibi hemen güler yüzle hallediliyorsa bence arıza hiç önemli değil. Ama bazı firmalar müşteri memnuniyeti nedir bilmiyor ve adeta insana eziyet ediyorlar. Sağlıkla kalın




  • almışken samsung alın bilindik marka.
  • Piranhadan uzak durunda arkadaşlar diğerlerini bilmiyorum. Ayrıca buradan ereyon sitesinide kınıyorum. Piranha fox modelinin ne kadar berbat olduğuna dair yorumumu yayınlamadıkları için. Şunu öğrenmiş oldum ereyonda ürün yorumlarına bakarak kesinlikle karar vermeye çalışmayın.
  • Arkadaşlar Samsung D880 kullanmak istedim ama, kullanamadım, çünkü 2.cihattın sesinde yankı ve kısıklık vardı. telefon 1 sene boyunca 4 kere servise gitti geldi. 6 ay serviste kaldı. 2 ay yeni telefon gelecek diye oyaladılar ve sonrada tamir edeceğiz dediler. Tüketici mahkemesi kararları ve haciz yolu ile, 1 sene 2 ay sonunda telefonun parasını geri alabildim. telefonu sadece 1 ay gibi bir süre kullandım. Kesinlikle tavsiye etmem. Hele satış sonrası ise tam bir felaket. yaşadıklarım ortada.

    Şu anda General Mobile Dst 3G cool kullanıyorum. Memnunum. Hoporlor sesinin az olması dışında bir problem yaşamadım. 2 hatlı telefonlar için, en stabil ve sorunsuz görünen marka general mobile bence. Ayrıca SAR değeri tüm modellerinde 0.1 in altında. En önemliside SAR değeri zaten. Sağlık için buna mutlaka dikkat edin.

    Çin malı başka telefonlarda kullandım, ve SAR değeri belli değildi, hiçbir testten geçmemiş. Telefonla yarım saat konuştuktan sonra, başım ağrımaya başlıyordu.

    kullanmadığım çift hatlı marka kalmadı gibi. İzlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim


    saygılarımla




  • General Mobile DST-13 tavisye ederim..
    Sadece 2 hat çalışsın diyenlere idare eder kamerası ve radyosu-mp3 çaları vardır..
    Fiyatı : 139 TL

    SAR DEĞERİ : 0,622 dir..
  • ilk çıktığı günden itibaren yaklaşık 3 senedir samsung d880 kullanıyorum....tek şikayetim hoparlör sesinin biraz az olması....onun dışında hat geçişleri konuşmalar,pil ömrü,özelliklede arkasının deri kaplı olması çok kullanışlı...çizilmiyor...herkese tavsiye ederim
  • forumu hortlatmak gibi olacak arkadaşlar ama son dönemde en beğendiğiniz çift hatlı telefonları öğrenmek isterim. bilindiği gibi artık Samsung nokia gibi büyük üreticiler de çift hatlı telefon sürüyor piyasaya.
  • 129,00 TL YE ÇİN MALI AYPON 5 ALDIM 1 AY GİTMEDİ , YİNE BİR ÇİN MALI ÇİFT HAT ALDIM 175 TL BUNA DA PİL DAYANDIRAMIYORUM.
    BENDE ARIYORUM UYGUN FİYATLI BİR ÇİFT HAT AMA VERDİĞİM GİDİYOR SAMSUNG B7722 VAR AMA FİYATI EL YAKIYOR.
    SONUNDA SANIRIM PARAYA KIYIP BU B7722 Yİ ALACAĞIM VE ARKAMA BAKMAYACAĞIM
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.