Şimdi Ara

çift hat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki farklı hat örneğin avea ve turkcell birleştirilip çift hat yapılabilio mu? bir bilgisi olan var mı acaba??? tak çıkar derdinden gına geldi de...

• evet iki hattın sarı yerlerini kırarak tep bir sim karta yerleştiriyorlar.
    bide sim kartları kopyalama var ama o pek garanti bi yöntem değil,sim kartını habersiz çoğaltabiliyorlar..
  • bu sarı kısmı kırma olayı da iki çeşit, birincisinde telefonu kapayıp açınca öteki hatta geçiyo, ikinci yöntem ise menülü ve telefonu kapamadan menüden hattı değiştirebiliyorsunuz
  • Evet cok guzel bı yontem menuden dırek degısbılıyosun hattı geçenlerde bi telefoncuya gittim benim telefonumun (nokia3230) hat yuvasımı'ne kucuk oldugu için yapılamıyomuş...
  • 2.yöntemi bizzat kendim yaptım.Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum.
    Bir defa kart bozuldu.Tek yaşadığım sorun bu oldu.
    Yeni çıkan kartların hiçbiri malesef bu yöntemle birleştirilemiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akix

hat yuvasımı'ne kucuk

evet bazı modellerde sim kart yuvasından dolayı bu sistem uygulanamıyor
  • bu sarı kısmı kırma olayı da iki çeşit, birincisinde telefonu kapayıp açınca öteki hatta geçiyo, ikinci yöntem ise menülü ve telefonu kapamadan menüden hattı değiştirebiliyorsunuz
    +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift modem kullanmak
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 663o war menusu olay yapılabilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRozgurTR

663o war menusu olay yapılabilir mi

ya 6230i ye yapılıyorda 6630 u tam olarak bılmıyorum ama ona menu yuklemelerı lazım çıft hatla ilgili
  • peki se w800i ye yapılabiliyor mu??
  • bildiğim kadarıyla artık bu yöntemler çalışmıyor yeni telefonlarda sad4ece bir kartlık boş yer var ben sormuştum olmaz dediler, yeni telefonlard oluyormu sony w800i de olurmu
  • sim kart kopyalama işinin bütün telefonlara uyacağını sanıyorum ama hatların en az 3 yıllık olması lazım sanırım, çünkü yeni hatlar kopyalanamıyor ben telsim, türkcell ve aria haylarımı kopyalatmıştım 6230 da kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım 2 yıldır
  • Bende yaklaşık iki yıldır kullanıyorum.
    Bir defa kart bozuldu sanırım manyetik ortamda fazla bıraktım. Sonra yeni kart alıp yeniden yükledim.
    6 dolardı kart fiyatı en son. Şimdi ne kadardır bilmiyorum.
  • Peki şu olabilir mi iki cihazım var ve kartı tak çıkart yapmak istemiyorum kartı kopyalıyorum iki numaradan

iki kart olusuyor yani bunları aynı anda açık tutmadan kullanmak istiyorum birini kullanırken diğerini

kapatıyorum(niye diyeceksiniz 1 pda ya sahibim ve pda yı yanıma aldıgımda telefonumu da yanımda taşımak

istemiyorum ve telefondan pda ya pda dan telefona simkartı tak çıkar yapmak istemiyorum ) Telefonla pda

aynı anda açıkken yani iki simkartta açık olunca ne gibi bir problem olabilir ya da olur mu fikri olan arkadaş

var mı?
  • aynı numaraya sahip iki hat kullanabilirsin, zaten operatörlerin böyle bir hizmeti var sanıyorum en azından turkcell'in vardı. ben kopya hattımla bunu denediğimde telefonun bazen biri bazen diğeri çalıyordu, operatörlerin sisteminde nasıl oluyor bilmiyorum, ama telefonun biri kapalı olacaksa hiçbir sorun olmaz
  • nerden yapıosnz bunları ya
  • ben ankarada yaptırmıştım.sıhhiye de bir yerde.ama iki yıl önceydi.zaten kopyalanması için hatların eski olması gerekiyor.yeniler kopyalanamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.