Bildirim
Çift Görüntü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ss at merak ettim.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: part
beyler bi film aldım görüntü 1080p fakat çift görüntü var ekranda yani ekran ikiye bölünmüş her ikisde aynı görüntüyü veriyor nasıl düzelir sizce?
3D Film almışın
quote:
Orijinalden alıntı: wolkytolky
quote:
beyler bi film aldım görüntü 1080p fakat çift görüntü var ekranda yani ekran ikiye bölünmüş her ikisde aynı görüntüyü veriyor nasıl düzelir sizce?
3D Film almışın
+1_____________________________ The Sopranos - Breaking Bad - Person of Interest - Game of Thrones - Sons of Anarchy - Banshee - Homeland - House of Cards - Prison Break - Lost - OZ - Spartacus
How I Met Your Mother - Supernatural - Fringe - The Big Bang Theory - House MD - Two and a Half Men - Family Guy - Sherlock - Boardwalk Empire - Malcolm in the Middle
bu liste günceli yansıtmamaktadır -
peki bunu nasıl kullanabilrim direk gözlüğü takarak değil herhalde?:D _____________________________ -
quote:
peki bunu nasıl kullanabilrim direk gözlüğü takarak değil herhalde?:D
televizyon 3d ise ayarlardan 3d modunu aç ,televizyon otomatik olarak 2 pencereyi birleştirir senin yapabileceğin birşey yok burada sonra gözlüğü tak izle işte
film 3d _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: heatrash
film 3d
Evlerinize dönün beyler, uzman geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Mobile Prof.
quote:
Orijinalden alıntı: heatrash
film 3d
Evlerinize dönün beyler, uzman geldi.
eyvallah koç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler