Merhaba arkadaşlar. Pazartesi itibariyle oyun kanalımda canlı yayınlara başlayacağım. Bugün 2. monitor aldım çift ekran yapmak için. Bilmediğim için sormak istiyorum. ASUS B760-A GAMING WIFI anakartım ve Nvidia 4070 super ekran kartım var. Şimdi sorum şu; - Aldığım monitör viewsonic. Monitör arkası dvi girişi ve anakart arka girişlerde veya ekran kartı arka girişlerde dvi yok. Bende 2 dönüştürücü aldım. DVI + Display port ve DVI + HDMI girişli. Şimdi anankart çıkışında da display veya hdmi giriş yeri var. Ekran kartında da display port veya hdmi girişleri var. İkisinin arasında performans farkı yada ekran kalite farkı olur mu? Ben 2. ekranı canlı yayın mesajlarını okumak yada webte bakmam gereken şeylerde göz atmak için kullanacağım. O yüzden çok da önemli olmasada sormak istiyorum. Yani benim anakarta takmam ile ekran kartına takmam arasında belirgin fark olur mu? Ekran kartına takarsam daha hızlı yorulma yada ısınma olur mu? Olursa anakart çıkışa mı takmalıyım? Konu biraz acil olduğundan desteğinizi rica ederim.. Şimdiden teşekkürler. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameHunterTV -- 29 Temmuz 2025; 14:54:9 > |
Bildirim