Şimdi Ara

Cift cikisli ekran karti 2 monitor hkknda ufak bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende bi kasa kasaya bagli cift cikisli ekran karti ve iki adet monitor var

Sorum su bu cift cikisli ekran kartimla iki monitoru baglasam iki ekrandada ayni goruntuyumu alirim yoksa mausu ondan ona surukleyebilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bugün araştırdım bu konuyu ikisi tek monitör gibi oluyor sanırım mouse u ikisi arasında oynatıyorsun falan yani ama benim merak ettiğim bir şeyde acaba bu şekilde iki farklı pc gibi kullanabilir miyiz acaba iki masaüstü falan farklı programlar gibi ?
  • Evet hocam bazi kisiler cift klavye cift mause takmis buda iki ayri pc icindir

• Upp beyler kullanabilirmiyim net bise solicek varmi

• Bu sanallaştırma bu yüzden varya zaten, 2-3 pc yapılabiliyor , ama nasıldır bilmem.
  • İstersen 2 monitörde de aynı görüntü, istersen 2 monitörde de farklı görüntü alabilirsin.

evet mausu ondan ona sürüklüyorsun. şuanda 2 ekran kullanıyorum ve bu mesajı soldaki ekrandan yazıyorum. fareyi ekranın sağ tarafına götürdüğümde diğer ekranın solundan çıkıyor. yada chrome penceresini tutup sağ tarafa götürüp sağ taraftaki ekrana taşıyabiliyorum.
  • Tamamdir arkadaslar bugun yada yarin kabloyu alicam

Tesekkurler bilgilendirme icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.