Bildirim
Cift cikisli ekran karti 2 monitor hkknda ufak bi soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende bugün araştırdım bu konuyu ikisi tek monitör gibi oluyor sanırım mouse u ikisi arasında oynatıyorsun falan yani ama benim merak ettiğim bir şeyde acaba bu şekilde iki farklı pc gibi kullanabilir miyiz acaba iki masaüstü falan farklı programlar gibi ? -
Evet hocam bazi kisiler cift klavye cift mause takmis buda iki ayri pc icindir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Upp beyler kullanabilirmiyim net bise solicek varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sanallaştırma bu yüzden varya zaten, 2-3 pc yapılabiliyor , ama nasıldır bilmem. -
İstersen 2 monitörde de aynı görüntü, istersen 2 monitörde de farklı görüntü alabilirsin.
evet mausu ondan ona sürüklüyorsun. şuanda 2 ekran kullanıyorum ve bu mesajı soldaki ekrandan yazıyorum. fareyi ekranın sağ tarafına götürdüğümde diğer ekranın solundan çıkıyor. yada chrome penceresini tutup sağ tarafa götürüp sağ taraftaki ekrana taşıyabiliyorum. -
Tamamdir arkadaslar bugun yada yarin kabloyu alicam
Tesekkurler bilgilendirme icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X