Bildirim
Çift Anadal yaptığın program hakkında..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1- ÇAP a en erken 2. yılın başında en son 3. yılda başvuru yapılıyor diye biliyorum bu durumda en erken mezun olduktan 1 sene sonra biter demek oluyor aynı anda mezun olamazsın
2- Alınır herhalde sonuçta bölümü bitirmiş oluyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Sharelock
Beyler şimdi okuduğun bölüm dışından bir bölümle çap yaptın
1- kendi bölümün bitince yani muzun olduğun gün öteki bölümden de mezun mu oluyorsun?
2- ÇAP yaptığın programdan lisansüstü eğitim alabiliyor musun? (akademik kariyer için)
1) aynı anda değil 1.sınıfın bitmesi(2.sınıfın başlaması) ile başlıyorsun, buda hazırlık okuduğunuda varsayacak olursak, 1 yıl daha daha geç bitiyor ki genelde bu süre 1 yıl daha uzar çünkü iki bölümü aynı anda yürütebilmek gerçekten sınırları zorlayan bir durum.
2) evet yükseklisans ve doktora yapabiliyorsun.
fakat şunu belirtmem lazım "sınırları gerçekten zorlayan ve her babayidin harcı olmayan" birşeydir çap. biraz argoya kaçacakta olsa her insanın çapı yetmez çap yapmaya.
ilave olarak: çap yapacağın bölüm ile nekadar ortak dersin varsa okadar iyidir. vize ve final zamanı intahar'ı düşünebilirsin, çok iyi düşünüp kendine güvenin varsa seçeceksin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Centrifugal
1- ÇAP a en erken 2. yılın başında en son 3. yılda başvuru yapılıyor diye biliyorum bu durumda en erken mezun olduktan 1 sene sonra biter demek oluyor aynı anda mezun olamazsın
2- Alınır herhalde sonuçta bölümü bitirmiş oluyorsun
Hocam 1. sınıfın sonunda yapılmıyomu o ortalaman göre ? Bide sanırım sadece kendi fakültenden yapabiliyosun yani ortak derste oluyo diye biliyorum haliyle aynı anda bitmiyomu ? -
Yandal da noluyor arkadaslar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en temel farkı diploma olmaması sertifika veriyorlarmış -
Elektrik Elektronik Mühendisliği ile İşletmeyi çap yapsak çok mu zor oluyor ? Yapan arkadaşlar var mı ? -
Tıp okuyan biri temel bilimler dediğimiz matematik, fizik, kimya, biyoloji bölümlerinden birinden çap yapabilirmi? Yani tıpçıların böyle bir hakkı varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Muaz_35
Tıp okuyan biri temel bilimler dediğimiz matematik, fizik, kimya, biyoloji bölümlerinden birinden çap yapabilirmi? Yani tıpçıların böyle bir hakkı varmı?
Tıp okuyon la ötesi var mı? Matematikten paslanmamak için mi ÇAP yapmak istiyorsun?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X