Şimdi Ara

Çift Anadal ile PDR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben MYP ile okul öncesi öğretmenliğine yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. Öncelikle hedefim PDR den çift anadal yapmak. Çok fazla ortak ders var malum okul öncesi bölümünün de zor olmamasından dolayı yapabilirim diye düşünüyorum.

Öncelikli sorum Hacettepe ve Gazide çap göremedim bu bölüm için. Yalnızca Ankara Üniversitesinde mi var?

İkinci olarak da Çap yapan arkadaşlara sormak istiyorum imkansız denecek kadar zor mu insanların dediği gibi.

Hacettepe tutarken sırf çap için Ankaraya gidip pişman olmak da var işin ucunda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dhadım kullanıcısına yanıt
    Şuanda da mı okul öncesi okuyorsunuz?

• Şu an da İngilizce Uluslararası Ticaret ve İletmecikik bölümündeyim hazırlıktayım ama okul öncesi yazmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhadım -- 23 Mayıs 2016; 3:12:00 >
  • Up

• Sonuçların nasıl? Tercihin ne yönde olacak? Bence Hacettepe ile Ankara ünv. arasında pek fark olmaz bu durumda. Yani senin için ÇAP yapmak önemliyse Ankara üniv gayet güzel tercih olur onun dışında Hacettepe de tatminkar. ÇAP, zor ama imkansız değil.. Eğer düzenli bir çalışma şeklin varsa ikisini bir arada yürütebilirsin elbet. Olay biraz da sende bitiyor.
  • Chelonian kullanıcısına yanıt
    Merkezi yerleştirme ile yatay geçiş yapacağım. Ygs puanım 55k tutuyor ankara hacettepe gazi. Ama anladığım kadarıyla sadece ankara çapa izin veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.