Şimdi Ara

Ciddi zamanlarda Gülme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi anlarda bazen istemeden gülüyorum geçen yerinde böyle bir durum oldu adam da yaşlıydı biraz dalıcaktı az daha gülsem kendimi zor tutuyorum böyle zamanlarda ne yapmalıyım?

• Aynı problem bendede var ama öyle böyle değil kriz geldimi tam geliyo en az 1 saat sürüyor
  • bende de var bu ya

babam düşmüştü de elinden sorun yaşamıştı falan. eniştem geldi babamı hastaneye götürmek için, benim olaydan haberim yoktu tabii, gülmem geldi

vicdan azabı çektiğim için bunu babama anlattım. babam bende de var dedi Allah'tan onun da cenazede gelmiş gülmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lose_your_self

Aynı problem bendede var ama öyle böyle değil kriz geldimi tam geliyo en az 1 saat sürüyor

Yapma bunu bize
  • bendede oluyor en olmayacak yerde birden bire kahkaha atıyorum millet mal gözüyle bakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Like A Warrior

bendede oluyor en olmayacak yerde birden bire kahkaha atıyorum millet mal gözüyle bakıyor

aynen ya bir de niye güldün diyo açıklayamıyorsun daha kötü oluyor
  • ya insanların telaş anındaki surat ifadesine gülesim geliyor bazen, elimde değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sohbet muhabbet
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fsp-Flx*

quote:

Orijinalden alıntı: Like A Warrior

bendede oluyor en olmayacak yerde birden bire kahkaha atıyorum millet mal gözüyle bakıyor

aynen ya bir de niye güldün diyo açıklayamıyorsun daha kötü oluyor

lise 3 o zaman, deneme sınavında 1. olmuşum. hoca cuma günü çıkıştı 1.leri tebrik etti falan, mikrofonu bana doğru uzattı il 1. siyiz ya. zaten ilk defa birinci olmuşum gerginim konuşmayı aynen aktarıyorum:
    hocammm... ben pıss kıığ ummm puhahaha
    derin bi sessizlik oldu ve sonra millet yıkıldı. hoca kovar gibi indirdi, ama onlarda güldü. :)
    bir hafta rapor aldım ne rezillikti. hayatım boyu peşimi bırakmadı bu illet :(

• Aynı durum bendede var hadi bakalım takip
  • gerçekte kahkaha atanlar ve gülenler içlerinde derin acı yaşayan insanlarmışşş
  • Bu durum bende de var. Mesela ciddi bir şey anlatıyorsam insanların dinlerken telaşlı bakışlarına dayanamıyorum.
  • Müdür bizi sineye çekmişti saçlardan.O ciddi ciddi bize kızarken ben gülmekten kan getiriyorum.En sonunda niye güldüğüm sormuştu.Öyle dayak yemiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

quote:

Orijinalden alıntı: Lose_your_self

Aynı problem bendede var ama öyle böyle değil kriz geldimi tam geliyo en az 1 saat sürüyor

Yapma bunu bize

YAW HEHEE
  • Bende de oluyor ya. Birşeyi yanlış yaptığımda birinin bana kızmasına gülüyorum. Sınıfa bi ara müdür yardımcısı geldi, bağırıp çağırıyor ben gülmekten yarılıyorum.

• lise sondaydik o zamanlar yeni gelen ingilizce hocasi sigara iciyodu arka bahcede arkadasin teki hocam bizde icebilirmiyiz demisti hocada yasak demisti.arkadasta aynen olayi anlatiyorum yemin ederim hocam burada sicmakta yasakmi demisti hocada sinirli bir vaziyete yok niye boyle bir soru sordunki demisti arkdasta yatta suratina sicam itogluit demisti.sonra disipline gitmisti uzaklastirma falan almisti ama yeminle 2 gun olene kadar gulmustuk..

• Al işte yine birinde olan bir sorun bütün dhde var.
  • Bende de var bu sorun, geçen arkadaş markette rafa ayağını çarptı, arkadaş acıdan ölürken ben gülme krizine girdim, kahkahalarla gülme ihtiyacı beliriyor bir anda.
  • Tam o an seni üzecek kötü bir durumu düşün bazen işe yarıyor
  • Bir kaç sene önce 29 ekimde caddeye okulca yürümeye gittik. Herkes hazırol da yürüyor, çevredekiler bizi izliyor falan bana bir gülme gelmişti çevredeki insanlar dağılana kadar gülmüştüm
  • Kemal Sunal'ın Gülen Adam filmini izleyin bi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.