Şimdi Ara

(CİDDİ SORU) Prezervatif İle İlişki. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
4
Favori
13.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

spirale baktımda olmaz malesef hocam.doğum kontrol hapı da son çare.ben bildiğim yoldan devam o zaman :D teşekkürler cevabınız için

bildiğin yol :D ?

adam arka kapıdan giriyor

neyse arkadaşlar fazla abartmayalım

Hak yolu varken ... yoluna ne gerek var :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

spirale baktımda olmaz malesef hocam.doğum kontrol hapı da son çare.ben bildiğim yoldan devam o zaman :D teşekkürler cevabınız için

neyse arkadaşlar fazla abartmayalım

Hak yolu varken ... yoluna ne gerek var :D

amuda kalkıp takla atarak güldüm :D
  • quote:

quote:

quote:

Ben onu bi kez denedim ne miğde kaldı ne hormon..Kan tırnak aralarıma girmişti felan varya kaç gün meyve felan yememiştim diş fırçasıyla tırnaklarımı fırçaladım kaç gün gün yani harbiden iş dğeil oarası
  • daha önce cevap verildimi bilmiyorum ama ...

1)Prezervatif ile sevişmek ile prezervatifsiz arasında dünyalar kadar fark var.Hatta en güzeli içine boşalmak arkanıza güveniyorsanız.Çok tatlı oluyor.
    2)Sürterken hamile kalınırmı?Teorik olarak mümkün gibi gözükse de milyonda birden düşük ihtimal.zira millet senelerce içine girip boşalıyor da çocuğu olmayabiliyor.Her içine boşaldığınızda çocuk olur diye bir şey yok.
    3)Ertesi gün hapı ismi Norlevo ilişkiden sonra 72 saat içinde alınmalıdır.ilk 24 saat etkisi %95 lerde iken 72 saat dolmaya yakin bu etki %85 lere kadar düşebilir.Yılda en fazla 2 defa almalısınız.Yoksa karının hormon dengesi dağılabilir.Aman dikkat.
    4)Adet kanaması hamile olmadığının göstergesi değildir.Hamile insanlar da adet kanaması geçirebilir en sağlıklısı eczaneden alıp evde yapacağınız bir test
    5)Sevişirken bunları düşünecek biriyseniz sağ elinizle devam edin,adama huzur verir.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Lafım sizlere değil kesinlikle ama bu forumun %80'nin MAL oldugunu söylemeden geçemeyecegim. Salı günü aksam vakti korunmasız olarak bir iliskim oldu. Daha sonra bir arkadas ''aids olabilirsin'' demesi üzerine foruma konusunu açtım ve dedigim gibi forumun çogu mal oldugu için saglıklı bir cevap ve moral alamadım. Sagolasın 2-3 arkadas pm yoluyla ulastı ve eliza,antijen testlerinden bahsetti. Dün sabah devlet hastanesine gidip durumu aktardım doktora ve bana hiv testi yaptırdı. İlk 48 saat içinde partnerinin pozıtıf oldugunu bilirlerse PEP tedavisi uyguluyorlarmıs.

Dün bütün gün hayata küsmüs bir halde etrafta dolandım. Bugün saat 12 gibi partneri de hiv testi için ikna ettim. Neyse ki onun da Hıv 1/2 ph24 antijeni NEGATİF çıktı ve içim biraz olsun rahatladı. 3 hafta sonra antijen testi ve 1.5 ay sonra da tekrar Hıv testi olucam. Ayrıca frengi ve hepatit b gibi riskler de var. Bir de onların testlerini olmak gerekiyo. Yarın tekrar hastanaye gidip bunları sorcam. Büyük ihtimal hıv virüslü olmayan birisinden hiv virüsü bulasmaz ama insan yine de paranoyak oluyo. Son 50 saattir ne çektigimi bir ben bilirim. Uykusuzluk,iştahsızlık,aglamak,pismanlık,korku,telas,endise,üzüntü.

Ben 1-2 yıl seks yapmam kimseyle ama siz siz olun kesinlikle KONDOM kullanın. Negatif çıkmasına ragmen hala elim ayagım titriyor.

Hatta 30-40 liranızı ayırıp partnerinizi hıv testine sokun,ondan sonra ne yapıyorsanız yapın.

Herkese iyi forumlar. Umarım 1.5 ay sonraki test de negatif çıkar.

İyide ben sokak kadınıyla birlikte olmuyorum hoca yada birlikte olduğum kişi sex partnerim değil benim..Gerçi herkesin aids olma ihtimali var ama sonuçta benm olayım farklı seninkine göre..Şimdi nediyorsun sen lan felan deme ilişkiye girdğin kişiye partner demişsin..Tamam bende iyi olarak bahsetmedim kızdan ama yani ne bilim benim ilişkiye girdiğim o 2 kızında aids olma ihtimali yok bence..Ama kulağıma küpe olsun ilişkiye giricek sex partneri bulrusam kondom kullanırım
  • Arkadaşlar merhaba birkaç soruya cevap vermek istedim.
    1.cisi ertesi gün hapı olarak geçen ilaç isim olarak piyasada. Norlevo ve preven olarak bulabilrsiniz. Fakat bu ilaç aşırı hormon yüklenmesinden dolayı zor durumlarda kullanılır kondom yırtılması,tecavüz vb. vakalarda.ilk 12 saat içinde %95 etkili olup süre arttıkça etkisi azalmaktadır. Çok şüphe duymadığınız yada bir olay olmadan kullanmayın.
    2.Spiral için sanırım yaş gerekiyor bir yan etkisi yok ama her zaman için tıp %100 demez %1 ihtimalde olsa vardır.
    3.Prezervatif yırtılmalarına çözüm olarak kondomunuza gliserin sürebilrsiniz.
    4.Adet gecikmesi diğer adıyla regl yada mens gebelik sonucu gecikebileceği gibi stres sonucuda gecikebilir.
    5. 1. maddedeki ilaç yan etki olarak 1haftaya kadar adetgecikmesi yapabilir.

1.maddedeki ilaç rastgele alınmamalıdır bir anımı anlatayım. x tarihinde ilişkiye girmiştik ve kondomun yüzeyinde kendi kayganlığı hariç meni kayganlığı gibi birşey var gibi geldi o an ne olur ne olmaz ilacı almasını söyledim. İlacı aldı fakat 1aylık süreçte en fazla 1tane senede 2-3ten fazlası tavsiye edilmez. 3gün sonra ilişkiye girdiğimizde ise prezervatif yırtıldı ve ne yapacağımızı şaşırdık allahtan boşalma vb.. birşey olmamıştı fakat ihtimal bile dertten öldürebiliyor. Siz siz olun ufak tefek şeyleriniz için kullanmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.