Şimdi Ara

(CİDDİ SORU) Prezervatif İle İlişki. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
4
Favori
13.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Al bi tane dene. Hosuna giderse okey aboneligi yaptirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Al bi tane dene. Hosuna giderse okey aboneligi yaptirirsin

hocam tamam okeyde

bunlarında çeşitleri war :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: brightlance.an

en iyi yolu arkadaşın dediği gibi kan testidir,

ama bu yönde size baskı yapıyorsa yalan olması çok yüksektir, ayrıca hamile kaldığını düşünüp bilgisizce kendisini strees e sokuyorsa, hastalanmasınıda erteler geçiktirir vs.. ve bunu görünce daha fazla strees yapıp hastalanmadığı için karın şişliği oluşup hamile kaldığını düşünebilir ekstra olarak aklında olsun..

Sadece adet geçikmesi değil (tam adını bilmiyorum ama) yalancı hamilelik gibi birşeyde oluyor eğer kadın kendini hamile olduğuna inandırırsa bütün semeptomları hamileliği gösteriyor karın şişmesi,göğüslerin ağrıması/büyümesi,adet görmeme vs. ve ancak testle sahte olduğu anlaşılıp rahimde oluşan kitle ameliyatla alınıyor yani söyleyin kendini fazla kaptırmasın sonra hamile olmasa bile başınıza bela açabilir

Mesajı asıl sorunu olan arkadaşa yazdım bu arada
  • hacı pompala sonuna kadar ... prezervatif ayagına girme .. dunyaya bı keremı gelıcen ... :D
  • Benim bildiğim bir hap vardi.İliskiden 8 saat gecmeden alirsan bu hapi spermleri olduruyormus ve gebe kalinmiyormus. İlaci ismini bilen varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroiD29

Benim bildiğim bir hap vardi.İliskiden 8 saat gecmeden alirsan bu hapi spermleri olduruyormus ve gebe kalinmiyormus. İlaci ismini bilen varmi?

Ertesi gün hapı diye geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

quote:

Orijinalden alıntı: AndroiD29

Benim bildiğim bir hap vardi.İliskiden 8 saat gecmeden alirsan bu hapi spermleri olduruyormus ve gebe kalinmiyormus. İlaci ismini bilen varmi?

Ertesi gün hapı diye geçer.

Sagol hocam ama ben marka ismi olarak sormustum sagol ama soyledigin icin.
  • Önemli değil, bu isim zaten marka oldu çoğu eczacıya söylesen verir
  • Bana lazim degil napiyim ben bu ilaci sadece kafama takildigi icin sordum.
  • Kafana taktığın prezervatif bunu kız kullanıyor
  • dediğiniz ilaç ertesi gün hapı olarak bilinen norlevo'dur. fiyatıda 17.40 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Valla ben hocam sürtünmeyle bile ben hamileyim glba çok korkuyorum diyen gördüm ve sağolsun sayesinde bende çok korktum (ve bunu diye daha 2 gün oldu halende diyor dua et hasta olayım felan yoksa yanarız vs vs) ama ben eminim hocam yani zaten halen kız yani herhangi şey söz konusu değil yani belki dış çevresine temas olmuştur spermin ama daha fazlası mümkün değil..Senin madem birkez cnaın yandı acaba sende durum nedir ya beni elde tutmak içinmi öyle diyor çünkü ben kızı sevmiyorum felan acaba test yaptırsa hemen belli olurmu daha 2 gün oldu ve hasta olurum inş derken neyi kastetti yani hamile olunca insan grip baş ağrısı karın ağrısı felan hastalıklarımı oluyor

sürtünmeyle hamile kalınmaz. tabi istisnalar olabilir yani vajina ağzına meni bıraktıysan, spermler canlı olduğundan içeri girebilir ve yumurtayı dölleyebilir. tabi bunun için durup adres sorması lazım kısacası bu bile milyonda bir ihtimal. için rahat olsun dostum, o kafa karışıklığını ben çok iyi bilirim. kız arkadaşına gelince içini rahat tutmasını söyle, eğer hamileyse arkasında duracağını söyle ve bunu hissettir, çünkü hamile kalmayacak rahat ol

böyle konuların açılması iyi bir durum, cıvıtmadan saygı çerçevesinde insanlar bilinçlenebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Neden bu kadar kasıyorsunuz beyler ? Doğum kontrol hapı denilen bir olay var . İstediğiniz şeyi yapın hamile kalmaz yani

Prezervatıf Almaya Utanan Bır Mıllet Dogum Kontrol Hapını Alırken Ne Sıkıntılar Ceker Acaba.
  • doğum kontrol hapı %99 korunma sağlar, %1lik kısım kullanıcının döngü zamanını iyi ayarlayamamasından, geciktirmesinden kaynaklanır.
    üremeye bir zararı yoktur, yani kullanımı bırakıldığında adet normal şekilde döngüsüne devam eder.

samimi bir bayan arkadaşım bu hapı kullandığında ayda ortalama 1.5-2 kilo aldığını söylemişti. 3ay kullanmış bırakmış. bir kaç arkadaşımda daha buna rastlamıştım. kısacası bayanlar kilo aldırdığı için bu hapı kullanmak istemiyor.
  • Arkadaşlar kız msj attı acil yaz felan diye ulan tırstım sonra dedi hasta oldum gözün aydın
    Bu doğrum kontrol hapı ilişkiye girmeden birgün önce felanmı atılıyor tam açıklayında rahat rahat yaşalım ilişkimizi
  • daha 1 ay olmadı.bende böyle bi olay anlattım.kötü bir durum.ayrıca bi paket prezervatif almıştım birini kullandım gerisini çöpe attım.hiç zevk falan vermiyor ayrıca dar biraz :/ şu doğum kontrol hapını birimiz açıklarsa güzel olur aslında 
  • quote:

Arkadaşlar kız msj attı acil yaz felan diye ulan tırstım sonra dedi hasta oldum gözün aydın
    Bu doğrum kontrol hapı ilişkiye girmeden birgün önce felanmı atılıyor tam açıklayında rahat rahat yaşalım ilişkimizi

rahat bir nefes almissindir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Arkadaşlar kız msj attı acil yaz felan diye ulan tırstım sonra dedi hasta oldum gözün aydın

rahat bir nefes almissindir :)

Rahatda nedemek hocam kendimden emin olsamda %1 ihtimali bile korkutuyordu beni..Birde kız sürekli baskı yapıyordu ilgilen benle felan korkutuyordu beni resmen yandık felan gibilernden nyseki sağ sağlim atlattım..Ama yinede birisi şu doğum kontrol hapını özet geçse iyi olurdu
  • prezervatif ile ilişkiyi sözlüklerde cok güzel anlatıyolar buyur burayı bi oku

http://www.uludagsozluk.com/k/prezervatifli-sekse-yapilan-benzetmeler/
  • Prezervatif disinda iki secenek mi var simdi ?

1- dogum kontrol hapini iliskiye girmede once almak.

2- iliskiden sonra ertesi gun hapi almak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.