Şimdi Ara

(CİDDİ KONU)İngilizce Dil Kursu İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Bu sene üniversiteye başlamış bulunmaktayım ve artık ingilizce öğrenme zamanımın geldiğini düşünüyorum. 1. Sınıfım ve şimdiden yds( yabancı dil sınavı ) çalışmaya başlamayı düşünüyorum. İngilizce seviyem başlangıç ve beni intermediate seviyesine cıkarması için kurs arıyorum. Zamanla "Work and Travel" yapmak istiyorum aynı zamanda erasmusta :) büyüklerimin tavsiyesine ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?

Edit : İstanbuldayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygcik -- 19 Eylül 2017; 22:2:32 >

• Yukarı
  • şimdiki aklım olsa ben de birinci sınıfta başlardım :(
  • Antalya'daysanız Haluk Demirtaş. YDS için epey iyi diyorlar, kız arkadaşımdan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

şimdiki aklım olsa ben de birinci sınıfta başlardım :(

Okulda bir mezunla tanıştım ve bana senin yerinde olsam 1. sınıfta başlardım dedi. Biraz içini döktü ve gerçekten doğruları konuştu günümüz Türkiyesinde ingilizce şart oldu. Zaten başlamayı düşünüyordum ama biraz güven eksikliği vardı. Şimdi ise depoyu doldurdum ve artık hazır hissediyorum. Zamanımız değerli kullanmak gerekli. Sonra uğraşırımlarla bir şey yapılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysa

Antalya'daysanız Haluk Demirtaş. YDS için epey iyi diyorlar, kız arkadaşımdan biliyorum.

İstanbuldayım. YDS-IELTS ikisinden birini düşünüyorum.
  • Ya yok mu hiç öneride bulanabilecek biri?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • ist gibi yerde kurs cok
  • Yds ile İngilizce öğrenmenin pek bi baglantisi yok. Başlangıç seviyesindeysen internet üzerinden kendini geliştir. Kursa boşa para verme. Bir yil boyunca temelini iyi at. Al bitane sozluk makale cevirmeye calış.

Ayrica Wat düşüncen gerçekten varsa da sakın bunu ihmal etme ve ilk senenin sonunda git. Sonra vaktin olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0110engin

Yds ile İngilizce öğrenmenin pek bi baglantisi yok. Başlangıç seviyesindeysen internet üzerinden kendini geliştir. Kursa boşa para verme. Bir yil boyunca temelini iyi at. Al bitane sozluk makale cevirmeye calış.

Ayrica Wat düşüncen gerçekten varsa da sakın bunu ihmal etme ve ilk senenin sonunda git. Sonra vaktin olmuyor.

Şimdi birkaç video izledim de gerçekten dediğiniz gibi söylüyor herkes.Kursa boşuna para vermeyin, temeli evde atın falan. Ben Erasmus yapmak çok istiyorum. Okulun yapacağı sınavdan 70 ve üstü nasıl alabilirim? (evde kendi çalışmam ile) tavsiyeleriniz, önerileriniz?
  • Yanlis anlama da iki kere yapacagin wat erasmustan, üni diplomandan daha değerli olacak senin için, emin ol buna. İmkanin varsa wat yap derim ben.

• quote:

Yanlis anlama da iki kere yapacagin wat erasmustan, üni diplomandan daha değerli olacak senin için, emin ol buna. İmkanin varsa wat yap derim ben.

ama belli bir seviye ingilizce isteniyor. Bende başlangıç seviyesindeyim. WAT'a katılabilmek için neler yapabilirim? (ingilizcemi geliştirmek açısından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygcik -- 19 Eylül 2017; 23:32:32 >
  • Ne yaparsan yap ama WAT için seçtiğin yere çok dikkat et. Benden sana bir tavsiye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum elinin altında internet gibi mucizevi bir icat var. Google dan baslayabilirsin ücretsiz İngilizce yazarak. Emin ol en dandiği bile şuan senin için nimet kategorisinde olacak. Bi yerden başla sen devami gelir. 1 yolda çok rahat wat için gerekli İngilizceyi yaparsin. Yeterki sabirsiz olma ve arastirmaci ol. Öyle kurslara falan da kaptirma para. Git o parayla cips kola al otur PC basina İngilizce caliş, diziler izle. Tek bi yere bağlı kalma.

• quote:

Dostum elinin altında internet gibi mucizevi bir icat var. Google dan baslayabilirsin ücretsiz İngilizce yazarak. Emin ol en dandiği bile şuan senin için nimet kategorisinde olacak. Bi yerden başla sen devami gelir. 1 yolda çok rahat wat için gerekli İngilizceyi yaparsin. Yeterki sabirsiz olma ve arastirmaci ol. Öyle kurslara falan da kaptirma para. Git o parayla cips kola al otur PC basina İngilizce caliş, diziler izle. Tek bi yere bağlı kalma.

eyvallah tavsiye için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.