Şimdi Ara

[Ciddi] Kalbim hızlı atıyor , yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
10.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece 2:30 dan beri huzursuzum , kalbim aralksz o vakitten beri çok hızlı atıyor artık ağrıma faslına girdi , canımı sıkan bi konu vardı biraz o konuda rahatladım ama kalbimin hızlı atışı geçmedi biraz korku var ne yapmalıyım ? uyuyamıyorum , iştah yok.

• up
  • panik ataksın.
  • Yok hocam ne panik atağı
  • Gazın var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilolumusun
  • Heyecan,korku,üzüntü vb olaylar sırasında bilmemne hormonu -komplike bir ismi vardı- CO2 oluşumunu tetikliyor.Vücutta dengelemek için o2 e ihtiyaç duyuyor dolayısıyla kalbin hızı artıyor.Bu saydığım heyecan vb durumların geçmesi halinde bunlardan ötürü oluşan co2'in üretimi duruyor ve o2 dengesi sağlandığında kalp atısı normal haline dönüyor.Nefes egzersizleri ile kalp atışını yavaşlatabilirsin.Ama tetikleyici bir durum yoksa ve kalbin halen hızlı atıyorsa kardiyolojik bir problemin olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden böyle oluyor ? Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

kilolumusun

Kilolu değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

Yok hocam ne panik atağı

Panık atak olabılır bendede oluodu eskıden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

Heyecan,korku,üzüntü vb olaylar sırasında bilmemne hormonu -komplike bir ismi vardı- CO2 oluşumunu tetikliyor.Vücutta dengelemek için o2 e ihtiyaç duyuyor dolayısıyla kalbin hızı artıyor.Bu saydığım heyecan vb durumların geçmesi halinde bunlardan ötürü oluşan co2'in üretimi duruyor ve o2 dengesi sağlandığında kalp atısı normal haline dönüyor.Nefes egzersizleri ile kalp atışını yavaşlatabilirsin.Ama tetikleyici bir durum yoksa ve kalbin halen hızlı atıyorsa kardiyolojik bir problemin olabilir.

O duygular geçti sadece huzursuzum , en iyisi yarın doktora gözükmek o halde teşekkürler
  • uzun zamandır dışarı çıkıp insan yüzü görmemişsindir
  • normal dozajın üstünde kafein tükettin mi
    kola çay kahve de uzun soluklu çarpıntı yapar çok tüketildiğinde
  • kardeşim aynı sorun annemde de oldu doktora gittiğinde çay,kola,kahve gibi şeyleri yasakları ne zaman ağrıların azalırsa o zaman günde en fazla 1 bardak iç demiş. bence bir dene belki bu yüzdendir. bu maddeleri çok tüketiyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanakar

normal dozajın üstünde kafein tükettin mi
    kola çay kahve de uzun soluklu çarpıntı yapar çok tüketildiğinde

Yok onu düşündüm keşke ondan olsa :)

@Mr.Citizen

Haftada iki kez felan topluca iftar yapıyoruz arkadaşlarla .
  • Sende gizli kalp var, sabahı çıkaramazsın.
  • quote:

Dün gece 2:30 dan beri huzursuzum , kalbim aralksz o vakitten beri çok hızlı atıyor artık ağrıma faslına girdi , canımı sıkan bi konu vardı biraz o konuda rahatladım ama kalbimin hızlı atışı geçmedi biraz korku var ne yapmalıyım ? uyuyamıyorum , iştah yok.

kardeşim sana bir önerim daha var. doktora gitmeye üşeniyorsan sana vereceğim siteye gir ve üye ol. sorununu oradaki doktorlara sorabilirsin 1-2 güne cevap veriyorlar.

http://www.doktorsitesi.com/
  • Kanın sulanmıştır kalbin de normalden fazla kan pompalıyor korkulacak birşey yok için rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ako12

quote:

Dün gece 2:30 dan beri huzursuzum , kalbim aralksz o vakitten beri çok hızlı atıyor artık ağrıma faslına girdi , canımı sıkan bi konu vardı biraz o konuda rahatladım ama kalbimin hızlı atışı geçmedi biraz korku var ne yapmalıyım ? uyuyamıyorum , iştah yok.

kardeşim sana bir önerim daha var. doktora gitmeye üşeniyorsan sana vereceğim siteye gir ve üye ol. sorununu oradaki doktorlara sorabilirsin 1-2 güne cevap veriyorlar.

Sağolasın , sabahtan giderim evin yanında :)

@Olivzel , umarım oyledir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ako12

quote:

Sağolasın , sabahtan giderim evin yanında :)

@Olivzel , umarım oyledir

ne demek kardeşim ama üstede yorum yazmıştım. orada yazdıklarımı bence uygula derim

• Vodka-Red Bull'dan sonra 2 gün öyle oldum ben de. Uzak durun. Sek shot ya da meyve suyu ile takılın öyle fanteziye gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.