Şimdi Ara

Ciddi Ciddi Fikrinize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beklediğimden çok daha kötü gelen bir yks sonucu sonrasında ciddi olarak fikirlerinizi merak ediyorum lütfen trollemeyin

aslında hukuk istiyordum ama ea sıralamam 126k geldi barajdan dolayı da hukuk yazamıyorum :/
    o yüzden şu an alternatiflere yönelmiş durumdayım
    ya mantıklı bir ea tercihi yapacağım ya da
    sayısal sıralamam ile bilgisayar mühendisliği gibi yerler yazacağım mühendislikler geliyor ama silkik üniversitelerde de 4 yıl okumak istemiyorum ya da fenerbahçe üni gibi yeni açılan üniversiteleri yazmam gerekecek

bir yıl daha hazırlanacak gücüm de var ama ailem pek olumlu bakmıyor 2000liyim ve eğer hazırlanırsam bu benim 3. yılım olacak yaşıtlarım ise üniversiteyi bitirmiş olacak :d

evet sizce ne yapmalıyım

• lütfen bir fikir verin kafam çok karışık
  • 4 seneni boşa geçireceğine 1 seneni boşa geçir ve tekrar hazırlan
  • Aga kıytırık okulda ilk aylar sürünüp sonrasında bi hışımla yks kasmaya başlayanı çok gördüm iyi düşün şahsen ceng okuyacaksan adam gibi yerde okumak zorundasın öyle doğuda moğuda okuyupta bir şey olmayacaksın haberin olsun şimdi gelip alta yazacak biri benim bilmem kimim sütçü imamdaydı youtube izledi kaliforniyada diye o elemanın lafıyla hareket etme onu yapacak insan sayısı yıllık bi elin parmağını geçmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 742617000027 7 kullanıcısına yanıt
    ben de sizin gibi düşünüyorum ama ya seneye de olmazsa? çok tedirginim içimdi bir şüphe var ama yinede silkik üniversitelerde okumak istemiyorum bir yandan da yaş meselesi var 22 yaşına geldim hala test çözüyorum :/
  • tam olarak 1 soru daha işaretleseydim şu an hukuk fakültelerini araştırıp rahat ediyordum :d
  • Seneye sınavı ben tam olması gerektiği kıvamda bekliyorum çünkü bu kadar yığılmayı seneye elemeleri gerekiyor o yüzden mezuna kalmakta sakınca görmüyorum yaşın 22 olsun nolucak ha 20 ha 21 ha 22 şehir dışında avel avel 4 yıl geçirmekten kötü değil tabi tercih sizin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıda "kıytırık bölüme giriceğine şöyle yap böyle yap" muhabbetine girenler olmuş ama ben öyle düşünmüyorum. O sıralamaya gayet de güzel tercihler yapabilirsin. YTÜ iktisat, İÜ Siyasal İşletme ve daha bir sürü güzel tercih yapabilirsin. Bir gün mutlaka daha iyisi olacak diye diye tüm hayatı erteliyoruz. Hani "15 dakikalığına herkes ünlü olacak" muhabbeti var ya. Aynı o şekilde ülkedeki herkes bir gün üniversite sınavı şampiyonu olmak için çalışıyor. Sen 120 binde pes etmeyi düşünüyorsun, bir başkası 12 binde, bir başkası 1200'de. Hayat böyle yaşanmaz. En verimli yıllarımızı daha iyisi daha iyisi diye kıvranarak geçiriyoruz. Halbuki elindekilerle de en iyiye ulaşabilirsin. İnternette okudukların gururunu kırıyor olabilir, yetersiz hissediyor olabilirsin ama gerçek dünya böyle bir yer değil. İnternet her türlü başarının hiçe sayıldığı, kimsenin takdir edilmediği berbat bir yer. İnternet alemindekilerle kıyaslayınca sıralaman düşük, yetersiz görünüyor olabilir ama senin yarın kadar puan alamayan birçok kişi gururla göğsünü gere gere geziyor "ben üniversiteli oldum" diye. Burada okuduklarından yola çıkıp hayatını erteleme, gerçek hayatı görebilmek için tercih yap. Eğer pişman olursan o yoldan da dönebilirsin ama bir dene derim. Yolun açık olsun, hakkında her şeyin en hayırlısını dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okidokiyo kullanıcısına yanıt
    haklısınız muhtemelen bilgisayar mühendisliği yazıp gideceğim ondan sonra ortalama kasıp daha iyi yerlere geçebilirim
  • Seneye daha iyisini yapacagin kesin degil tercih yap bence

• Hakkında en en hayırlısı olsun, başarılar dilerim. Üniversiteye girdikten sonra kendine yön tayin etmek çok daha kolay olacaktır diye düşünüyorum ben de. Yeter ki bir kere üniversiteye gir, geleceğinle ilgili çok daha gerçekçi düşünebilmeye başlayacaksın. Evde oturmanın insanın psikolojisini ne kadar kötü etkilediğini, hayat gerçeklerinden ne kadar kopmasına sebep olduğunu bilen bir insan olarak yazıyorum bunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.