Şimdi Ara

Ciddi bir konudur. Lütfen ciddi mesajlar bekliyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wesley3131

    Yalnız hiç bir serserinin son 3 sene not ortalaması 85 üzeri olamaz şunu bir kayde alın. Emin olun tek olsam karşımdaki 4-5 kişi olsa yine girişirdim. Ben arkamdaki 12 kişiye güvenmedim. Onlara bulaşmamalarını defalarca da söyledim. Ama maalesef ki karıştılar. 2 kez Okul ikincisi olan kişi nasıl da olur serseri olur Allah Aşkına ? Biraz altını çizerek düşünerek yorum yapın. Bir kaç kişinin yorumunu dikkate almıyorum bile. Sakinliştikten sonra olayı biraz kafamda canlandırdığıma hatalı olduğumu gördüm zaten pişman olduğumuda ilettim. Çocuğu 2 kez aradım açmadı özür dileyecektim kendimi nasıl affetirebilirim diye sorucaktım ama açmadı. Ben düşündüğünüz kişi değilim şunu bi yarım akıllı aklınıza sokun. Serseri olsam zaten burda sizden neden bir çözüm yorum yada öğüt isteyeyim?

    Lan bebe başlarım senin aldığın nota hepiniz vasıfsız aptal serserilerin tekisiniz
    sırf sevmiyorsun diye gidip bir çocuğa bulaşıyorsun sana hiçbirşey yapmamış olan bir çocuğa uçak fırlatıyorsun ve kim attı bunu dediği zaman hemen üstüne çullanıyorsun
    adamlık mıdır lan bu sırf birine uyuz olduğun için dövme hakkına nerden sahip oluyorsun
    hiçbir sebep yokken saldırmışsın ilk defa forumdan birine bu kadar sinirlendim
    hayatta en nefret ettiğim insan tipisin okuduğum okulda senin gibi durduk yere ona buna atar yapan aptallardan çok vardı
    şuan hepsi de orda burda sürünüyor bir b*k olamadılar aldığın not seni düzgün biri yapmıyor karaktersizsin bu nesil böyle yetişiyor maalesef
    kendi kanıtlama çabasındaki atarlı aptal bomboş bir veletsin sadece özelden numara vereyim istersen veya istanbul eyüpteyim gel bir abin olarak sana biraz nasihat vereyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E14855D87 -- 24 Kasım 2015; 19:56:47 >




  • Eleman size bulaşıyor mu? - Büyük ihtimalle hayır. Senin kendini bi bok sanması olarak tahmin ettiğin şey özgüven eksikliği ve iletişim kuramamak olsa gerek.

    Adama bulaşıp dayak atmışsınız bir de buraya yazıyorsun.

    Nereye gidiyor bu insanlık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar öncelikle konuyu hortlatıyorum çok uzun aradan sonra girdim foruma.



    Şu an üniversite hazırlık öğrencisi sıkı sıkıya çalışan ayrıca bir şirkette yazılımcıyım hem okuyup hem freelance iş yapıyorum kısacası. O zamanlar çocuktan özür diledim bir kaç kez yemek ısmarladım. Helalleştik. Hatta lise sona kadar yakın arkadaş olduk. Hiç bir sıkıntı olmadı.



    Şu an tekrar okuduğum zaman bazı kansızların bana çözüm yolu üretmesi gerekirken(o zamanlar daha ergendim çünkü) üstüme gelip, adam değilsiniz, serserisiniz tarzı kelimeler sarf edip kendimi daha kötü hissettiren kişilere sesleniyorum. Adam mısınız siz? O zaman küçüklüğün vermiş olduğu bir hata yapmışım ki buraya danışmışım yardım için. Yok neymiş benim okulda da benim gibi tipler varmışta hepsi sürünüyormuş. Ben adım kadar eminim ki şuan üniversite okumamama rağmen senden daha iyi ünvanım ve maaşım var. O Eyüp’te yaşayan sözde bana abi nasihatı vericek olan kişi. Bakalım görelim nasihatını.



    O duruma rağmen hala üslubumu korumuşum kendi adıma gurur duyuyorum. Evet sıradan bir lise kavgasıydı fakat siz kendini adam sananlar çok büyüttünüz. Pardon adam dedim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • wesley3131 W kullanıcısına yanıt
    Forumda böyle bir konu açınca ne denmesini bekliyordun? Mağdur olan kişi sonuçta sıradan bir liseli serseri grubundan dayak yedi, ahlaki gelişimini tamamlamamış insanlara nasıl öğüt verebiliriz ki. Bizim söyleceğimiz şeyler müdür yardımcınızın söylediği kelimelerin aynısı olacaktır.

    (Olayın 2 yıl önce olduğunu bilip, şuan da iyi maaş aldığını biliyorum, helal)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç bir ciddiyeti yok 12 kişi kafa x kişisi ayrı kafa diye ayrım yapmışsınız . Muhtemelen herşeyi den nem kapatınız . Çöpsunuz başka diyecek birşey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Senin gibi acizlere gülüp geçiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Eyvallah yorumun için. Daha yol gösterici bir şeyler beklerdim git çocukla hellleş diyen bir kişi çıktı sadece diğerleri hakaret edici sözler. Derdimi de çok iyi anlattığımı düşünüyorum fakat karşımda ki koyun olunca anlattıklarım boşa gidiyor bak şekil a da ki gibi çöpsünüz demiş :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wesley3131 W kullanıcısına yanıt
    Hacim sukur basima gelmedi ama bana bir grup boyle satasacak olsa o gruptakilerin tek tek agzina ederdim. Hakkaniyetli sogukkanli cocukmus. Sen kendini o cocugun yerine koy. Bir grup gelse seni dovse ne hissederdin.



    Ayrica calisiyor olman hatta calisip okuyor olman universiteye hazirlaniyor olman kisiligini gelistirecek seyler degil uzgunum. Bence otur iki sayfa kitap oku. Film falan izle. Bir ozurle yirtmissin. Ders olur mu bilmiyorum. Dilerim olmustur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genccizer -- 20 Nisan 2018; 6:20:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***DİKKAT BU CİDDİ BİR MESAJDIR***

    Çocuğun hareketleri yanlış olabilir de sen kimsin lan? Öğretmen misin? Polis misin, nesin sen?

    Çok yakın arkadaşını veya sevgilini rahatsız eder, çeker kenara adam gibi uyarırsın. Laftan anlamazsa indirirsin. 12 karı kılıklı bir olup bir çocuğu dövmüşsünüz. Bir de burada gelmiş rock mocky diyor allahın liselisi El yumruğu yemeyen kendininkini balyoz zannedermiş. Ben o çocuğun yerinde olsam hepinizle başşak geçerdim. Hiçbirinizin bir kız çocuğundan farkı yok. O çocuk abisini veya arkadaşlarını toplayıp sizi tek tek tenhada sıkıştırıp dövdürse gelip burada 50 kişi bana saldırdı diye ağlarsınız ama :)

    Yok beyler ya, harbi 2000'den sonrası bozdu. Bizim zamanımızda tek kişiye 2 kişi girmek bile ayıptı. Yeni nesil kekoları 15 kişi toplanıp birini dövmeyi veya bıçak çekmeyi delikanlılık sanıyor.




  • Lisede bu tarz olaylar normal. Yaştan ve tecrübesizlikten dolayı hal ve hareketlerini tam olarak kontrol edememişsin. Yaptığın gram doğru değil ama en azından hatanı öğrenip çocukla barışmışsın.
    Bu arada o bahsettiğin çocuğun kızlara kötü davranması ve terslemesi sizi ilgilendirmez zaten. Kızlar rahatsız olsa şikayet ederdi yani bu iş size düşmez.
    Lise zamanlarımda benimde büyük bir kavgam olmuştu. Sınıfta sakin ve sessiz birisiydim o zamanlar. Sakinliğimden ötürü okuldaki ortamı iyi olan birkaç kişi benle uğraşırdı. Okul çıkışı sebepsiz yere 4 kişi bana aynı anda dalmıştı. Ben de olaydan 1 hafta sonra bunları ayrı ayrı günlerde tek yakaladım bi güzel benzettim hemde fazlasıyla
    Ek olarak bana dalan bu 4 kişinin de derslerdeki notu benden iyiydi. Yani sözde serseri olmayan ve efendi diyeceğin insanlar göründüğü gibi olmuyor.
    Bu konudaki kişilere tepki göstermene gerek yok. İnsanlar yazdıklarında haklı. Sana saçma sebeple bir grup dalsaydı sende sinirlenirdin. O yüzden empati kur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Loner -- 21 Nisan 2018; 0:32:35 >




  • Hocam kusura bakma ama konuyu ilk açtığın zamana oranla gram yol almamışsın.Hadi o zamanlar ergendin yaptın bir hata ve çocukla kavga ettin,forumdaşlar sana illaki hakettiğin cevapları verecek tavsiye verecekler diye bir kaide yokki.Ayrıca bu tepkilerin sebebi ülkece artık insanlar böyle zorbalıklardan bıkmış durumda.Tek başına süt dökmüi kediden beter olanlar 2 kişi oldumu bir özgüven bir havalar geliyor direk.Ülkece böyle silik karakterlerden bıktı bu millet artık ve sende o olayda buna güzel bir örnek olmuşsun.Şimdi gelelim neden gram yol alamamışsın dediğime.Bu forumda hergün binlerce liralarla oynayan,senin maaş diyip övündüğünün kat ve kat fazlasını kazanan insanlar var ve dikkat edersen bu forumda kimse maaşıyla,statüsüyle övünmez.Şimdi belki diyeceksinki onlar tecrübeli ben tecrübesiz ve genç olmama rağmen bu konuma geldim ve bu parayı kazanıyorum.Doğrudur olabilir fakat bu forumda statüyü fikirler belirler.Konuşacak düzgün 2 kelimen varsa,birine yardımcı olabilecek bir tecrüben varsa ve konuştuğun dinleniyorsa işte o zaman bu forumda statün olur.Onun haricinde para pul belirterek burada bir yere varamazsın aksine tepki çekersin.Bu dediklerimi yanlış anlamazsın umarım,senden muhtemelen 5 6 yaş kadar büyüğüm ve dediklerim sadece tavsiyedir kalbini kırmak istemem.İyi forumlar dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.