Şimdi Ara

ciddi anlamda tavsiye lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar skarner oynuyorum , mesela karşıya lee sin olsun eve olsun gelince falan direk laneleri çılgın gibi ganglıyorlar fakat skarner 6 olmadan ganglayacak potansiyele sahip değil diye düşünüyorum ya da beceremediğimden öyle .Büyük ihtimal ikincisi , nasıl sağlam gang atabilirim kill çıkartamasam da o laneye yardımcı olabilmek domine edebilmesini sağlamak veyahut karşıdakini base attırmak falan istiyorum mesela lee gelince çok sağlam counter jungle yapıyor oynatmıyor beni lateye kalırsa her türlü takımı sırtlıyorum ama earlyde hem takım bana takıyor hem kendimi kötü hissediyorum yardımlarınıza ihtiyacım var

• quote:

Orijinalden alıntı: schnitzellite

arkadaşlar skarner oynuyorum , mesela karşıya lee sin olsun eve olsun gelince falan direk laneleri çılgın gibi ganglıyorlar fakat skarner 6 olmadan ganglayacak potansiyele sahip değil diye düşünüyorum ya da beceremediğimden öyle .Büyük ihtimal ikincisi , nasıl sağlam gang atabilirim kill çıkartamasam da o laneye yardımcı olabilmek domine edebilmesini sağlamak veyahut karşıdakini base attırmak falan istiyorum mesela lee gelince çok sağlam counter jungle yapıyor oynatmıyor beni lateye kalırsa her türlü takımı sırtlıyorum ama earlyde hem takım bana takıyor hem kendimi kötü hissediyorum yardımlarınıza ihtiyacım var

counter jungle yiyorsan (ki karşıda earlyde güçlü herolar varsa yersin) ters bufftan başlamanı öneririm skarnerın slowu iyi sen bi lane e gang atmasanda eğer karşıdaki adamın canının yarısını bile götürsen kendi adamına yardımcı olursun yani gang at bence 6 leveli bekleme.ters bufftan başlamak canını baya azaltabilir ama normal game de bence dene .

• quote:

Orijinalden alıntı: Actuallydatte

quote:

arkadaşlar skarner oynuyorum , mesela karşıya lee sin olsun eve olsun gelince falan direk laneleri çılgın gibi ganglıyorlar fakat skarner 6 olmadan ganglayacak potansiyele sahip değil diye düşünüyorum ya da beceremediğimden öyle .Büyük ihtimal ikincisi , nasıl sağlam gang atabilirim kill çıkartamasam da o laneye yardımcı olabilmek domine edebilmesini sağlamak veyahut karşıdakini base attırmak falan istiyorum mesela lee gelince çok sağlam counter jungle yapıyor oynatmıyor beni lateye kalırsa her türlü takımı sırtlıyorum ama earlyde hem takım bana takıyor hem kendimi kötü hissediyorum yardımlarınıza ihtiyacım var

counter jungle yiyorsan (ki karşıda earlyde güçlü herolar varsa yersin) ters bufftan başlamanı öneririm skarnerın slowu iyi sen bi lane e gang atmasanda eğer karşıdaki adamın canının yarısını bile götürsen kendi adamına yardımcı olursun yani gang at bence 6 leveli bekleme.ters bufftan başlamak canını baya azaltabilir ama normal game de bence dene .

hocam ters buff başlıyorum red alıyorum mesela önce sonra blue alıyorum onu bişekilde hallediyorum sonra ben blue keserken çat lee botu ganglıyor bu sefer başlıyolar nerdesin lee hemen geldi ben afk cart curt oyun oynanmıyor gang konusunda berbat değilim ama kendimi çok geliştirmem lazım ne yapmalıyım bu konuda

• Karşıda shaco, lee vb. varsa mutlaka ters bufftan başlıyorum ben. Earlyde atılan wardlar çok önemli, trinketini düzgün kullan ve takımını öğütle onlar da ward atsın. Base attıktan sonra tarayıcı trinketi al, yanına da normal ward almaya çalış cimrilik yapma. Adam akıllı gank atacak potansiyelin olmadıgını düşünüyosan bile wardları temizleyip counter gank yapmaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auphoria.

Karşıda shaco, lee vb. varsa mutlaka ters bufftan başlıyorum ben. Earlyde atılan wardlar çok önemli, trinketini düzgün kullan ve takımını öğütle onlar da ward atsın. Base attıktan sonra tarayıcı trinketi al, yanına da normal ward almaya çalış cimrilik yapma. Adam akıllı gank atacak potansiyelin olmadıgını düşünüyosan bile wardları temizleyip counter gank yapmaya çalış

zaten shaco lee vi ve rengar varsa temkinli oynuyorum redden başlıyorum . ama takım konusunda büyük sıkıntı neredeyse her oyun özellikle bot lane aşırı pushluyor sonra karşı jungle gank atınca ölüyorlar ve suçu bana atıyorlar oyundan düşüyorum bende . ward tr serverinin huyu değil sanırım ben anlayamadım .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Auphoria.

Karşıda shaco, lee vb. varsa mutlaka ters bufftan başlıyorum ben. Earlyde atılan wardlar çok önemli, trinketini düzgün kullan ve takımını öğütle onlar da ward atsın. Base attıktan sonra tarayıcı trinketi al, yanına da normal ward almaya çalış cimrilik yapma. Adam akıllı gank atacak potansiyelin olmadıgını düşünüyosan bile wardları temizleyip counter gank yapmaya çalış

zaten shaco lee vi ve rengar varsa temkinli oynuyorum redden başlıyorum . ama takım konusunda büyük sıkıntı neredeyse her oyun özellikle bot lane aşırı pushluyor sonra karşı jungle gank atınca ölüyorlar ve suçu bana atıyorlar oyundan düşüyorum bende . ward tr serverinin huyu değil sanırım ben anlayamadım .

İnan bana o problem hep olacak, "blame jungler" olayı oyunun temelinde olan bir şey zaten Gerekirse herkese ignore atıp moralini bozmadan oynamaya bak sen, moral bozulunca her şey daha da tırta sarıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçuk sorunu ama önemli
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.