Şimdi Ara

ciceksepeti.com tarafından dolandırıldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşime 47 adet kek-çikolata gönderdim, 30 tane göndermişler, sonradan sohbet ederken anladım. Gönderdiğiniz yere kendiniz gitmediğiniz için kaç tane geldiğini göremiyorsunuz, gönderdiğiniz kişi de oturup saymayacağı göre bir daha mevzusu açılmıyor. Bana telafi için kurabiye göndermişler ben satın aldığım ürünü istiyorum dedim. Kendileri 3 gün boyunca göndereceklerdi; hatta bir gönderdiler, sonra siparişi iptal ettiler, yalancı da bir çalışan var gönderdik geliyor gibi yuvarlama maksatlı işler için maaş verilmekte sanırım. Sonuçta siz siz olun bu tarz parasını alıp hizmetini eksik yapan firmalar ile çalışmayın. Çok ciddiyetsiz bir kuruluşmuş. Tüketici hakem heyetine de gideceğim.

• 47 adet keki napıcan şeker hastası yapmakmı istiytorsun karını yada obez mi karın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşine neden böyle şeyler gönderiyon birader, şişmanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: verser

Eşime 47 adet kek-çikolata gönderdim, 30 tane göndermişler, sonradan sohbet ederken anladım. Gönderdiğiniz yere kendiniz gitmediğiniz için kaç tane geldiğini göremiyorsunuz, gönderdiğiniz kişi de oturup saymayacağı göre bir daha mevzusu açılmıyor. Bana telafi için kurabiye göndermişler ben satın aldığım ürünü istiyorum dedim. Kendileri 3 gün boyunca göndereceklerdi; hatta bir gönderdiler, sonra siparişi iptal ettiler, yalancı da bir çalışan var gönderdik geliyor gibi yuvarlama maksatlı işler için maaş verilmekte sanırım. Sonuçta siz siz olun bu tarz parasını alıp hizmetini eksik yapan firmalar ile çalışmayın. Çok ciddiyetsiz bir kuruluşmuş. Tüketici hakem heyetine de gideceğim.

2 hafta önce hanımın doğum gününde çiçek gönderdim biraz solukları göndermişler mail attım ertesi gün arayıp özür dilediler aynı çiçeği mükemmel şekilde tekrar gönderdiler birde üstüne benim aldığım çiçekten daha pahalı satılan 1 kutu çikolata gönderdiler daha ne yapsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaio -- 25 Haziran 2015; 10:34:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1V1Y.COM dolandırıcılığı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.