Şimdi Ara

ÇİÇEK SEPETİ % 25 DİREK İNDİRİM GENE AÇIK VERDİLER :) :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
230
Cevap
2
Favori
39.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: secretcoder

bu kadar rezaletten sonra hala bu konu yaşıyormu, bence ders alınmayacak seneyede rekor satış yapıp şirketi amazon a kakalamak isteyecekler ve aynı şekilde insanlar mağdur olucak,

Alıntıları Göster
    İndirim devam ettiği sürece bu konu devam eder, şu an indirimde devam ediyor, tabi benim referanslı bağlantı vermem yasak olduğu için insanlar arayıp bulacaklar,o kadar kural ihlali yapılan cevapların arasından... Alın size mağduriyet,bana yasak var olumsuz görüş bildirenlere kapı gibi forum kuralı 16. madde var ama uyguluma yok.
    mağdur olma durumuda artık göreceli bir hal aldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haytahayat -- 28 Şubat 2012; 20:33:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haytahayat

İndirim devam ettiği sürece bu konu devam eder, şu an indirimde devam ediyor, tabi benim referanslı bağlantı vermem yasak olduğu için insanlar arayıp bulacaklar,o kadar kural ihlali yapılan cevapların arasından... Alın size mağduriyet,bana yasak var olumsuz görüş bildirenlere kapı gibi forum kuralı 16. madde var ama uyguluma yok.
    mağdur olma durumuda artık göreceli bir hal aldı...

Alıntıları Göster
    cevabınız insiyatif kullanıyor olmaları , kurala bakarsanız kesinlik yok,

Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.

diyor gazetelere yansıyacak boyutta hata yapan bir firma için tüm sitelerde facebookta ve forumlarda olumsuz görüşler varken burada silinmesi akla mantığa uygun mu ,

• quote:

Orijinalden alıntı: secretcoder

cevabınız insiyatif kullanıyor olmaları , kurala bakarsanız kesinlik yok,

Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.

diyor gazetelere yansıyacak boyutta hata yapan bir firma için tüm sitelerde facebookta ve forumlarda olumsuz görüşler varken burada silinmesi akla mantığa uygun mu ,

Alıntıları Göster
    kurallar da insiyatif olmaz benim bildiğim ve yorumlamak istediğiniz gibi yorumlanamaz. Refarans vermek yasaktır kuralını ise ben hiçbir yerde bulamadım. Büyük ihtimal benim beceriksizliğim...

Birçok büyük firmanında gazetelik olayı var,mahkemelerde davaları,ama onlarla çalışıp memnun kalanlarla birlikte devam ediyorlar,daha önce de yazdığım gibi kapitalist sistem de bu hataları telafi edenler kurumsallaşıp işlerini büyütürler beceremeyenlerde kaybolup gider,
    Memnun kalanlar kolay kolay memnuniyetlerini yazmazlar yazanlarada zaten hemen amacın belli yorumları yapılır.

Neyse pahalı almak isteyenler devam etsinler, ama bu %25 fırsat hala devam ediyor. Konu başlığında ki gibi ama artık buradaki konu karmaşıklığından bulabileceklere %25 indirim devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Bu arada benim siparişim vaktinde ulaştı. Çiçeğin durumu hakkında çok soru soramadım utandım, sonuçta risk odur.

Ankara'da ki olumsuz hava koşullarından mı oldu anlamadım ki bir de bahçelievlerde cafeye göndermiştim karışık adreste değil

Hocam kendimizi avutmayalım kabul edelim rezil olduk ve o çiçeklerde sahibine zamanında ulaşmayacak malesef bugünden sonra hiçkimse bana o saçma sapan online çiçek sitelerinden alışveriş yaptıramaz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar elinde 444cicek.com dan alışveriş yapınmca trendyolda 50 tl üzeri geçerli 10 tl kod veriyormuş var mı kullanmayacak kodu gönderebilicek?
    alışverişlerim @sL@N,indigo_blue,hakan_80,gover54,muratsahin2003,tenahiz,furza,müdür-42,polyo,Parçalı Canvas,abuabuzer,dj.trust.06,oyyono,pvp_headshot,Paw-R,jovanovic,a.yasin45,gunner92fb,lyonas,muhendizz,soldierkan,htepeli,

• quote:

Orijinalden alıntı: atropin

quote:

Orijinalden alıntı: ibr_simsek

Şimdiye kadar 7-8 siparişim oldu. Hem fiyatlardan hem de teslim hızı ve gönderilen çiçeğin sitede gördüğümle aynı olması açısından gayet memnun kaldım. Gerektiğinde tekrar kullanacağım...

sevgililer gunu rezaletleri haric sanirim... adamlar 444cicek ve ciceksepeti olarak tum turkiyeye madara oldular...

Evet, sevgililer günü dışında gönderimlerimden bahsediyorum. Sevgililer gününde işi şansa hiç bırakmadım ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibr_simsek -- 2 Mart 2012; 1:39:55 >

Orijinalden alıntı: M@ni@C

Güzel kardeşlerim mesajlarımı dikkatli okursanız "çelişki" sandığınız şeyin çelişki olmadığını göreceksiniz. Gerçi çok da önemli değil.
    Çiçekçi değil mühendisim,ama çiçeksepeti'nin batmasını sahiplerinin de sürünmesini cidden istiyorum.

Çünkü çirkef bir şirket, müşterisini yalancı yerine koyan bir şirket, müşteri memnuniyeti ile uzaktan yakından alakası olmayan bir şirket, YALANCI bir şirket.

Burada çiçeksepeti üzerinden para kazanmak çin onu pohpohlayanları uyardığım(ız) halde birilerini gazlayıp çiçeksepeti ve "FASON" sitesinin reklamını yaptılar. ve bir sürün insan o günü akşamı stress içinde geçirdi.

Bu konudan haberi olmayan belki de binlerce insanı da aynı strese maruz bıraktılar.

Üstelik paranızı aldılar ve size geri ödeyene kadar kullanıp bunun üzerinden bir de kar elde ettiler.

bunları dikkate aldığınızda benimle değil çiçeksepeti ile uğraşmanız gerektiğini göreceksiniz.

Hocam maalesef ben bu yorumların hiç birini okumadan dün sipariş verdim ve yaşadıklarımı bu sabah itibari ile bütün şikayet sitelerine yazdım;

07.03.2012 tarihinde sabah saatlerinde verdiğim siparişim (http://www.ciceksepeti.com/canim-sevgilim-kalp-vazoda-kirmizi-guller ) öğlen gibi eşime teslim edildi. Eşim telefonda çok beğendiğini söyleyince helal olsun çiçeksepetine dedim ancak akşam eve gittiğimde verdiğim para haram olsun demekten başka yapacak bişey yoktu. Eminim eşimde beğenmemişti hele o küçük küçük yemyeşil ve büyük olması gereken soluk yapraklar üzerinde ki lekeleri görünce nezaketen beğendiğini söylediğini anlamıştım. Resimde gördüğüm cam fanus üzerinde ki inci taklidi aksesuarın yerinde yeller estiği gibi ne yeşil yapraklar vardı bu kadar canlı ve de büyük-büyük ne de böyle güzel güller. Sadece resimde görülen bu inci kolye taklidi aksesuarın olmaması bile tüketiciyi yanıltmaya girmez mi ? Ayrıca ben verdiğim paradan çok başkalarının da bu şekilde mağdur olmaması için yazıyorum zira maalesef ülkemizde müşteri memnuniyeti anlayışı hala taşdevri seviyesinde olduğundan beklenti içine girmektense ben yandım başkaları yanmasın diyerek sineye çekmek sağlık açısından daha doğru geliyor. Tekrar ediyorum bu firmadna paramı geri istemiyorum zira vermemek için eminim elli bin tane bahaneleri vardır ve ben o çözüme yönelik olmayan insanı bıktırtıp hatanın bende olduğuna inanmamı bekleyen sözüm ona müşteri temsilcileri ile muhatap olmak istemiyorum. Fakat bari başkaları o güzel aranjmanlara kanıp sipariş verip özel günlerini zehir etmesinler dieyerek tüketicileri uyarmak istiyorum.

siteye gönderdiğim şikayet üzerine az önce şu cevap geldi. Bende sizden yeni çiçek gelene kadar şikayetlerimi askıya alacağım ve eğer sitenizdeki gibi gelirse de bunu da yazacağım gibisinden bir mail gönderdim. Beklemedeyim artık, sonucu paylaşırım sizinle

Musteri Destek, Mar 08 09:02 (EET):
    Değerli Müşterimiz,

Ciceksepeti.com ve ailesi olarak sorunlarınızda size en hızlı çözümü sunmak ve sizleri memnun etmek önceliğimizdir. Karşılaşmış olduğunuz durum, normal iş akış sürecimiz dışında gelişmiştir. Konu ile ilgili gerekli incelemeler ve bu üzüntü verici olayın nedeni hakkında araştırmalar tarafımızca da yapılacaktır. Yaşanılan aksaklık nedeniyle tarafınızdan özür diler, ayrıca tarafımıza iletmiş olduğunuz bildiriminiz için size çok teşekkür ederiz. Bu durumun bir nebze telafisi adına dilerseniz alıcımıza ürününüzü yeniden Ciceksepeti.com kalitesinde iletmek isteriz. Bu hususta geri bildiriminizi rica ederiz.

Saygılarımızla,
    CicekSepeti.com
    Müşteri İlişkileri
    444 00 79

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 8 Mart 2012; 9:08:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatikforumcu

quote:

Güzel kardeşlerim mesajlarımı dikkatli okursanız "çelişki" sandığınız şeyin çelişki olmadığını göreceksiniz. Gerçi çok da önemli değil.
    Çiçekçi değil mühendisim,ama çiçeksepeti'nin batmasını sahiplerinin de sürünmesini cidden istiyorum.

Çünkü çirkef bir şirket, müşterisini yalancı yerine koyan bir şirket, müşteri memnuniyeti ile uzaktan yakından alakası olmayan bir şirket, YALANCI bir şirket.

Burada çiçeksepeti üzerinden para kazanmak çin onu pohpohlayanları uyardığım(ız) halde birilerini gazlayıp çiçeksepeti ve "FASON" sitesinin reklamını yaptılar. ve bir sürün insan o günü akşamı stress içinde geçirdi.

Bu konudan haberi olmayan belki de binlerce insanı da aynı strese maruz bıraktılar.

Üstelik paranızı aldılar ve size geri ödeyene kadar kullanıp bunun üzerinden bir de kar elde ettiler.

bunları dikkate aldığınızda benimle değil çiçeksepeti ile uğraşmanız gerektiğini göreceksiniz.

Hocam maalesef ben bu yorumların hiç birini okumadan dün sipariş verdim ve yaşadıklarımı bu sabah itibari ile bütün şikayet sitelerine yazdım;

07.03.2012 tarihinde sabah saatlerinde verdiğim siparişim (http://www.ciceksepeti.com/canim-sevgilim-kalp-vazoda-kirmizi-guller ) öğlen gibi eşime teslim edildi. Eşim telefonda çok beğendiğini söyleyince helal olsun çiçeksepetine dedim ancak akşam eve gittiğimde verdiğim para haram olsun demekten başka yapacak bişey yoktu. Eminim eşimde beğenmemişti hele o küçük küçük yemyeşil ve büyük olması gereken soluk yapraklar üzerinde ki lekeleri görünce nezaketen beğendiğini söylediğini anlamıştım. Resimde gördüğüm cam fanus üzerinde ki inci taklidi aksesuarın yerinde yeller estiği gibi ne yeşil yapraklar vardı bu kadar canlı ve de büyük-büyük ne de böyle güzel güller. Sadece resimde görülen bu inci kolye taklidi aksesuarın olmaması bile tüketiciyi yanıltmaya girmez mi ? Ayrıca ben verdiğim paradan çok başkalarının da bu şekilde mağdur olmaması için yazıyorum zira maalesef ülkemizde müşteri memnuniyeti anlayışı hala taşdevri seviyesinde olduğundan beklenti içine girmektense ben yandım başkaları yanmasın diyerek sineye çekmek sağlık açısından daha doğru geliyor. Tekrar ediyorum bu firmadna paramı geri istemiyorum zira vermemek için eminim elli bin tane bahaneleri vardır ve ben o çözüme yönelik olmayan insanı bıktırtıp hatanın bende olduğuna inanmamı bekleyen sözüm ona müşteri temsilcileri ile muhatap olmak istemiyorum. Fakat bari başkaları o güzel aranjmanlara kanıp sipariş verip özel günlerini zehir etmesinler dieyerek tüketicileri uyarmak istiyorum.

siteye gönderdiğim şikayet üzerine az önce şu cevap geldi. Bende sizden yeni çiçek gelene kadar şikayetlerimi askıya alacağım ve eğer sitenizdeki gibi gelirse de bunu da yazacağım gibisinden bir mail gönderdim. Beklemedeyim artık, sonucu paylaşırım sizinle

Değerli Müşterimiz,

Ciceksepeti.com ve ailesi olarak sorunlarınızda size en hızlı çözümü sunmak ve sizleri memnun etmek önceliğimizdir. Karşılaşmış olduğunuz durum, normal iş akış sürecimiz dışında gelişmiştir. Konu ile ilgili gerekli incelemeler ve bu üzüntü verici olayın nedeni hakkında araştırmalar tarafımızca da yapılacaktır. Yaşanılan aksaklık nedeniyle tarafınızdan özür diler, ayrıca tarafımıza iletmiş olduğunuz bildiriminiz için size çok teşekkür ederiz. Bu durumun bir nebze telafisi adına dilerseniz alıcımıza ürününüzü yeniden Ciceksepeti.com kalitesinde iletmek isteriz. Bu hususta geri bildiriminizi rica ederiz.

Saygılarımızla,
    CicekSepeti.com
    Müşteri İlişkileri
    444 00 79

1- ikinci yollayacakları birinciden çok farklı olmayacak.
    2- ayrıca ilk yolladıklarının vazosunu geri isteme ihtimalleri var.
    aklınızda olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Değerli Müşterimiz,

Saygılarımızla,
    CicekSepeti.com
    Müşteri İlişkileri
    444 00 79

aklınızda olsun.

Alıntıları Göster
    Referanslı link vermediğim için artık nasıl olsa satış ortağı filan da değilim
    Daha önce yazdığım birkaç noktayı daha hatırlatmak isityorum
    Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik
    MADDE 5- GENEL HÜKÜMLER
    5.4.SATICI, sözleşme konusu ürünün sağlam, eksiksiz, siparişte belirtilen niteliklere uygun olarak teslim edilmesinden sorumludur. Haklı bir sebebe dayanmak şartıyla SATICI, sözleşmeden doğan ifa yükümlülüğünün süresi dolmadan, TÜKETİCİ' ye eşit kalite ve fiyatta mal veya hizmet tedarik edebilir.

işte bu yüzden size gösterilen ürün ile gelen ürün arasında yukarıda yazan farklar varsa tek yapacağınız bu ürünün iadesi veya değişimi için satıcıyı haberdar etmelisiniz satıcı gerekeni yapmadığın da ise yukarıda verilen maddeye dayanarak kanıtlarınızla birlikte kaymakamlıklarda bulunan tüketici heyetlerine başvurmanız yeterlidir.
    Mesafeli satışlarda herzaman butür sorunlar olabileceği için ürünleri süpriz de olsa kontrol edilmeden teslim almamak sorumluluğu malesef biz tüketicilere bırakılmıştır. Bu yüzden bunlarla ilgili sorumluluklar bizdedir.

Daha önce dediğim gibi bu sadece bu firma için geçerli değildir,birçok firma malesef bütün müşterilerini memnun edememektedir, bu yüzden biz haklarımızı bilirsek onlara da bu konuda yardımcı oluruz en azından haklarımızı inatla vermeyenleri,verenlerle ayırt edip daha düzgün alışverişler yaparız. Ama yapmamız gerekenleri baştan yapamadan ve çözümün sunulmasını beklemeden kızgınlıkları dile getirmek çok ta bilinçli tüketici davranışı değil gibi gelmekte.
    En son olarak siz düşüncenizi göstermiş süprizinizi yapmışsınız sevdikleriniz sizin gönderdiğiniz ürünü değil sizin güzelliğinizi görmekte bu yüzden süpriz bozuldu rezil oldum diye düşünmemek gerek çünkü bunun telafisi kanunlarala güvence altına alınmış sinir ve sıkıntı yapmak yerine bu hatayı satıcının telafi etmesini istemeniz onların da çözmesi yeterli olacaktır.

Bu yazdıklarım bütün mesafeli satış ve alış yapan kişi ve kuruluşlar için geçerlidir.
    Özellikle çiçeksepeti için yazılmış değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haytahayat -- 17 Mart 2012; 16:39:16 >

• quote:

quote:

quote:

Değerli Müşterimiz,

Saygılarımızla,
    CicekSepeti.com
    Müşteri İlişkileri
    444 00 79

aklınızda olsun.

1- Gelen bir öncekinin tıpkısının aynısıydı haklısınız.
    2- Henüz bir vazo iadesi talebi içeren mail almadım ama bu almayacağım anlamına gelmez :)
    3- Ben bu sitenin mailim üzerine bu kadar hızlı harekete geçmesinden aslında samimi olduklarını ancak
    anlaşmalı çalıştıkları çiçekçilerin salla molla nasılsa çiçek gönderen adamlar maço değil çıtkırıldım efeminedir
    sesi çıkmaz hött dedin mi siner diye düşünüp kafasına göre aranjmanları yapıp yolladıklarına inanıyorum.
    4- Biz çalışanların maalesef çıkıp çiçekçi çiçekçi gezme şansı yok, hem rahata alıştık koltuk sıcakken sipariş
    veriyoruz istediğimiz gibi hemde işler yoğun istesek te çıkamıyoruz. Benim çiçek siparişini görerek vermem
    demek ortalama 45 dk ile 1,5 saatimi alması demek ki bu da göze alınmıyor maalesef.

• Mesaj gelmis belki isinize yarar

CicekSepeti.com'dan Bahar Mujdesi! Sevdiklerinizi mutlu etmek icin; tum cicek ve gurme urunlerinde %20 indirim saglayan avantaj sifreniz: CS320 444 00 79

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Mesaj gelmis belki isinize yarar

CicekSepeti.com'dan Bahar Mujdesi! Sevdiklerinizi mutlu etmek icin; tum cicek ve gurme urunlerinde %20 indirim saglayan avantaj sifreniz: CS320 444 00 79

Teşekkürler, normalde %25 indirim devam ediyor ama o kadar çok gereksiz mesaj atıldı ki artık o bağlantıyı bulmak daha zorlaştı, bu yüzden insanlar daha pahalayı almak zorunda kalıyorlar,yani buradan alışveriş yapacak olanlar konunun biraz üstlerine çıkıp bakarlarsa %25 indirimlerine ulaşabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@ni@C -- 20 Mart 2012; 18:48:07 >

Çiçeksepeti'nden alışveriş yapacak kadar parasına değer vermeyen arkadaşlarım bu arkadaşınıza da 50 60tl'nizi karşılıksız veriverin. Paranız öyle de boşa gidecek böyle de.
    En azından çiçeği yolladığınız kişiye rezil olmazsınız.
    Sevgililer günü rezaleti +1

Orijinalden alıntı: iyigun

Sevgililer günü rezaleti +1

Alıntıları Göster
    Öneri:

internetten,
    çiçek yollayacağınız şehir / mahale adı ve çiçekçi yazın,
    adresler ve telefon numaraları çıkacaktır,
    bunlardan birine telefon edip, bütçeniz ne kadarsa ve ne istiyorsanız, 30 liralık kırmızı gül buket vb. sorun,
    kredi kartı bilgilerinizi de alıp, sorunsuz hallediyorlar. Bence güvenilir, bir sorun olsa banka zaten bunların posu geri alır. Adı adresi belli çiçekçinin. Olmadı banka havalesi yaparsınız, kredi kartı bilgilerini vermek istemiyorsanız.

internet siteleri yine aynı adamlara sipariş geçip %25 - % 50 arası komisyon alıyorlar, buna karşılık anlaştıkları çiçekçiler en düşük fiyatı veren çiçekçiler oluyorlar
    gönderdiğiniz ürün maliyeti kurtarmak için soluk moluk çirkin olabiliyor..
    internet çiçekçisini devreden çıkarın rahat edin, daha iyi sonuç alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyigun

Öneri:

internetten,
    çiçek yollayacağınız şehir / mahale adı ve çiçekçi yazın,
    adresler ve telefon numaraları çıkacaktır,
    bunlardan birine telefon edip, bütçeniz ne kadarsa ve ne istiyorsanız, 30 liralık kırmızı gül buket vb. sorun,
    kredi kartı bilgilerinizi de alıp, sorunsuz hallediyorlar. Bence güvenilir, bir sorun olsa banka zaten bunların posu geri alır. Adı adresi belli çiçekçinin. Olmadı banka havalesi yaparsınız, kredi kartı bilgilerini vermek istemiyorsanız.

internet siteleri yine aynı adamlara sipariş geçip %25 - % 50 arası komisyon alıyorlar, buna karşılık anlaştıkları çiçekçiler en düşük fiyatı veren çiçekçiler oluyorlar
    gönderdiğiniz ürün maliyeti kurtarmak için soluk moluk çirkin olabiliyor..
    internet çiçekçisini devreden çıkarın rahat edin, daha iyi sonuç alın.

Alıntıları Göster
    %25 indirim devam ediyor...
    Kanun gereği uzaktan satışlar da resimde ne görünüyorsa onu göndermek zorunda. Aksi taktirde tekrar tekrar düzeltene kadar yollmak zorunda. Çiçekçi %50 komisyon ödüyorsa o onların seçimidir,şartlar onlar için uygun değilse çalışmazlar,maliyeti düşürmek için kötü çiçek gönderen esnafın esnaflığıda tartışılır.

ÇİÇEK SEPETİ  % 25 DİREK İNDİRİM  GENE AÇIK VERDİLER :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

Bu arada benim siparişim vaktinde ulaştı. Çiçeğin durumu hakkında çok soru soramadım utandım, sonuçta risk odur.

Ankara'da ki olumsuz hava koşullarından mı oldu anlamadım ki bir de bahçelievlerde cafeye göndermiştim karışık adreste değil

Hocam kendimizi avutmayalım kabul edelim rezil olduk ve o çiçeklerde sahibine zamanında ulaşmayacak malesef bugünden sonra hiçkimse bana o saçma sapan online çiçek sitelerinden alışveriş yaptıramaz

Alıntıları Göster
    Abi uğraşmayın bunlarla gidin çiçek haline en ucuz orada.Ben anneme bir orkide aldım 25 liraya manyak bir şey oldu hatta sitedeki 150 liralık orkidelerden farkı yok

çiçek.Özellikle anneye falan alacaksanız.Hal kesin çözüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

Abi uğraşmayın bunlarla gidin çiçek haline en ucuz orada.Ben anneme bir orkide aldım 25 liraya manyak bir şey oldu hatta sitedeki 150 liralık orkidelerden farkı yok

Alıntıları Göster
    14 şubat çiçek sepeti mağdurlarından biriyim. REzil bir alışveriş, rezil bir geri dönüş yaşadım. İyi olan tek şey 5 gün gibi bir süre içerisin de paramın hesabıma yatırılmış olması..eksik olmasınlar..
    mEsajları okudum, mağdur olanlar olmayanlar ve tartışmalar, yani forumda olması gereken görüş bildirimleri. Ama benim anlamadığım bir nokta HAYTAHAYAT nickli arkadaşımın ısrarla yüzde 25 indirim diye vurguları ve kendi linkine yönlendirmeleri. Kendisi bundan dolayı bir kazanç mı sağlıyor anlamış değilim. Art niyetli bir soru değil sadece bilmek istedim.
    Kendisine tavsiyem en azından şu rezilliğin bir süre unutulması ki biz Türk milleti bu konuda çok iyiyizdir.Ve ortalık durulunca bu fanatikliğine ve kazanç kapısına devam etmesi.

• Geçenlerde ç(öp)içeksepet.com 'dan bir satış temsilcisi aradı.

"efendim" dedi "size özel şöyle güzel böyle güzel bir kampanyamız var"
    "ALMAYAYIM ALANA DA ELİMDEN GELDİĞİNCE MANİ OLAYIM" dedim.
    "anlayamadım" dedi

Dedim ki "yıllar önce sizden alışveriş yapma gafletinde bulundum, eşime yolladığım çieçkler perişan gitti, yenisini yolladınız, eskisinin 2 liralık vazosunu talep ettiniz, sonra aynı hatayı tekrarladım yine sizden çiçek yolladım, yaprakları kararmış kırmızı güller ile onore ettiniz, yine kalitenizi gösterdiniz, geçen sevgililer gününde yüzlerce insanı perişan etttiniz, şimdi de normal fiyatından çiçek satıp 25% indirim diye yalan söylüyorsunuz".

"rahatsız ettim sanırım kusura bakmayın" dedi. Ben de "yok caanııımm, kayıtlara girsin istedim" dedim.

biraz rahatladım.

Bu konuda "cevaplanan mesajlarım" kısmında "up" edildiği sürece, ya da sıcak fırsatlarda bu sitenin reklam mesajlarına rastladığım sürece, elimden geldiğince MEMNUNİYETSİZLİK(ler)imi paylaşacağım.

Yaptığım şey KARALAMA değil, çünkü ilgili firma isterse bana ulaşır, ve kayıtlarından alışverişlerimi ve problemlerimi ve nasıl ÇÖZÜM ÜRETMEDİKLERİNİ görebilir.

iyi günleeeear

• quote:

nerde o hal?

Orijinalden alıntı: emre d.

quote:

nerde o hal?

Alibeyköy de var baraj yoluna doğru giderken
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.