Şimdi Ara

Çiçek Sepeti 15-16-17 Aralık Var Var İndirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
3.961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çiçek Sepeti 15-16-17 Aralık Var Var İndirimleri

Bu saati başka sitelerde bu fiyata hiç görmedim

Başka gözünüze çarpan indirimler varsa paylaşalım Çiçek Sepeti 15-16-17 Aralık Var Var İndirimleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 15 Aralık 2020; 1:31:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çakma
  • Hocam üzülerek belirtmek isterim ki sepetine ekledigin saat çakma. Daniel Klein sahte saat markasi ama tasaramini begenip aldiysak ok

• uyduruk marka. 40 50 lira ederi

• Takipteyim iyi fırsat denk gelir belki
  • 50/25 kod vermemiş keşke verseydi. 8 lira da koda para vermek istemiyorum

• Saati satan milenyumsaat hem Hepsiburada hem de n11 de mağazası var aynı ürünü orada 324 e veriyor , bende anlamadım ne is

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su Benjamin çiçeğini kaçırdığıma çok üzülüyorum. Cok iyi fiyata mi box falan kaçırsam bu kadar üzülmezdim. Ara ara bakıyorum belki düşer diye Çiçek Sepeti 15-16-17 Aralık Var Var İndirimleri 

• Saat çakma değil marka çakma

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Saat çakma değil marka çakma

marka çakma deel

site çakma

• site çakma değil çakma çakma
  • 23 kasımda verdiğim sipariş 26 27 Kasım teslimat gözüküyordu. Halen kargoya bile verilmedi. Bankaya harcama itirazında bulundum ayrıca THH ye verdim.

Ücret iadesini yapmıyorlar, ürünü göndermiyorlar, saçma sapan bahaneler sunuyorlar 1 aralıkta aradım ilk kargo şubesinde çıkışı yapılacak denildi o günden beri kargo şubesinde çıkışı yapılacak deniyor başka birşey söylenmiyor. İstemiyorum diyorum yok.

Yazık..
  • robot216 kullanıcısına yanıt

Pazarda 20 liraya satamayacağı saati ünlü bir markaya yakın bir isimle bu fiyatlara satan bir marka. Saatin kendisi kalitesiz.

• 50/25 ile mantıklı ne alınabilir

• daquied kullanıcısına yanıt
    Geçen ay bana da işkence çektirdiler ama ennihayetinde siparişim sağ salim gelmişti. Sabir diliyorum size
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Hocam onu ben de görmüştüm almamıştım, link atabilir misiniz ben de takip ediyim

• Keşke başka bir şey isteseymişsiniz, benajamin çiçeği 34tlye düşmüş.

@CengizGurkan

https://www.ciceksepeti.com/ficus-benjamin-danielle-kc4257064

Edit:kargo ücreti 15tl ekliyormuş toplam fiyat 49a geliyor 2 adet alınırsa kargo ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.hüseyin -- 15 Aralık 2020; 19:20:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsrkycn

50/25 ile mantıklı ne alınabilir

Bana mesaj gelip duruyor ama hesabıma giriyorum. Kupon felan gözükmüyor nasıl kullanacağım bu 50/25 tl yi.

• bedava verse çiçeksepeti.com'dan almam :)

her kategoride online alışverişe alternatif geldi bir bu çiçeksepeti'ne alternatif çıkmadı. adam rakiplerini de satın alarak dikey büyüyor. bekliyoruz bakalım.

aynı şey diğer yatırımları için de gecerli. mizu, bolbol.com

• m.hüseyin kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ama sizin attığınız 80-100cm diyor.

https://www.ciceksepeti.com/ficus-benjamin-danielle-kc4257064

Eskiden konusu açılan ürün 90-100 cm, indirim oranı çok yüksekti

https://www.ciceksepeti.com/ficus-benjamin--100-110-cm--kc9455879?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Farkları nedir bilmiyorum ama o daha çok satılmış. Yerli-yabancı gibi bir fark olabilir belki. İlk bitkim olacaktı, bakıp büyütecektim :) Yine teşekkürler haber verdiğiniz için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.