< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 15 Aralık 2020; 1:31:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çiçek Sepeti 15-16-17 Aralık Var Var İndirimleri
-
-
Çakma -
Hocam üzülerek belirtmek isterim ki sepetine ekledigin saat çakma. Daniel Klein sahte saat markasi ama tasaramini begenip aldiysak ok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uyduruk marka. 40 50 lira ederi
-
Takipteyim iyi fırsat denk gelir belki -
50/25 kod vermemiş keşke verseydi. 8 lira da koda para vermek istemiyorum
Saati satan milenyumsaat hem Hepsiburada hem de n11 de mağazası var aynı ürünü orada 324 e veriyor , bende anlamadım ne is
Su Benjamin çiçeğini kaçırdığıma çok üzülüyorum. Cok iyi fiyata mi box falan kaçırsam bu kadar üzülmezdim. Ara ara bakıyorum belki düşer diye
-
Saat çakma değil marka çakma
quote:
Orijinalden alıntı: Ussuz
Saat çakma değil marka çakmamarka çakma deel
site çakma
-
site çakma değil çakma çakma -
23 kasımda verdiğim sipariş 26 27 Kasım teslimat gözüküyordu. Halen kargoya bile verilmedi. Bankaya harcama itirazında bulundum ayrıca THH ye verdim.
Ücret iadesini yapmıyorlar, ürünü göndermiyorlar, saçma sapan bahaneler sunuyorlar 1 aralıkta aradım ilk kargo şubesinde çıkışı yapılacak denildi o günden beri kargo şubesinde çıkışı yapılacak deniyor başka birşey söylenmiyor. İstemiyorum diyorum yok.
Yazık.. -
Pazarda 20 liraya satamayacağı saati ünlü bir markaya yakın bir isimle bu fiyatlara satan bir marka. Saatin kendisi kalitesiz.
-
50/25 ile mantıklı ne alınabilir
Geçen ay bana da işkence çektirdiler ama ennihayetinde siparişim sağ salim gelmişti. Sabir diliyorum size -
Hocam onu ben de görmüştüm almamıştım, link atabilir misiniz ben de takip ediyim
-
Keşke başka bir şey isteseymişsiniz, benajamin çiçeği 34tlye düşmüş.
https://www.ciceksepeti.com/ficus-benjamin-danielle-kc4257064
Edit:kargo ücreti 15tl ekliyormuş toplam fiyat 49a geliyor 2 adet alınırsa kargo ücretsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.hüseyin -- 15 Aralık 2020; 19:20:40 >
quote:
Orijinalden alıntı: bsrkycn
50/25 ile mantıklı ne alınabilirBana mesaj gelip duruyor ama hesabıma giriyorum. Kupon felan gözükmüyor nasıl kullanacağım bu 50/25 tl yi.
bedava verse çiçeksepeti.com'dan almam :)
her kategoride online alışverişe alternatif geldi bir bu çiçeksepeti'ne alternatif çıkmadı. adam rakiplerini de satın alarak dikey büyüyor. bekliyoruz bakalım.
aynı şey diğer yatırımları için de gecerli. mizu, bolbol.com
-
Teşekkürler ama sizin attığınız 80-100cm diyor.
https://www.ciceksepeti.com/ficus-benjamin-danielle-kc4257064
Eskiden konusu açılan ürün 90-100 cm, indirim oranı çok yüksekti
Farkları nedir bilmiyorum ama o daha çok satılmış. Yerli-yabancı gibi bir fark olabilir belki. İlk bitkim olacaktı, bakıp büyütecektim :) Yine teşekkürler haber verdiğiniz için.
Benzer içerikler
- hepsiburada premium cashback
- çaykur çaycı yorumları
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- dijitsu 65 inç tv bim yorumları
- amazon indirim kodu
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X