Koç Allianz Adana Bölge Müdürlüğündeki doktorlardan Dr. Dilek >Eren'in > > > >araştırmasıyla, İNCİRLİK HAVA ÜSSÜNDEKİ AMERİKALILARIN AŞILANDIĞI > > teyit > > > >edilmiştir. > > > > > > > >ONEMLI VE > > > >ACİL LÜTFEN TANIDIKLARINIZLA > > > >PAYLAŞIN > > > >ÇOK ÖNEMLİ VE İVEDİDİR ! > > > > > > > Sayın Beyefendi / Hanımefendi ; > > > > > > > >Size ifade edeceğim bu konu benim toplumsal > > > >sorumluluk duymamdan kaynaklandığı ve ULUSUMUZUN GENÇLİĞİ İÇİN >HAYATİ > > > >ÖNEME > > > >HAİZ olduğundan size aktarmayı uygun gördüm. Lütfen ACİLEN ilgili > > > >makamlarıuyarmanızı istirham ederim. > > > > Bilindiği üzere artık ABD'nin Irak'ı vuracağına > > > >hiç kuşku Kalmamıştır.Köşeye sıkışan kedi misali Saddam Hüseyin'in >her > > > türlü > > > >silahı kullananmak isteyeceği ihtimali kuşku götürmez biçimde > > ortadadır. > > > >Saddam'n elinde Biyolojik kitle imha silahları olduğu ve gerektiğinde > > > >Halepçe örneğindeki gibi bunu kullanabileceği değerlendirilmektedir. > > İşte > > > >bu nedenle basında görüldüğü üzere ABD Hükümeti Türkiye'de bulunan >ABD > > > >vatandaşlarına ÇİÇEK Aşısı yapmıştır. Yine bilindiği üzere ÇİÇEK > > hastalığı > > > >1975 yılında dünyada ÇİÇEK virüsü kalmadığı gerekçesi ile Dünya >Sağlık > > > >Örgütü tarafından literatürden çıkarıldı. Bu nedenle bizim >kuşakların > > > >olduğu hatta sizde de bulunduğunu Düşündüğüm leke şeklinde bir iz > > bırakan > > > >ÇİÇEK AŞISI 1976 doğumlu kişilerden itibaren YAPILMAMAYA >başlandı.Ancak > > > ABD > > > >hükümeti ilerde lazım olabilir Düşüncesi ile aşının virüsünü saklayıp > > > şimdi > > > >de üreterek kullanmaya başladı. Ben Eczacı olduğım için kendi > > çocuklarıma > > > >yurt dışından bu aşıyı getirtebilirim. Beni de Doktor olan oğlum ikaz > > > etti. > > > >Ancak bu ülkedeki tüm çocuklar bizim. Yakın olan savaşta Türkiye'de > > > BİRİNCİ > > > >DERECEDE TEHTİD ALTINDA ülke olduğuna göre 1976 doğumlular dahil tum > > > vatandaşlarımıza bu aşının > > > >yapılması ŞARTTIR ! Çünkü Çiçek virüsü beyinde tahribat yaparak > > ölümlere > > > derhal yol > > > >açabilir. En iyimser tahminle iç organlArda hastalıklar, cilt > > > >hastalıklarına sebep olur. Bu sebeple HÜKÜMETİMİZ DERHAL BU AŞIYI > > ABD'den > > > ALARAK ÜRETMELİ > > > >Aşı labovatuar ortamında çok kısa sürede çoğaltılabiliyor. VE > > ÜLKESİNİN > > > >YARIYA YAKIN NÜFÜSÜNÜ KORUMALIDIR. AMERİKAN VATANDAŞLARININ KORUNMA > > HAKKI > > > >VAR DA BENİM İNSANLARIMIN YOKMUDUR ? > > > > > > > > Bu konunun sizler tarafından İVEDİ gündeme getirilerek > > > >tedbir alınmasının sağlanmasını ve bu konudaki yardımlarınızın ulusal > > bir > > > >borç olduğuna inancım ile > > > >sağlık ve mutluluk dilerim. > > > > > > > >ÇİÇEK VİRÜSÜ ÇOK HIZLA YAYILAN BİR VİRÜS OLUP MESAFE > > > >KISITLAMASI YOKTUR ! > > > > > > > > > > > >Eczacı Hale KAMBUROĞLU
onaylayan: geleceğin eczacısı Cozb...
variola (çiçek) virüsünün öldürme ihtimali %33 tür. çok kolay bulaşır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme