Şimdi Ara

CI Slot'u

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Uzun araştırmalarımız sonucunda Samsung E5500 aldık. Televizyon iyi hoş ancak ben bu CI slot'unun ne işe yaradığını tam olarak anlayamadım. Okuduğum kadarıyla bildiğimiz uydu kartını takıp uydu alıcısına gerek kalmadan yayınları izleyebiliyoruz.

Biz Teledünya'nın HD paketini kullanmayı düşünüyoruz. Şimdi bizim ayrı olarak HD uydu alıcısı almamıza gerek var mı?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 30 Temmuz 2012; 15:02:48 >

Orijinalden alıntı: Jurishan

Merhabalar;

Uzun araştırmalarımız sonucunda Samsung E5500 aldık. Televizyon iyi hoş ancak ben bu CI slot'unun ne işe yaradığını tam olarak anlayamadım. Okuduğum kadarıyla bildiğimiz uydu kartını takıp uydu alıcısına gerek kalmadan yayınları izleyebiliyoruz.

Biz Teledünya'nın HD paketini kullanmayı düşünüyoruz. Şimdi bizim ayrı olarak HD uydu alıcısı almamıza gerek var mı?

Teşekkürler...

valla modelin e5500 değilde es5500 sanırım. inç yazmamışsın ama muhtemeleen 40 dimi. eğer doğruysa izleyebilirsin. ayrı olarak almana gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Jurishan

46 inc es5500 dalginligima gelmis kusura bakmayin ama sanirim sorumun cevabini aldim:)

problem yok. sorunun çözüldüyse ne mutlu bana. iyi forumlar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.