Şimdi Ara

ci girişi ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba lcd televizyonum var uydu alıcısı yok yalnız tv de cı modül girişi var bu ne işe yarar ?uydu dışardan korax hitech mini hd bağlayıp kullanıyom şimdi koraxtaki şifreli yayınları lcd tv deki ci yuvasına kart takıp çözebilirmiyim böyle bir şey olursa hangi kartla nasıl çözerim . Birde dsmart ilk çıktığında aldım ilk çıktığında bir kere uydu alıcısını alın ömür boyu izleyin deniyordu 1 ocak itibari ile hd yayına geçtiler discovery gibi animal gibi belgesel kanallarını izleyemiyorum sd uydu alıcısı dsmart bendeki bunun içindeki kartı tekrar bir hd alıcıda kullanabilirmiyim elektronikçiye sordum firmanın kendi kutusundan başka cihazda çalışmaz dedi bi buraya sorayım dedim imkan olursa diye herkeze işlerinde kolaylıklar dilerim .

• quote:

Orijinalden alıntı: dragons00

merhaba lcd televizyonum var uydu alıcısı yok yalnız tv de cı modül girişi var bu ne işe yarar ?uydu dışardan korax hitech mini hd bağlayıp kullanıyom şimdi koraxtaki şifreli yayınları lcd tv deki ci yuvasına kart takıp çözebilirmiyim böyle bir şey olursa hangi kartla nasıl çözerim . Birde dsmart ilk çıktığında aldım ilk çıktığında bir kere uydu alıcısını alın ömür boyu izleyin deniyordu 1 ocak itibari ile hd yayına geçtiler discovery gibi animal gibi belgesel kanallarını izleyemiyorum sd uydu alıcısı dsmart bendeki bunun içindeki kartı tekrar bir hd alıcıda kullanabilirmiyim elektronikçiye sordum firmanın kendi kutusundan başka cihazda çalışmaz dedi bi buraya sorayım dedim imkan olursa diye herkeze işlerinde kolaylıklar dilerim .

TVinizde uydu alıcısı olması lazım. Uydu alıcı yoksa Cı girişi kablo tv için olabilir.
    Siz IZLE yazıp 2850'ye sms mesaj atın. Dsmart size döner. Eski kutunuzu verin aylık 15 tl civarında fiyat verirlerse 1 yıllık taahhüt ile yeni kutu isteyin.

• eteksen teşekkür ederim cevap yazdığınız için evet sanırım kablolu yayın için ci girişi dahili uydu alıcısı yok lcd tv de birde 15 tl ye 1 yıl tahaütlümü veriyorlar aslında ben ilk aldığımda cihazı alın takın ömür boyu ücret ödemeyin diyordu reklamlarında şimdi para ödetmek için hd yayını çıkarttılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragons00

eteksen teşekkür ederim cevap yazdığınız için evet sanırım kablolu yayın için ci girişi dahili uydu alıcısı yok lcd tv de birde 15 tl ye 1 yıl tahaütlümü veriyorlar aslında ben ilk aldığımda cihazı alın takın ömür boyu ücret ödemeyin diyordu reklamlarında şimdi para ödetmek için hd yayını çıkarttılar

Evet iyi pazarlık yapın. 15_17 tl civarında anlaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pandora box ne işe yarıyor ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.