Şimdi Ara

Chuwi VI8 8' Windows Tablet Ana Konu-Videolu İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
7
Favori
13.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ucuz diye banggooddan aldık kampanya varken adamlar 15 günde takip numarası girdi.4 gündür de no çalışmıyor(kargo şubesine teslim ettiklerinde kod çalışmaya başlar) ben böyle şerefsiz bir firma görmedim paypalın gün sınırından korktukları için de paypal siparişleri önce gönderdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almak istiyorum ama gümrük olayı kafamı karıştırıyor hadi adama 50 dolar yaz üstüne dedik yine takılır gibi geliyor. getirtenler problem çıktı mı gümrükte acaba?
  • MassiveDynamic kullanıcısına yanıt
    Hangi siteden bakiyorsunuz benimki gozukuyor? Hatta ukim de suan gözüküyor
    http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iexorcism

    Hangi siteden bakiyorsunuz benimki gozukuyor? Hatta ukim de suan gözüküyor
    http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php

    17track.net ten de pttden de kontrol ediyorum bulunamıyor dördüncü gündeyiz bir haftada gözüküyorsa ciddi sıkıntı var demektir

    Sweden postla göndermişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tabletin ekran kalitesi nasıl, yazılar rahatça okunabiliyor mu?Gözlerim rahatsız olduğu için almakta kararsızım.bide pili ne kadar dayanabiliyor?
  •  Chuwi VI8 8' Windows Tablet Ana Konu-Videolu İnceleme

    Arkadaşlar siparişim Ukim'e sevk edilmiş bundan sonra süreç nasıl işliyor, Ukim ne oluyor açıklayabilir misiniz?
  • Gümrükten geçti mi ürün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaspersky Lab.

     Chuwi VI8 8' Windows Tablet Ana Konu-Videolu İnceleme

    Arkadaşlar siparişim Ukim'e sevk edilmiş bundan sonra süreç nasıl işliyor, Ukim ne oluyor açıklayabilir misiniz?

    ukim/gümrük/ameliyat masası oluyor kutuyu açıp bakacaklar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 20 sinde indirim varken bang good dan aldım. Paypal la aldığım için sanırım stokda yok gözükmesine rağmen 22 sinde kargoladılar. 11 inde gümrüğe takılmadan ürün bana ulaştı. Gerçekten inanılmaz şaka gibi bir ürün bu fiyata hem android tablet hem bilgisayar :-)
  • Hala Ukim'de zimmet alındı yazıyor bir hareket yok.Büyük olasılıkla daha da bekleticekler.Peki hocam içini açıp bakmalarının nedeni ne olabilir ? Bazıları gümrükten sıkıntısız geçiyor bazıları benim gibi takılıyor üstelik aynı şeyi sipariş veriyoruz ürünün kutusunun boyutundan mı acaba Çin'li gönderici fiyatı aynı şekilde yazdı da o yüzden mi gümrüğe sevk edildi anlayamıyorum yani? Gerçi burada verilen linkten satın almıştım,geri bildirimlerde çoğu Türk arkadaş sıkıntı yaşamaması benim yaşamam garibime gitti. Hocam peki kargomun Ukim'e girmesi %100 ihtimalinde benden %20 vergilik kesileceği anlamına gelir mi bazı siteler öyle yazmış nette?
  • Ukim' e giden arkadaşlar büyük ihtimalle kötü haber alacaklar (bana öyle oldu). İhbar mektubu geliyor, imei numarası kayıtsız cihaz getirdiniz, göndericiye geri yollanacaktır diye. İhbar mektubundaki numaralara genelde cevap vermiyorlar, ben şansa bir kere ulaştım, kadına durumu anlattım, anlıyorum, paket yeniden incelenecek dedi...bir gün sonra ürünün kargo takip statüsü değişti ve bakırköy pim'e yönlendirildi olarak güncellendi, hayret sorunum çözüldü diye sevinirken, ürünün yurtdışına geri gönderildiğini öğrendim. Durumu satıcıya ilettim, paramı geri aldım.
    yasal sınırlarda/özelliklerde ithal etme hakkım olan bir cihazı engelleyerk beni mağdur edenleri de Allah bildiği gibi yapsın!

    Telefonla tableti, microsd girişi ile simkart girişini ayırtedemeyen adamlar senin, benim vergimle maaş alıyor...ayıptır!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarj süresinasıl arkadaşlar, bir de chuwi markasının kalitesi ve pipo ve ondaya göre nasıl
  • Son durum nedir hocam ?
  •  Chuwi VI8 8' Windows Tablet Ana Konu-Videolu İnceleme

    En son torba kapatıldı yazıyordu hocam arkasından o durumu silip yeni bilgi olarak bunlar yazıyor. KİM ne oluyor UKİM'den KİM'e sevk edilmiş herhalde.
  • Hocam gönderiliyor şubenize bildiğim, umarım sağ salim gelir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Clive

    Hocam gönderiliyor şubenize bildiğim, umarım sağ salim gelir

    Evet hocam en son durum ptt is yerine sevk edildi yaziyor dun aksam yazilmis. Su anda yolda insallah sag salim ulasir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum uluslararası kargo işlem merkezinden normal istanbul kargo işlem merkezine geçecek gözüküyor. Büyük ihtimalle %20 vergin çıkacak bilgine.
  • Merhaba Arkadaşlar ürünü ben aldım. Banggood.com sitesinden 89 dolar iken , 13 nisanda siparişi verdim ben ptt ukimden 12 mayısta gidip teslim aldım. Tabi gümrüğe takıldı. Elektronik cihaz olduğu için ptt sevk edilmi tekrar UKİM'e. Gittim aldım 48 gümrük versisi, 3-4 lirada damga vergisimi ne toplamda 52 lira ödedim. Aldım. Adamlar yanımda açtılar. SD kard girişisini sordular bu ne dediler sd kard girişi dedim. SİM kartmi dedi. yok HAFİZA KARTI dedim. sonra söyle bir inceledi. sonra bu bu alet ne dedi. Dedim tablet abi. Sonra yanındaki genç çocuk abi hafıza kart yeri dedi. Tamma dedi verdiler. ürünü kullanıyorum hayet iyii. Sadece sesi çok az yani yok gibi :)

    Arkadaşlar, tablete kılıf almayı düşünüyorum ama bulamıyorum acaba kullanan varmı hangi kılıfı önerirsiniz?
  • Hocam kargom yaşadığım şehre geldi. Bugün teslim almaya gittim pttye bugün ulaştığını fakat yaşadığım şehirde gümrüğe gireceğini büyük olasılıkla vergi ödeyeceğimi söylediler ve diğer hafta çarşamba günü vergisini ödeyip teslim alabileceğimi söylediler(daha vergisi belirlenmemiş yaşadığım şehrin gümrüğü belirleyecekmiş fiyatını falan sordular biraz yuvarlak konuştum belki faturayı az göstermiştir aliexpress deki satıcı). PTT nin sitesinden sorgulattığımda(yaşadığım şehre gelmeden önce.) ukim ve kim den çıkmasına rağmen vergi kısmında bir şey yazmıyordu (hala daha bir şey yazmıyor.). Yaşadığım şehirde neden tekrar gümrüğe giriyor acaba onu anlayamadım. Yani vergi ücreti ukim de belirlenmiyor mu yoksa yaşadığımız şehirde mi belirleniyor?
  • Yok dostum o kadar ürün aldım hiç ukim in fiyat belirlediğini görmedir. Kimlerde belirlenir. Ürün ilk geldiğinde vergilik ise ukim değilse upim olur, onlar gerekli lokal şubelere yönlendirmeye başlar. Genelde fiyata internetten bakar öyle belirler kim ler. Ortalama 100 dolar üzerinden %20 vergin çıkar bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.