Şimdi Ara

chrysler voyager nasıl bir araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni üye oldum yanlış yere açmışsam konuyu kusura bakmayın aile için chrysler araç almayı düşünüyorum 2.0 lpg li 2001 model sizce nasıl kullananlar yardımcı olabilirlermi şehir içi ve şehir dışı ne kadar yakar

• merhaba chrysler grand voyager 3.8 awd kullanıcısıyım bu motorda bu kiloda benim aracım şehir içi lpg de 4.5 yakıyor ancak bu aracı alırken çok detaylı araştırma yapmalısın yakıtın 2.0 muadil araçlarla aynı olur abuk bi yakıt tüketimi olmaz
    ankarada araçlar ile ilgili parça usta yardımcı olabilirim ihityacı olan ulaşsın
  • Chrysler in servis ağı vb olarak dahada gelişti çünkü Fiat satın aldı.Konforlu araçlardır ama çok ilginç araçlarıdır normal araçlardan çoğu yeri farklıdır bambaşka bi tarz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanvolkan

merhaba chrysler grand voyager 3.8 awd kullanıcısıyım bu motorda bu kiloda benim aracım şehir içi lpg de 4.5 yakıyor ancak bu aracı alırken çok detaylı araştırma yapmalısın yakıtın 2.0 muadil araçlarla aynı olur abuk bi yakıt tüketimi olmaz
    ankarada araçlar ile ilgili parça usta yardımcı olabilirim ihityacı olan ulaşsın

Hocam 4.5 nedir? 4.5 litre mi, km başına 4.5 kuruş mu, 45 kuruş mu yoksa 4.5 lira mı? Lütfen veri sunarken 100 km'de kaç litre yaktığını söyleyiniz ki doğru bir saptama olsun.

Mesela ben şimdi benim arabam kilometrede 23 kuruş yakıyor desem doğru bir tabir olmaz, lpg'nin litresi 1.95 den 2.65 e değişen onlarca fiyattan satışta?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bende 2001 model Chrysler Grand Voyager 4x4 kullanıcısıyım. Aracım 150000 km'de bir tanıdığımdan aldım. Lovato marka Lpg taktırdım. Şuanda 86.-TL gazla şehirler arası 250 - 300 km(Ağırlık, klima ve hız oranı ile değişiyor) şehir içi 200 - 250 arası gidiyor. Şöyle söylemekte fayda İstanbul Ayvalık arasını 1.5 depo gazla yapabiliyorum. Bu da 150.-TL demek ki bu büyüklükte bu güçte bir araç için bana makul gözüküyor.
    Genel araç hakkında bilgi vermek isterim.
    Öncelikle gerçekten çok lüx ve rahat bir araba. Hele ara koltukları yolculuğu bir keyif haline getiriyor. 7 kişi hiç sıkışmadan çok rahat yolculuk edebiliyorsunuz. Kliması muhteşem 40 derece sıcakta kısmak zorunda kalıyorsunuz.
    Alınıp ta pişman olunacak bir araba değil. Büyüklüğü sizi yanıltmasın şehir içinde hiç bir sıkıntı yaratmıyor.
    Daha detaylı sormak istediğiniz sorular varsa seve seve yardım ederim.

• ben de 300m düşünüyorum ama sadece düşünüyorum. Vergisini zaten biliyoruz, yakıtını da lpg ile çözerim diyorum ama iş parça ve ustaya gelince kara kara düşünüyorum. Parça ve usta durumu nedir?
    Benim bildiğim kayseride mersedes servisi bakıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.