Şimdi Ara

CHRYSLER 300C MALZEME KALİTESİ HAKKINDA... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
36.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2 yıldır 300c kullanmaktayım konuyu hortlatıyorum ancak almak istiyen kişiler için genel bir bilgi vermek istedim benim aracım 2.7 benzinli aracımda lpg var ilk olarak şunu söyleyebilirimki bu fiyatlara satılan araçların içinde en konforlu ve gösterişe sahip yani her köşe başında uzun yıllar geçmesine rağmen araca gözünü kırpmadan bakanlara rastlayabilirsiniz üretileli uzun zaman olmasına rağmen halen dikkat çekmesini sıradışı tasarımına bağıyorum motora gelince yukarda dizel versiyon hakkında bahsedilmiş alman karışımı bi chrysler en son alınacak araçdır... safkan amerikan olanlar ile kıyas dahi kabul edilemez sebebi dizel versiyonun bitmek bilmeyen turbo sorunları ve turbo fiyatı ve yüksek yedek parça fiyatları turbo fiyatı 5000tl civarında geziyor ve yüksek yakıt tüketimi de eksileri arasında sanayide serviste tanıştığım bir arkadaşımda vardı oda memnun deildi ilk almak istediğimde amerikancı bir usta ile fikir alışverişi yapmıştım bunların mercedes karışımı olanları çamur safkan amerikan al demişti ve bende zamanında onu dinleyip almıştım ve çok memnun kaldım arabanın yakıt tüketimi ise inanılmaz derecede düşük mesela dün 2.67tl den lpg aldım 65tl lik.... ve beni tam 211km götürdü istanbul tem ve şehir içi tüketim değeri ...iç aksam konusuna gelince direksiyondaki ahşap kalitesinden bahsemiş bir arkadaş abanoz ve maun dünyanın en kaliteli ahşabıdır m2 fiyatı 4000eur u bulan ahşabı beyenmeyen arkadaş sunta hayranı sanırım....birde iç aksamı hyundai getz e benzeten şahin gençliğide olmuş :) iç kısımda malzeme kalitesi çok iyi sadece kol koyma yerinin kapağı menteşesi kalitesiz bir plastikten üretilmiş aslında çok basit ve küçük bir parça onun dışında içine binip gaza bastığınızda öndeki cam ve konsolun uzunluğu sanki size gemi kullanıyormuş gibi bir his veriyor donanımı ise zengin elektrikli hafızalı direksiyondan elektrikli hafızalı aynalara ve hafızalı deri elektrikli ısıtmalı koltuklara kadar... araç gerçekten çok keyifli egsoz kiti yaptırdım sesi mustang ve türevleri gibi olmasada tahminimden çok daha iyi oldu gökgürültüsünü andıran bir sesi var yolda bir amerikanın geldiğini belli ediyor....lpg de dahi esp yi devre dışı bıraktığımda araç arkayı atıyor motor ivmelenmesi okadar iyiki kuru asfaltda dahi yanlayabilmek mümkün performans değerleri yakıt tüketimi malzeme kalitesi koltukların konforu a dan z ye kusursuz bir araç tabiki her araç gibi kusuru var fakat bu konfor kalite malzeme deil dış tasarımın içe yansımasıdır mesela: camlar... dar ve dış görüş açısı düşük ancak 300c de bunada çare bulunmuş vitesi geriye takınca aynalar aşağı bakıyor ve camın küçüklüğünden meydana gelen aşağıda kalan saçak kısmı kör nokta netlikle görülüyor artıları eksileri sıralarsak (+ Artılar)
    +yakıt tüketimi
    +konfor
    +tasarım
    +performans
    +işçilik
    +ucuz yedek parça
    +boston muazzam ses sistemi kapılarda 2 subwoofer ön konsola yereştirilmiş 2tiz ve midrange kolon ve arka pandzota yerleşrilmiş 2 subwoofer ve 2 tiz orta ses kolon
    (-Eksiler)
    -dar görüş açısı
    -seri kullanımı engelliyen büyük tasarlanmış direksiyon
    -altı fazla alçak avantajı :yüksek hızda savrulma yapmıyor... fakat 5 kişi binildiğinde kasislere dikkat etmek lazım yoksa altı sürtüyor
     CHRYSLER 300C MALZEME KALİTESİ HAKKINDA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 22 Ekim 2014; 15:49:26 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.