Şimdi Ara

CHRYSLER 300C MALZEME KALİTESİ HAKKINDA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
36.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık diyorum, başka bir şey demiyorum, diyemiyorum.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GTRulez

olur böle hatalar idare ediver

Bu kasanın Deville'si çok teknolojik yeniliklere sahipti ama...
  • Babamın olan ve dolasıyla benim de kullandığım yeni kasa 2007 model Sebring 2.4 limited var. Bu yüzden Chrsyler ile yakın bağlantı içindeyiz.Bence otomobil karşılaştırmaları üretici ülke ve kıtalar arasında yapılmalı yani bir Avrupalı araç bir Amerikalı araç ve Uzakdoğu üretimi araç farklı önemsemeler ile üretilir. Chrsylere gelince tipik amerikalı durumu sözkonusu donanımlar olsun öncelik verdiği esaslar olsun... sebringin boyu 4.85 mt. 300 C nin boyu 5.02 mt. bu boyutlara göre avrupada sebring orta üst sınıf premium (E sınıfı) 300c ise premium üst sınıf (F sınıfına giriyor ama amerikada sebring orta 300 c ise orta üst sınıf bir araç. büyük bagaj hacimleri yok çünkü abd de sedan arabası olan kimse dev boyutlarda bagajlar ile seyahate çıkmaz alacağını gittiği yerden alır tam bir kapitalist toplumdur. koltuklar vücudu fazla sarmaz kullanılan deri kaygandır. çünkü adamların ülkesi geniş caddeler düz ve geniş highwayler ile doludur. avupadaki gibi dar ve bol dolambaçlı yollar yoktur.pusulayı her araçta görürsünüz avruda ise sadece büyük suvlarda olan bir özelliktir. adamların en ufak motoru 2.0 lt iken avrupa da bu motor d snıfı araçlarda kullanılır ve gün geçtikte motor hacmi ufalmaktadır. aracın içi rahatır ve bol yer vardır. ne kafanız tavana değer ne de diziniz koltuğa güvenlik en üst düzeydedir. dünyanın en katı güvenlik normlarının olduğu abd de üretim yapan bir firma da buna uymaktadır.plastik yumuşak dokulu değildir. işçilik süper kaliteli değildir. ama abd de bir aracın kullanılma süresi de max. 2 yıldır. 2 yıl sonra araç gider ve yenisi alınır.her abd üretimi araçta ciddi bir müzik sisitemi alırsınız büyük boy jantlar ve çok iyi ses izolasyonu gelir. ürtim sayıları çok yüksek ve maliyet düşük olduğundan sizde haliyle uygun fiyata alırsınız.şuanki fiyatı ile tam full 0 km.bir 2.4 lt.otomatik sebring 65.000 TL dir.(içindeki aksesuarları hayal edemezsiniz)o aksesaurları koyduğunuz bir 525 bmw size 170.000 tl ye gelir.ben sadece bakış açınızı araçların üretildiği ülkelere göre bakmaya çalıştım.

2009 PEUGEOT 308 Comfort 1.6 VTI 120 Hp Babylone Kırmızı

• bu araçlarla 190bin km yapmaya can mı dayanır. denetim şirketi yöneticilerinin makam aracıdır kesin hepsi. başka kimse ABD makam aracı almaz. CPA (Certified Public Accountant) olunca insan amerikan yoğurdu bile yiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Hakikaten kötü, hani arabaya bir kastım yok ama ABD araçları zaten çok malzemeye önem vermezler ama en azından az parçalı konsol üretirler.
    Chrysler aynı kalitesizlikte çok parçalı üretmiş, arabadan bayağı ses geliyor, sevmedim.

Tüm USA araclarını bu kategorıye sokamazsın ama. Bir CADILLAC'ın iç mekanındaki şıklık bence gayet yerınde ve avrupalı rakıplerı ıle yarısıcak duzeydedır.

Tamam bunun kabul ediyorum ama onun da seviyesi Audi-BMW arası bir şey gibi bence... Şu ana kadar Escalade'yi ölçme tartma şansım oldu, yine de bir Mercedes havası yakalayamadım. Range Rover da zaten hak getire...
    Şıklığına laf yok, bazı otomobillerinin içi gerçekten süper ama açıkçası çok parçalı ABD konsolundan korkarım. O kadar para verip bir de tıkırtı dinlemek var işin ucunda...

• mercedes diyorsunuz da yeni c sınıfını çok inceledim test sürüşü yaptım. kokpitinde kullanılan plastik vasat. havalandırma ayar düğmelerin vitesin önüne sığıştırılmış tamam s sınıfıs hala aynı aklite ama diğerlerinde düşüş var. birde getz ile 300 c kokpitini aynı kefeye koayn arkadaşımız herhalde sadece görsel benzerlik demek istedi.

2009 PEUGEOT 308 Comfort 1.6 VTI 120 Hp Babylone Kırmızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: reisG

mercedes diyorsunuz da yeni c sınıfını çok inceledim test sürüşü yaptım. kokpitinde kullanılan plastik vasat. havalandırma ayar düğmelerin vitesin önüne sığıştırılmış tamam s sınıfıs hala aynı aklite ama diğerlerinde düşüş var. birde getz ile 300 c kokpitini aynı kefeye koayn arkadaşımız herhalde sadece görsel benzerlik demek istedi.

Muhtemelen öyle demiştir, zaten ikisi aynı kefeye koyulacak otomobiller değil, ancak bende tam bu noktaya parmak basmak istemiştim, ondan bu konuyu açtım. Yani fuarda diğer otomobilleride inceledim 300C'yide, aradaki fark çok az geldi bana. Ha ses felan yapıyorsa bilemem, çünkü haliyle sürmedim...Gerçi kasa değiştirecek 300C'de ama 2. elde fiyatları epey düşmüş...

Valla malzeme kalitesini bilemicem ama ön konsolun dızaynı

Bu cumleden ne anlıyorsunuz sayın reisG.

Tabiki goruntu bakımından kıyasladım. kalite olarak değil

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • çok önceden viperın içinide görünce hüsrana uğramıştım ama avrupalı rakiplerine göre ucuz arabalar
    ayrıca amerikada yaşasaydım kesinlikle avrupalı bi araca para saçmazdım sanki oranın yöresel bi olayıdır bu nasıl turist istanbula gelir sultanahmet yapmadan gitmez
    Amerikanlar o toprağın yöresel kültürdür benim gözümde
    ayrıca cadillaclarınızda genel olarak avrupalı rakiplerin gerisinde kalıyor üzgünüm bu bana ait bi genelleme değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent van Gogh -- 13 Mayıs 2009; 20:39:45 >

Orjinalden alıntı: EL_MARIACHI

çok önceden viperın içinide görünce hüsrana uğramıştım ama avrupalı rakiplerine göre ucuz arabalar
    ayrıca amerikada yaşasaydım kesinlikle avrupalı bi araca para saçmazdım sanki oranın yöresel bi olayıdır bu nasıl turist istanbula gelir sultanahmet yapmadan gitmez
    Amerikanlar o toprağın yöresel kültürdür benim gözümde
    ayrıca cadillaclarınızda genel olarak avrupalı rakiplerin gerisinde kalıyor üzgünüm bu bana ait bi genelleme değil

Hayır geride kalmıyor. Aşağı yukarı aynılar.
  • Yok arkadaş ben de fuarda inceledim, farklı araçları incelemişiz sanırım. Direksiyonu bile tutunca soğudum arabadan, yani hakikaten malzeme kalitesi kötü. O kadar para verip de o iç mekanı görmeye dayanamazdım heralde.

quote:

Orjinalden alıntı: Zivro

BMW Mercedes Audi nin yanına yaklaşamaz

önce su lınklerdekı araca bakın,

http://www.sahibinden.com/194_000_km_de_1994_model_cadillac_sts-43WQQaXQQ4255587WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/1993_cadillac_sts-_ilk_sahibi-08WQQaXQQ12270549WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/1993_cadillac_seville_sts-94WQQaXQQ13051405WQQpXQQdisplayitem

Sonrada 93 model BMW 5 serisi ve Mercedes E serisine bakın,

o yıllar için kim kimin yanına yaklasamıyomus belli olur.

iyide 300C den bahsediliyo sen cadillactan örnek vermişsin

sts için diyecek lafım yok hala kalitelidir hala kalitedir.

300C biraz rolls-royce panthom alamadım şunu alayım bari amacıyla üretilmiş gibi

• Doğru aslında, Chrysler 300C'nin o ön dizaynı eski Chrysler 300'ü andırmak için yapıldı, fakat o araba zamanında çok lükstü. Gene bu dizayn Lincoln Mark serisi tarafındanda benimsenmiştir ve zamanına göre epey lükstür. ( Bu gün Lincoln Mark II için paha biçilemiyor ( Milyon doların üstünde ) , Lincoln Mark III'de öyle, IV ve V ise ülkemizde 150.000 lira civarı, 300C'nin sıfırından pahalı )

Orjinalden alıntı: OverDrıve

quote:

Valla malzeme kalitesini bilemicem ama ön konsolun dızaynı tek kelime ile BERBAT.

Hyundai GETZ den birebir kopya duruyor teyp-klıma bolgesı fln bence

CHRYSLER 300C MALZEME KALİTESİ HAKKINDA...

far kontrol düğmeleri andırıyormu ne

• Benim yasadim ülkede/sehirde (Frankfurt) bu arac Premium olarak geciyor. Yukarda bi arkadas amerikadaki fiyatlardan bahsetmis.Dolar ciktinda burdaki insanlar Mercedes , BMW gibin araclarini amerikadan siparis ettiler.Amerikada otomobil üreticilerin büyük bi müsteri savasi var. Mercedes gibin Premium sirketler araclarini orda avrupadan cok daha ucuz satisa sunuyor.
    Misal 3 serisi BMW en az aksesuarlan ve düsük motorlan almanyada 35000€ civarinda piyasaya sunulmaktadir. Amerikada bi 330 BMW Full aksesuar 25000€ satiliyor.
    Chrysler 300C avrupanin en cok ithal edilen arac kendi sinifinda ( rakipleri: Volvo/Jaguar/Saab/Skoda/Cadillac/Renault vs vs..).Chrysler Sebring Cabrio en cok satilan ithal arac.
    300C burada 55.000€ satilmaktadir. Bu fiyata burda yeni E serisi Mercedes Elegance alabilirsiniz.

Kalite tabiki bi E sinifini tutamaz.....ama o kadarda bahsedildi gibin kötüde deyil.

• Bence malzeme kalitesinde sorun yok.İşçilikten kaybediyor tıkırtıların sebebi işçilik kalitesi kötü parçalar birerbir örtüşmüyor bir Audi gibi değil.

1990 Model BMW 8.50Cs

Buda 1992 model E34 kasa BMW 5 Serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MINERVAL -- 22 Mayıs 2009; 16:15:00 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.