Şimdi Ara

CHRYSLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
7.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bizhy

Aynen hocam. Bazı araçlardan elektrik alınamıyor. Daha pahalı ve lüks model araçlar kullandım ama kapının önüne birakip rahat rahat uyuyabiliyordum :) suan Arac evime 10 km uzakta daha güvenli bir yerde. Camaroyu kendi kapımın önüne bırakıyordum, bu ondan daha ucuz ama bırakamıyorum :))

Üzerinde ki motor dodge charger ve dodge challenger srt8 de kullanılan 369cubic diye geçen 2010 yılına kadar kullanılmış olan Hemi V8 modelidir.

Bende sizinle ayni görüşteyim, otomobil de insan gibi karakterli olmalı. Bu aracı almak icin boyasız 2012 Mercedes' imi sattım. Tabiri caizse cumhuriyet altını gibi Arac verdim ama Mercedes bana keyif vermedi hiç bir zaman :) bu de videosu az önce yükledim

https://youtu.be/ToMp2LAqkTE

Aynen Mercedes bana da sürüş hazzı vermedi hiçbir zaman.Çocukluğumdan beri Bmw ve Mercedeslerle rahmeti Dayim vesilesi ile iç içeydim,en son w210 E serisi 280 kullandım.Uzun yolda aile ile bagaj dolu şekilde iyi oluyor.Sorunsuzluğu da artısı,amaca hizmet konusunda son derece itaatkar;karnın doyuyor ama damakta iz bırakmıyor.Benimkinde bırakmadı en azından.

• Tabi ki Bmw ve Mercedes iyi güzel arabadır. Hiç bir zaman beni üzmedi iki markada.

Ancak dediğimiz gibi, arabalar ruhsuz.

Pazar sabahı "erkenden kalkıp yıkayayım sonra İstinye sahile gidip bir tur atayım" dedirtecek araçlar değildi benim icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.