Şimdi Ara

Chronic Domination -- Eski Toxic-WoW geri döndü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kaç kişi gelmiş iyi böyle devam. Biz Brootherhood guildindeyiz. O guildden birilerini görürseniz pm atın, hemen alırlar.
  • bu serverda az kişi var yaw bence suan eniyisi wowscape enaz 3000 online oyuncu sayısı var.
  • yalnız scape de ona gore de lag var... Burda 0 lag...
  • abartılı değil ama eee 4000 kişi oynarsa bi serverde az çok olcak ama öle fazla deil ani nrmal
  • ark oyuna bugun bu gün başlıycam da lütfen yardım edin msn adresim maviciks@windowslive.com
  • Adam akıllı ilk raid((gerçi orjdakiler gibi deil ama yinede zevk alıoz nerflendirilmis instancelarla)) lerimizden guildimize gelmek isteyn oyun icinde w atabilir bana (rheia)
    En azından direk orj geçmek yerine burda bizle bise öğrenmek isteyen arkadaslar buyrun gelin

Kt den 1 görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyck -- 4 Temmuz 2009; 10:16:34 >
  • upp !!
    Katılımlar nedeniyle ...
    Belki görmeyen vardır sayımız artıyo :)
  • chemical Imbalanced ben :) oyunun yavaş olmasının nedeni sanırım Directx 9 un bile yuklu olmamasıymıs :) indiriyorum simdi...
    Arkadaşlar bu arada herkezi Guildimize bekliyoruz, gelirseniz yardımı da esirgemeyiz..
  • Bunu nie düşünemedik ...
  • Bende yeni başladım bu server'a lvl 15 undead rogue'um var. Nick : SmoothBeast
    Bi kaç sorum olcak
    1-Bg ler ve İnstance lar'ın çalışma durumu nasıl ?
    2-Can sıkıcı buglar varmı ?
  • Suan deli gibi naxx yapıolar ayrıca os hal hos yapılır durumda .. dierlerine daha bakmadım..
    Büyük bi bug daha fark etmedim ...
    Can sıkıcı sorun ise pvp itemeri dg lere göre güçsüz olması bg ve arenaların yoğunlugunu etkiledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyck -- 8 Temmuz 2009; 19:41:59 >
  • Ya ben bi keresinde bi hunter acmıstım bu serverde 30 lvl ettim oyundan düştüm tekrar girdim 1 lvl di Gm ye kufur ettim dahada oynamadım

• Güzel bi server arkadaslar her aksam raidlerimiz vardır guildce gelmek isteyen horde arkadaşlar bana veya the brotherhood yasan guiild arkadaşından guild isteyebilirler..Hertürlü yardım yapılır.pvp derseniz onuda yaparsınız..bende fazla bug goremedım hıc yok denecek kadar az olsa zaten o serverda olmazdım. gelenleri bekleris....!

saygılar Gabriell

http://img191.imageshack.us/i/wowscrnshot070309205005.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gabriell -- 10 Temmuz 2009; 22:19:59 >
  • hunter acacak arkadaşlar petsiz kasmayı göze alın bug var genel olarak diğer classların durumu iyi roguelara baya eziyo bu ara serverin yarısı rogue yarısı paladin
  • Aarthas diye bi dk'm var
    80 lvl yaptım onu
    Full Naxx kastım bütün t7leri aldım
    keşke osu tekrar scriptleseler
  • Görevlerin çoğunda bug var ama idare eder. Exp rate acayip yüksek rahatlıkla 80 olabilirsiniz...
    Ayrıca donate var ama custom item diye birşey yok. Donate ile tier alabilirsiniz...

Oyunda horde allye göre aşırı fazla bu biraz kötü. Bir de unholy death knight biraz sorunlu onun dışında başka sorun yok, lag sıfır.
  • Arkadaşlar server offline olarak gözüküyor.
    Ana sitesinde de şöyle bir yazı var :

''The server will be down for an extended amount of time. Our server's datacenter will be replacing a faulty piece of hardware in our server. I will update the main website and open the forums when the hardware replacement is completed.''

Ne zaman düzelir sizce...
  • Server bi süre kapalı kalacak arkadaslar aksam 22:oo gıbı gelır anca bazı sorunla karsılasmıslar buyuk ıhtımal ana pc dekı bı sorun o yusden ona parca alınacak ve yapılacaktır..
  • up
  • Server online gorunuyo sitesinde ama ben offline olarak goruyorum ve giremiyorum sizde de böyle mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.