Şimdi Ara

Chrome Youtube Tam Ekran Problemi (PepperFlash işe yaramadı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde 3 tane bilgisayar var ve 2'sinde bu problemi yaşıyorum. Youtube'da tam ekran herhangi bir videoyu açmaya çalıştığımda videoda inanılmaz takılmalar yaşıyorum. 360p bile açsam video takılıyor. PepperFlash olan eklentiyi devredışı bırakmayı denedim, adobe flash'ı silip tekrar yüklemeyi denedim ancak olmuyor. İnternet explorer'da gayet rahat izleyebiliyorum. Chrome'dan çok memnunum ancak bu sorunu halledemezsem sanırım mozilla'ya geçicem yardımcı olursanız sevinirim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyedur !

Arkadaşlar evde 3 tane bilgisayar var ve 2'sinde bu problemi yaşıyorum. Youtube'da tam ekran herhangi bir videoyu açmaya çalıştığımda videoda inanılmaz takılmalar yaşıyorum. 360p bile açsam video takılıyor. PepperFlash olan eklentiyi devredışı bırakmayı denedim, adobe flash'ı silip tekrar yüklemeyi denedim ancak olmuyor. İnternet explorer'da gayet rahat izleyebiliyorum. Chrome'dan çok memnunum ancak bu sorunu halledemezsem sanırım mozilla'ya geçicem yardımcı olursanız sevinirim :(

deneyin belki işe yarar.

Proğramı kapatın sonra C:\Users\KULLANICI\AppData\Local\Google\Chrome\User Data İçindeki "Pepper Flash" Klasörünü silin. tarayıcıyı tekrar çalıştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlttmz

quote:

Arkadaşlar evde 3 tane bilgisayar var ve 2'sinde bu problemi yaşıyorum. Youtube'da tam ekran herhangi bir videoyu açmaya çalıştığımda videoda inanılmaz takılmalar yaşıyorum. 360p bile açsam video takılıyor. PepperFlash olan eklentiyi devredışı bırakmayı denedim, adobe flash'ı silip tekrar yüklemeyi denedim ancak olmuyor. İnternet explorer'da gayet rahat izleyebiliyorum. Chrome'dan çok memnunum ancak bu sorunu halledemezsem sanırım mozilla'ya geçicem yardımcı olursanız sevinirim :(

deneyin belki işe yarar.

Proğramı kapatın sonra C:\Users\KULLANICI\AppData\Local\Google\Chrome\User Data İçindeki "Pepper Flash" Klasörünü silin. tarayıcıyı tekrar çalıştırın.

malesef işe yaramadı.

• quote:

quote:

quote:

deneyin belki işe yarar.

malesef işe yaramadı.

kullandığınız pc konfigrasyonu nedir paylaşabilirmisiniz ?

• hala çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyedur ! -- 11 Şubat 2013; 19:23:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

deneyin belki işe yarar.

malesef işe yaramadı.

kullandığınız pc konfigrasyonu nedir paylaşabilirmisiniz ?

tarihi eser bir bilgisayar kendileri aklıma direk bu sebep geldi aslında ama internet explorer sorunsuz çalıştırınca merak ettim açıkcası.

AMD Athlon 64, 1,81 GHz (9 x 200) 3000+
    512 MB Ram
    Ekran kartı RADEON X600/X550 Series Secondary (256 MB)

• Merhaba

Soru: Neden Böyle Oluyor ?

Cevap: Flash Player Çakışmasından Kaynaklanmaktadır.

Soru: Kalıcı Olarak Çözümü Yok Mu ?

Cevap: Evet. Var.

Önce Flash Player'i Sağlıklı Olarak Kaldırmak İçin Aşağıdakini Yüklüyoruz.

www.tamindir.com/indir/MjAxMy0xMS0wOSAxODoxMzo0NA==/adobe-flash-player-uninstaller/windows/11.9.900.117

Sonra

Flash Player Tüm Tarayıcılar İçin Aşağıdakini Yüklüyoruz.

www.dosya.tc/server19/InkiTy/FZ.rar.html

Rar Şifre Aşağıdadır.

www.donanımhaber.com - MotoDahi

Not: Chrome Veya Chromium Kullananlar chrome://plugins (Bunu Kopyalayıp Tarayıcınıza Yapıştır Ve Git Şeklinde Yapıştırınız.) Eklentilerin Tümünü Engelle Seçeneğini İşaretledikten Sonra Eklentilerin Hepsini Kapatın. Sadece Flash Player Eklentisini Açın. (Pepper Flash Eklentisi Her Zaman Kapalı Olmalıdır.) Ve Windows Media Player (Her Zaman İzin Veriliyor İşaretli Olmalıdır) Eklentisini Açın.

Yeni Ve Sorunsuz Flash Player'iniz Hayırlı Ve Uğurlu Olsun.

Güle Güle Kullanın.

Hayırlı Forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Chrome da Klavye Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotoDahi

Merhaba

Soru: Neden Böyle Oluyor ?

Cevap: Flash Player Çakışmasından Kaynaklanmaktadır.

Soru: Kalıcı Olarak Çözümü Yok Mu ?

Cevap: Evet. Var.

Önce Flash Player'i Sağlıklı Olarak Kaldırmak İçin Aşağıdakini Yüklüyoruz.

www.tamindir.com/indir/MjAxMy0xMS0wOSAxODoxMzo0NA==/adobe-flash-player-uninstaller/windows/11.9.900.117

Sonra

Flash Player Tüm Tarayıcılar İçin Aşağıdakini Yüklüyoruz.

www.dosya.tc/server19/InkiTy/FZ.rar.html

Rar Şifre Aşağıdadır.

www.donanımhaber.com - MotoDahi

Not: Chrome Veya Chromium Kullananlar chrome://plugins (Bunu Kopyalayıp Tarayıcınıza Yapıştır Ve Git Şeklinde Yapıştırınız.) Eklentilerin Tümünü Engelle Seçeneğini İşaretledikten Sonra Eklentilerin Hepsini Kapatın. Sadece Flash Player Eklentisini Açın. (Pepper Flash Eklentisi Her Zaman Kapalı Olmalıdır.) Ve Windows Media Player (Her Zaman İzin Veriliyor İşaretli Olmalıdır) Eklentisini Açın.

Yeni Ve Sorunsuz Flash Player'iniz Hayırlı Ve Uğurlu Olsun.

Güle Güle Kullanın.

Hayırlı Forumlar.

Teşekkür ederim :)

• Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 11 Kasım 2013; 8:33:18 >
  • Kaynak:http://forum.donanimhaber.com/m_83745923/f_//tm.htm#83745923

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 11 Kasım 2013; 8:34:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.