Şimdi Ara

chrome vs yandex browser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler. yandex tarayıcısının hızlı olduğunu söylüyolar doğru mudur ? -
    şu an chrome kullanıyorum hız çok fark eder mi ?
    bide chromeye ctrl+shift+n kullanarak giriyorum yandexte böyle bişey var mı ?

• yandex browser google chrome aynı tabanı kullanmaktadır. İsim farklılığı diyebiliriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72D8D0F2D -- 20 Ocak 2013; 10:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamehan

yandex browser google chrome aynı tabanı kullanmaktadır. İsim farklılığı diyebiliriz :)

• yandexi indirdim kullandım ufak tefek sorunlar , ara sıra çökmeler oldu. firefox chrome operada ilk çıktığı zamanlar yapıyordu ama ilerleyen aylarda güncellene güncellene kıvama gelirse kullanırız tabiki , şuan chrome güzel
  • Ben şu an yandex kullanıyorum sıkı bir chrome fanı olarak şunu söyleyebilriimki yandex çok çok iyi olmuş kesin dönüş yaptım yandexe
  • Yandex browser google chrome arayüzünün değiştirilmiş hali. Fark göremedim pek. Google chrome kullanmak daha iyi ve mantıklı.
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google chrome uzantılar
    11 yıl önce açıldı
    Google chrome dosya indirmiyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Firefox
  • Google Harika işler başardı, Arama Motorundan, İnternet tarayıcısına kadar birçok işe imza attı, ama insanlar hep arayış içindedirler, Yandex de Google gibi aynı taban üzerine kurulmuş aynı temeldeler, anacak şunu belirtmek isterim ki Yandex önümüzdeki yıllara damga vuracaktır.
  • Yandex kullanıyorum son derece memnunum,evet yadexte gizli oturum var ve aynı şekilde ctrl+shift+n ile açılıyor.
  • Yok yahu yok. Olmayacak boyle. Arkadasım Yandex -Gereksiz- anlamlarıda cıkarıyor. Mesela "oyun" yazıyorsun, kendi sistemindeki, sitesindeki oyunları cıkarıyor. Cs yazıyorsun CS temaları cıkıyor. Halbuki sen oyun istedin ? Google süzüyorsa 200.000 sonuc veriyorsa, Yandex 1.000.000 sonuc cıkarıyor ama gereksiz hepsi. Ugrasmaya değmez. Ikı reklam yaptı diye kendisini bir halt sanıyor. Yandex'i kullananlar eski sevgilisinden ayılıp yeni bulup, onunla bir süre ilişki yasadıktan sonra, sonuç vermeyince eskisine dönüyorlar. Oda "birdahaki sefere hata yapmaz" diyerek sizi kabulleniyor. Yada ne yaptıgınızdan haberi yok...
  • bende suan yandex browseri deniyorum bence chrome ve opera tabanlı olsada guzel olmus gayet seri ve chrome eklentileri birebir uyumlu oldugu icin gayet kullanıslı geldi bana.

bu arada her seferinde ctr-sht-n yapmanıza gerek yok.
    bu verecegim ayarı ister chrome ister yandexte kullanabilirsiniz.

Her zaman gizli modda sörf yapmak istiyorsanız ;

Chrome simgesine Sağ Tık>Özellikler>Hedef bölümüne gelin.

Ardından orda yazan hedefin sonuna gelip bir boşluk bırakıp -incognito yazın.

ayrıca yaptıgım testler sonucu gizli modda normal moda oranla site acmada biraz daha gec acıldıgını gordum.belki saniyenin onda biri oranda ama emin olun gizli mod azda olsa yavaslatıyor.

size tavsiyem bunun için ve üstteki kodla ugrasmadan NO HISTORY adlı eklentiyi kurmanız.bu eklenti gizli modda acmıyor ama girdiginiz sitelerin gecmişte gorunmesini ve kayıtların tutulmasını engelliyor.ayrıca gizli modda olmadıgı icin herhangi bi yavaslıkta olmuyor.

deneyin derim ;)

https://chrome.google.com/webstore/detail/no-history/ljamgkbcojbnmcaonjokopmcblmmpfch

• Google Chrome en iyisi hızlı basit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.