Şimdi Ara

Chrome'un Android versiyonu tüm sekmeleri aynı anda kapatabileceğiniz bir yenilikle gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android telefonunuzda internette gezinmek için Chrome kullanıyorsanız, zamanla bir sürü sekmenin üst üste birikmesi kaçınılmaz olacaktır. Şimdiye kadar bu sekmeleri tek tek kapatmamız gerekiyordu ancak Google tüm sekmeleri aynı anda kapatabileceğimiz bir özellik üzerinde çalışıyor.

Tek tek kapatma zahmetinden kurtaracak

9to5Google'ın haberine göre önümüzdeki Chrome versiyonu tüm sekmeleri aynı anda kapatmamızı sağlayacak bir düğme ile gelecek. Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, en alt solda çöp kutusu şeklinde olan bu ikon sizi sekmeleri tek tek kapatma zahmetinden kurtaracak.

Şu anki Chrome sürümü, sekmeler düğmesine tıklayınca iki adet seçenek sunuyor. Uygulamanın önümüzdeki güncellemelerinde ise artık bu iki seçeneğin solunda yeni özelliği görebileceksiniz. Bu düğmenin hangi güncelleme ile sunulacağı ise şimdilik belli değil.

• çok büyük bir yenilik

Ekleme: Google'ın en büyük problemi bir şeye karar verememesi. İkizler burcu gibi bi öyle bir böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 14 Aralık 2018; 10:23:59 >
  • Yenilik yeniliktir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim telefonuma geldi ve ben bunu çok acı bir şekilde deneyimledim bütün sekmeler gitti ve geri alma seçeneği yoktu .

• Chrome'un bu yeniliğini kullanabilirsiniz. Ya da opera kullanıyorsunuzdur ve buna ihtiyacınız yoktur.

• Şaka mı bu? Senelerdir var bu özellik? En azından ben iki senedir kullanıyorum.

• Zaten sekmeleri goruntuleme butonuna basip 3 noktayi secince tum sekmeleri kapat secenegi geliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ooo çok büyük bir yenilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten taktir ettim !
    bu özellik bir eklentiyle firefox ta var
    ama firefox işe yarayan eklentileri javascript komutu olarak çalıştırdığı için
    yani kendi derlenilmiş içeriğine eklemediği için eklentiler haliyle ana yapının içinde var olmadığından sistemde verimli ve hızlı çalışmıyor.
    bu açıdan bu, kaç yıldır diğer internet sayfa gösterimcilerinde eklenti olarak var olduğunun hiç bir önemi yok ! önemli olan her şeyin 1 tık üzerinde olması anlamıyla var olan ana yapıya dahil olması çok önemli ! yoksa dışarıdan bir eklenti anlamıyla sen istersen git bir *.bat komutuyla exit de aynı şeyin kahve rengi misali !

• Birisi google'a haber versin, böyle bir özellik zaten var. Chrome'un Android versiyonu tüm sekmeleri aynı anda kapatabileceğiniz bir yenilikle gelecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyide bu özellik zaten vardı ki, bu neyin kafası arkadaş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.