Şimdi Ara

Chrome otomatik aciliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Sorunum soyle: pc'yi actigimda google chrome otomatik acilip bazi sitelere giriyor. task managerden baktim chrome yok, malware taramasi yaptim yine olmadi. ustelik bu sorun operada da var, lakin operayi kendim manuel acmadigim surece o sitelere girmiyor. sitelerin adini vermek istemiyorum ama reklam ve arama motoru siteleri. Yardimlarinizi bekliyorum Tesekkurler

• Hocam çalıştıra msconfig yazıp başlangıçta açılan programlara bakabilir ve düzenleyebilirsin.
    O olmazsa güvenli modda virüs taraması yaparsan sorun düzelir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragondede

Hocam çalıştıra msconfig yazıp başlangıçta açılan programlara bakabilir ve düzenleyebilirsin.
    O olmazsa güvenli modda virüs taraması yaparsan sorun düzelir diye düşünüyorum.

ilgilendiginiz icin tesekkurler. baslangictaki uygulamalari kontrol ettim bir sey yok chrome ile ilgili. guvenli mod ne demek? onu bilemedim iste :)

• guvenli modda virus taramasi bir ise yaramadi :(
  • BabekDesign kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bir de görev zamanlayıcısına bakar mısın? Windows'dan değil de CCleaner'dan araçlar-başlangıçta-zamanlanmış görevler sekmesine bak. Oradan kendini çalışmaya programlıyor olabilir.
  • virüs var.

adwcleaner dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Safari otomatik sayfa yenileme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.