Merhabalar. Sorunum soyle: pc'yi actigimda google chrome otomatik acilip bazi sitelere giriyor. task managerden baktim chrome yok, malware taramasi yaptim yine olmadi. ustelik bu sorun operada da var, lakin operayi kendim manuel acmadigim surece o sitelere girmiyor. sitelerin adini vermek istemiyorum ama reklam ve arama motoru siteleri. Yardimlarinizi bekliyorum Tesekkurler
Hocam çalıştıra msconfig yazıp başlangıçta açılan programlara bakabilir ve düzenleyebilirsin. O olmazsa güvenli modda virüs taraması yaparsan sorun düzelir diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: dragondede
Hocam çalıştıra msconfig yazıp başlangıçta açılan programlara bakabilir ve düzenleyebilirsin. O olmazsa güvenli modda virüs taraması yaparsan sorun düzelir diye düşünüyorum.
ilgilendiginiz icin tesekkurler. baslangictaki uygulamalari kontrol ettim bir sey yok chrome ile ilgili. guvenli mod ne demek? onu bilemedim iste :)
Kardeşim bir de görev zamanlayıcısına bakar mısın? Windows'dan değil de CCleaner'dan araçlar-başlangıçta-zamanlanmış görevler sekmesine bak. Oradan kendini çalışmaya programlıyor olabilir.