Şimdi Ara

Chrome Kendi Kendine Sayfa Açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arada bir başka sayfalara yönlendirme yapıyor.

Chrome'u açmadığım halde açıyor

Tecofires diye bir sayfaya yönlendiriyor genelde

Defalarca Chrome'u güncellemelerini kaldırdım verileri sildim nafile

Telefonda lisansı Kaspersky ve Malwarebytes kurulu taratıyorum birşey çıkmıyor

Google play harici bir kaynaktan yükleme de yapmadım , yabancı bir uygulamada yok telefonda

Bilinmedik sitelere de girip çıkmam

Wifi üzerinden de bağlantı yapmıyorum modem den bir sıkıntı olmasın diye

Kafayı yemek üzereyim , kurtulamıyorum bu dertten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP
  • Anasayfa haberlerini inceleyin, bununla ilgili bir makale var. Chrome diye kullandığınız aslında bir tür virüs olabilir.

• El Fuego kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun içinde yüklü geliyor chrome başka bir yerden yüklemedim.

Lisanslı Antivirüs programları ile 500 defa tarattım virüs bulamıyor.

Baktım foruma ama bir şey bulamadım mecburen konu açtım
  • Chrome hem dandik, hem pil canavarı. Devre dışı bırakın, Firefox yükleyin. Bu ublock, bir de siyah fon, Miss gibi kullanın. Esasen tümn Google uygulamaları sorunlu ve kirli.

• El Fuego kullanıcısına yanıt
    Opera yükledim hocam chromeyi kullanmıyorum ama yinede istemsiz açılıyor.

Devere dışı bıraksam sorun çözülür mü sizce ?
  • bana da oldu aynısı. format atacaksın başka çare yok. bir de format attıktan sonra o google yedekleme çıkıyor o hatanın olduğu zamana değil ondan önceki bir zamana dönüş yap sorun çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bırakın tabi, hiç kullanmayın. Chrome tabanlı Kiwi browser var, üstelik simsiyah ve çıkış butonu da var. Firefox ile ikisini kullanıyorum. En azından daha stabil ve kesinlikle daha güvenli.

• freedomfighter kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayalarına mı dönmeliyim hocam
  • aynen öyle hocam. benim sd kartta rom vardı hatta twrp yüklüydü direkt ordan romu yükledim. fabrika ayarlarına dönsen bile yeterli olur hocam ama google hesabını tanıttıktan sonra soracak sorunlu bi zamana geri dönüş yapma sakın daha öncesine dön :)
  • freedomfighter kullanıcısına yanıt
    hocam bu rom yükleme root atma işlerinden hiç anlamıyorum az evvel rehberi google contacs üzerinde yedekledim bir yedeğini de pc ye aldım, telefon ve hafıza kartında ki tüm resim ve videoları da pc ye aldım.Başka yedeklemem gereken bir şey var mı ki ?

Bu telefona Farklı bir google hesabı tanımlamayı düşünüyorum. Yinde de geri dönüş zamanı seçmemi isteyecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

hocam bu rom yükleme root atma işlerinden hiç anlamıyorum az evvel rehberi google contacs üzerinde yedekledim bir yedeğini de pc ye aldım, telefon ve hafıza kartında ki tüm resim ve videoları da pc ye aldım.Başka yedeklemem gereken bir şey var mı ki ?

Bu telefona Farklı bir google hesabı tanımlamayı düşünüyorum. Yinde de geri dönüş zamanı seçmemi isteyecek mi ?
    sadece o hesabı girdiğinde ona aldığı yedekleri bulur yeni tanımlarsan sıkıntı yok hocam. yedekleri aldıysan sorun yok mesajlar kısmına da bak istersen oradan buradan gelen şifreler olabilir onun dışında aklıma bir şey gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

sadece o hesabı girdiğinde ona aldığı yedekleri bulur yeni tanımlarsan sıkıntı yok hocam. yedekleri aldıysan sorun yok mesajlar kısmına da bak istersen oradan buradan gelen şifreler olabilir onun dışında aklıma bir şey gelmedi

Alıntıları Göster
    Hocam bu eski google hesabını yeni bir telefonla kullanmak istiyorum, bu cihaz farklı bir google hesabı ile 2. Cihaz olacak

Eski google hesabımı pc den kontrol ettim
    Drive, fotoğraflar gibi yedekleme uygulamaları boş yani google play( cihazda ki uygulamalar var ) ve google contacs haricinde hiçbir veri veya yedek yok

Tabi yer imleri ve bazı otomatik doldurma ( şifreler ) mevcut

Bu halde , eski hesabıma yeni cihazda kullanım yapsam sorun olur mu , Yani dediğiniz gibi eski bir tarihe dön gibisi birşey ile karşırmıyım ? Problem yaşarmıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

Hocam bu eski google hesabını yeni bir telefonla kullanmak istiyorum, bu cihaz farklı bir google hesabı ile 2. Cihaz olacak

Eski google hesabımı pc den kontrol ettim
    Drive, fotoğraflar gibi yedekleme uygulamaları boş yani google play( cihazda ki uygulamalar var ) ve google contacs haricinde hiçbir veri veya yedek yok

Tabi yer imleri ve bazı otomatik doldurma ( şifreler ) mevcut

Bu halde , eski hesabıma yeni cihazda kullanım yapsam sorun olur mu , Yani dediğiniz gibi eski bir tarihe dön gibisi birşey ile karşırmıyım ? Problem yaşarmıyım ?

Alıntıları Göster
    eski tarihe dönme muhabbeti hesabınla ilgili bro telefonla ilgili değil android olan her hangi bir cihaza taktığında mantık olarak sorması lazım yalnız belki bende o seçenek aktiftir sende değildir söylediğim hiç bir şeyin garantisi yok. benim risk alıp kendi yaptığım şey. yapmadan da anlayamazdım yaptım rahatladım o uyuz uyuz çıkan reklamlarla falan uğraşmaktansa. sen bilirsin yani sonuçta hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.